Earth - The North American Southwest

Earth - The North American Southwest
De mooiste beelden uit Noord Amerika en dan voornamelijk het Zuid Westen zie je nog eens voorbij komen in timelapse mode in deze schitterende video..

Volcanic Eruption In Russia

20131111-vulkaan.jpg
Vulkaan uitbarstingen zijn best boeiend om te zien, maar hier in Nederland gaan we dat niet vinden. Daarom gaan we nu even naar Rusland, want daar hebben ze wel vulkanen! Een mooie timelapse.

The Nature of Things

20131020-nature.jpg
De aarde is eigenlijk een hele mooie planeet. Verschillende klimaten, landschappen, dieren, te veel om op te noemen. Als je deze beelden bekijkt snap je ineens waarom bijvoorbeeld de spaarlampen beter zijn om de aarde zo te houden als dat hij nu is.

Breathtaking Pictures

20130930-chaser.jpg
Samen met zijn vrouw jaagt hij al jaren op stormen. Al vele tornado's hebben ze op hun naam staan en gaan nog even door tot het magische getal 1000. Bij elke storm maken ze prachtige foto's van dit natuurgeweld.

Nature Compilatie

20130922-nature.jpg
De natuur heeft mooie plekjes, mooie diertjes, waar je hele gave shots van kan maken. Ik kan wel een mooi verhaal gaan verzinnen, maar je kan beter gewoon de compilatie bekijken.

Below the fog falls

20130822-fog.jpg
De natuur kan soms verrassend uit de hoek komen. Zo ook deze keer, de mist komt als een grote golf over de bergen heen wat een schitterend beeld op levert.

Relaxing Music & Beautiful Nature

Relaxing Music & Beautiful Nature
Ga eventjes lekker onderuitgezakt in je stoel zitten, pak er wat te drinken bij en zorg dat je niet in slaap valt want deze prachtige beelden van moedertje natuur, met rustgevende muziek, zijn zwaar relax gevend...

Hyperactieve plant

20130414-natuur.jpg
De natuur bied zoveel moois, maar ook zoveel bijzondere dingen. Niet alleen in het dierenrijk, maar ook in het plantenrijk. Deze plant beweegt uit zichzelf. Er staat amper wind, maar het doet alsof het stormt!

Looping Rain on the Sun

20130224-sun.jpg
De natuur heeft mooie verschijnsels, neem de zon. Het verwarmd onze aarde, laat met het licht alles groeien en bloeien, maar op de zon zelf gebeuren ook de mooiste dingen.

Fertilization

20130205-bevruchting.jpg
Het bevruchten van een eicel hebben de meeste van ons wel vaker gezien in een filmpje. Maar in dit filmpje ben ik toch weer een stukje wijzer geworden. De tekeningen na het indringen van de eicel zijn wel opmerkelijk en interessant te noemen.

Time Lapse Storms

20130202-tornado.jpg
Het zou geen baantje voor mij zijn, maar tornado jagers kicken er helemaal op! In dit filmpje krijg je een idee hoe ze het doen en zie je dat ze zo dicht mogelijk bij willen komen.

Bijzondere vogeltjes

20130103-vogel.jpg
Het zijn de meest bijzondere vogeltjes die ik ooit gezien heb. Ze zijn er in alle maten, kleuren en vormen en kunnen een bijzonder vorm aannemen om het vrouwtje te lokken of om juist een ander af te schrikken. Wat ik helemaal bijzonder vind is dat ze maar op 1 plek op de aarde te vinden zijn.

With Water and Light

20130102-water.jpg
Soms moet je genieten van de kleine dingen die je tegenkomt. Neem nu maar eens een plantje die helemaal opleeft met wat water en licht. Blijft toch een mooi en bijzonder gezicht.

Within Two Worlds

20121119-twoworlds.jpg
Ik ben gek op timelapse video's van nachtelijke taferelen met de sterren die fonkelen aan de lucht. Mocht jij dit ook vinden dan is het slim om dit filmpje te kijken. Within Two Worlds van Brad Goldpaint.

Onderwater grot

20121113-grot.jpg
Onze planeet heeft niet alleen boven de waterspiegel mooie plekjes, maar ook onder de waterspiegel. Zo heb je de koraalriffen natuurlijk, maar ook de grotten die onderwater zijn zijn de moeite waard om je duikbrevet te halen.

Paragliding Above Extreme Desert Sands

20121030-desert.jpg
De wereld heeft mooie plekjes. Plekjes waar je niet zomaar komt. Als je in de lucht hangt kan je deze plekken ontdekken en delen met andere. Deze paraglider filmde zijn vluchten waardoor wij kunnen genieten van het mooie landschap en bijzondere woestijnen.

The Aurora

20121019-noorderlicht.jpg
Het poollicht is een lichtverschijnsel in de aardatmosfeer dat bij duisternis kan worden waargenomen. Men ziet het vooral op hoge geografische breedtes en dat betekent dat het verschijnsel vooral 's winters zichtbaar is. Maar buiten dat, het blijft een mooi verschijnsel!

Time Lapse Tour of Yosemite National Park

20121014-yosemite.jpg
Mooie time lapse zien we regelmatig op Useloos voorbij komen. Nu kunnen we aan dat rijtje het Yosemite National Park aan toevoegen.

Most incredible volcano expedition ever

20120926-vulcano.jpg
Als vulkanen je passie zijn dan is het wel heel bijzonder om zo dichtbij te komen! Maar het moet natuurlijk wel veilig gaan. En als alles dan goed verloopt krijg je spectaculaire beelden, het is net de zon van dichtbij.

Yosemite - Range Of Light

Yosemite - Range Of Light
Laten we eens een momentje rust nemen voor een dosis 'eye candy'. Zie hier Yosemite - Range Of Light.

Earth amazing sights

20120510-earth.jpg
Op onze aarde moeten we zuinig zijn! Het is ons thuis en het heeft zulke mooie plekjes waar we ons niet bewust van zijn. Om je even een 'vrij' gevoel te geven en te laten genieten van ons mooie 'thuis' heb ik dit filmpje voor je.

Tornado Crosses Kansas Highway

20120419-tornado.jpg
In Amerika zie je regelmatig een tornado langskomen. De tornadojagers proberen zo dichtbij mogelijk te komen om het te bestuderen, de kick te voelen en mooie plaatjes te maken. Dit is er zo een.

Het hagelt, het hagelt

Het hagelt, het hagelt
Vanmiddag liep ik nog in een t-shirtje met zonnebril op naar de bakker toe maar als ik nu uit het raam kijk dan moet de winterjas weer aan. Uiteraard kan het altijd nog erger, al schijnt niet iedereen er wakker van te liggen.

Noorderlicht

20120322-norderlicht.jpg
Sommige natuurverschijnsels of mooie plekjes op aarde blijven fascinerend! Zo blijft voor mij het Noorderlicht super cool om te zien.

Exploding iceberg in Antarctica!

ijsberg
Dat het klimaat aan het veranderen is en het warmer wordt op onze aardbol is al verschillende malen bewezen. Maar als de ijsbergen op Antarctica voor je neus smelten en instorten kom dit feit wel heel dichtbij!