Best Scooter Fails Compilation 2014

Best Scooter Fails Compilation 2014
Het rijden op een scooter valt niet echt mee als ik zo eens naar deze fail compilatie met daarin alleen maar scooters die onderuit gaan kijk...

Flyboarding is FUN!

Flyboarding is FUN!
Flyboarden is zo'n beetje de nieuwe watersport van 2013/2014 en kan je tegenwoordig ook al op diverse plaatsen in Nederland beoefenen. Voor een bedrag tussen de 50 en 100 euro ben jij de man, maar of het echt zo leuk is als je zou denken ?!

Ultimate Tractor Fails Compilation 2014

Ultimate Tractor Fails Compilation 2014
Het leven op de boerderij valt niet mee zo te zien want er gaat nogal eens wat mis met het nummer ťťn vervoersmiddel van deze bedrijfstak. Juist, de tractor!

Doe eens duiken

Doe eens duiken
Alhoewel er al wel veel sneeuw voorspelt is, houden we het tot nu toe nog prima droog hier in het Arnhemse. Als er dan eenmaal een pak van die witte natte rommel ligt, bestaat er zoiets als sneeuwpret. Iets wat mij ieder jaar ontgaat maar waar hele volksstammen plezier van beleven. Dit jochie dacht van het balkon te springen, helaas niet zonder consequenties..

Tripping

Goeie Pillen
Tja, we zijn allemaal wel eens van de kaart geweest, van de alcohol of drugs maar sommige mensen maken het wel heel erg bont. Neem deze gast die helemaal uit z'n plaat gaat bij een klein muziek festival, wat zou hij op hebben ?!

Carbid schieten gaat Fout

Carbid schieten gaat Fout
Wie met vuurwerk stunt is een rund en mag blij zijn alle ledematen nog in bezit te hebben. Ik stel je voor aan Jacob Jan, die aan de slag ging met Carbid in een 6000 liter tank. Een en ander ging niet helemaal goed waardoor Jacob Jan voortaan geluidloos door het leven gaat..

Vicious Skunk Attack

Vicious Skunk Attack
Bij een stinkdier blijf je het best uit de buurt, was het niet om de stank danwel dat deze beestjes soms nogal agressief kunnen worden..

Disney World Surprise

Disney World Surprise
Welk kind wil nou niet naar de magische wereld waar Donald Duck en Mickey Mouse de dienst uitmaken en wij kennen als Disney World ? Nou dit kind dus!

Doe eens Stagediven !

Doe eens Stagediven!
Dat stagediven niet zonder gevaar is blijkt maar weer uit deze video waarin iemand, zo te zien, onvrijwillig het publiek in geslingerd wordt.. Omdat de persoon in kwestie niet een van de lichtste is, stuift het publiek direct uit elkaar wat ongetwijfeld een aardige stuiter tot gevolg heeft.

Adorable Little Girl's First Walk on Ice

Adorable Little Girl's First Walk on Ice
De eerste stapjes zijn altijd moeilijk, zo ook voor deze kleine meid die voor het eerst op het ijs staat... Aww!

Samen dronken naar Huis

Samen dronken naar Huis
We zijn allemaal wel eens te dronken geweest om nog op eigen houtje thuis te kunnen komen. Fijn is het dan als er een vriend of vriendin is, die even aanbied je veilig thuis te brengen.. Naja, veilig ?!

Poorly Attempted HIT and RUN.

Poorly Attempted HIT and RUN
We schakelen eventjes over naar Chicago waar een 19 jarige gast na een aanrijding met een taxi er vandoor probeert te gaan in zijn gestolen Nissan SUV. De taxichauffeur doet nog verwoede pogingen om de knaap tegen te houden, wat niet echt lijkt te lukken. Gelukkig kan de bestuurder niet rijden, waardoor hij uiteindelijk toch kon worden gearresteerd..

Rally auto doet Koprol [Fail]

Serbia Rally Crash OMG [Fail]
In hoeverre kan je het nog een fail noemen als er doden bij vallen ?! Tijdens een rally in het voormalige JoegoslaviŽ crasht een van de deelnemers en beland zijn auto in een rol, die maar niet op lijkt te houden.

Penguin wants to Fly

Penguin wants to Fly
PinguÔns kunnen niet vliegen dat weet iedereen, behalve deze pinguÔn die verwoede pogingen doet om op te stijgen maar het uiteindelijk toch maar opgeeft...

Ultimate Boat Fails Compilation 2013

Ultimate Boat Fails Compilation 2013
Het hele internet staat ondertussen vol met Crash compilaties, meestal gefilmd op de weg in Rusland, met een dashcam. Vandaag hebben we een grappige variant, met alleen maar faal acties op het water... Wij kijken mee!

Leuk naar een Festival!

Leuk naar een Festival!
Een festival is eigenlijk niets anders dan een grote groep baldadige mensen bij elkaar, die eenzelfde interesse hebben, meestal muziek. Deze gast dacht leuk naar een outdoor festival te gaan in de UK, maar komt van een koude kermis thuis wanneer hij vast komt te zitten in een kabelbaan boven de feestende menigte... Fail!

Dress Fail while Dancing

Dress Fail while Dancing
Tja, dat sta er ook mooi op ! Heb je het hele jaar braaf in de dansschool je danspasjes geoefend en is er eindelijk een gelegenheid om je kunnen te tonen, sta je nog voor lul..

Even Heroes Crash

Even Heroes Crash
Als brandweerman redt je levens en is het zaak om zo snel mogelijk op de plaats van de brand aan te komen, al valt dat niet altijd mee ..

Thnx Rob!

Girl Tries To Be Sexy #Fail

20130919-sexyfail.jpg
Een carwash met sexy dames is erg aantrekkelijk als man om daar je auto te laten wassen. Maar als je je motor wil laten wassen door deze dames zou ik even 3 keer nadenken voordat je dat doet. Een motor is tenslotte geen auto!

Damn you Gravity

Damn you Gravity
Alhoewel een kat altijd op z'n pootjes terechtkomt hebben ze niet echt kaas gegeten van het zwaartekracht principe.. Deze kat alvast niet..

Fail Compilation August 2013

Fail Compilation August 2013
De fails van de afgelopen maand zie je nog eens voorbij komen in de maandelijkse fail compilatie van Fail Finland .. Check!

The Only Ever Recorded Back Flip Front Flip

The Only Ever Recorded Back Flip Front Flip
Wie ooit de film Tarzan heeft gezien begrijpt de noodzaak, die wij mannen hebben, om af en toe eens via een stuk touw de plomp in te springen. In welke categorie deze Back Flip Front Flip aktie, valt is me niet helemaal duidelijk, Fail of toch een Win ?!

Miss Philippines USA 2013 Beauty Pageant

Miss Philippines USA 2013 Beauty Pageant
Ik stel je voor aan Joanlia Lising, een deelneemster aan de Miss Philippines USA 2013 Beauty Pageant, die zoals zoveel aankomende Miss'en geen gebrek heeft aan schoonheid maar niet een van de slimste blijkt als ze een simpele vraag krijgt voorgeschoteld. Het antwoord is een beetje vaag, FAIL ?!

Is het een vrouw ?!

Is het een vrouw ?!
Dat sommige vrouwen een rijbewijs hebben gekregen bij een pas waspoeder dat moge, aan het aantal clips die met enige regelmaat voorbij komen, inmiddels duidelijk zijn. Of het nu inparkeren is of gewoon een straat uitrijden, voor vrouwen is dat lastiger en je zou denken. Check eventjes deze randdebiel ..

Maak eens een flesje water open

Maak eens een flesje water open
Ik heb een grafhekel aan alles wat in een verpakking zit, vooral door de verpakking. Ik kan tegenwoordig nog geen zakje crackers open krijgen zonder in een driftbui te belanden na een minutenlang gevecht om de crackers uit het plastic te krijgen, om uiteindelijk toch nog een schaar te moeten gaan zoekenb .. Weten jullie wat ik bedoel ? Deze man wel ..