Hoofdloos

20130429-hoofdloos.jpg
Er zijn van die mensen die heel flexibel zijn met hun lichaam. Maar dat je je hoofd zo goed kon verstoppen had ik niet verwacht. Best een cool gezicht als je op straat loopt en je ineens hoofdloos ben aan de achterkant.

Dreal of MTV's World of Jenks

Dreal of MTV's World of Jenks
Dit is danser Dreal van MTV's programma 'World of Jenks' die flink heeft lopen oefenen op z'n dansstapjes en dat zien we dan ook terug in deze video...

World's fastest pop machine

20130428-blikje.jpg
Ergens in een klein dorpje staat een blikjesmachine. Menig mens heeft al eens geprobeerd eerder bij het uitgifte vak te zijn dan dat de machine zijn blikje laat vallen. Het is nog nooit gelukt! Wat een snelheid en nog steenkoud ook!

Golf Trick Shots By Gareth Maybin

Golf Trick Shots By Gareth Maybin
De n noemt het knikkeren voor de rijke onder ons en de ander loopt er mee weg. Een potje golf is best leuk, en vooral als je de skills van golf pro Gareth Maybin in huis hebt.

Koreusity n38

Koreusity n38
Ook deze week zet het Franse forum Koreusity weer de beste clips op een rij van afgelopen week. Zie hier Koreusity deel 38.

Sandwich Art

20130426-sandwichart.jpg
Al sinds Mei 2008, maakt vader David LaFerriere leuke vrolijke tekeningen op de boterhamzakjes van zijn kinderen. Hij maakt er een foto van en de kinderen zien de tekening pas als het lunchtijd is. Ondertussen heeft hij een behoorlijke verzameling op flicker staan.

Remember 1999

Remember 1999
Vroeger was alles beter. Geen euro's, andere muziek en ga zo maar door. We nemen een stapje terug in de goede oude tijd. 1999!

A-Trak & Tommy Trash - Tuna Melt

A-Trak & Tommy Trash - Tuna Melt
Een Rube Goldberg machine kennen we waarschijnlijk allemaal wel. In een paar woorden, actie is reactie. Zie hier de nieuwe clip van A-Trak & Tommy Trash - Tuna Melt.

World's Tallest Ridable Bike

20130424-hoogstefiets.jpg
Je heb hoge fietsen en hoge fietsen, deze is in elk geval de hoogste fiets ter wereld waar je ook daadwerkelijk mee kan fietsen. Het geeft een heel bijzonder gezicht als je zo hoog op je fietsje zit.

Midnight Barcelona

Midnight Barcelona
Ben jij een liefhebber van een mooie beelden? Pau Garca Laita is een timelapse expert bij uitstek en maakt zelf ook bijzondere werkjes. Zie hier Midnight Barcelona.

From A To B

From A To B
Een pakketje verzenden is de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe gaan ze met je pakketje om? Deze keer sturen we voor het gemak een camera mee. Zie hier From A to B.

The Paragliding Circus

20130422-circus.jpg
Het is een rare combinatie, paragliding combineren met circus stunts. Het begin is een beetje suf, maar de echte actie begint bij 2:47.

GoPro: The Rubik Juggler

GoPro: The Rubik Juggler
Als je al dacht dat het oplossen van een kubus al moeilijk was dan stel ik jullie vandaag voor aan Ravi Fernando die het al jonglerend doet en het voor ons opnam in POV met de GoproHD camera.

Heavy Equipment Drop - First Person View

Heavy Equipment Drop - First Person View
Het leger is overal aanwezig, maar hoe krijg je zware spullen op zijn plek? We kijken een keertje mee.

Koreusity n37

Koreusity n37
Ook deze week zet het Franse forum Koreusity weer de beste clips op een rij van afgelopen week. Zie hier Koreusity deel 37.

LEGO Pop-up Temple

LEGO Pop-up Temple
Het 'ouderwetse' Lego speelgoed wordt met de dag leuker. Vandaag de dag hebben we de auto's, huisjes en poppetjes wel gezien. Een creatieve geest gaat net een stap verder. Dit bouwwerk is gewoon awesome.

10,000 iPhone 5 Domino

10, 000 iPhone 5 Domino
De reviews van de iPhone 5 lopen uiteen, de een vindt het apparaatje helemaal fantastisch en een volgende moet drie keer kijken wat er nu eigenlijk geupgrade is. Ik ben nog steeds happy met m'n 4s en ga die zeker niet gebruiken als domino-steen. Deze gasten deden het wel en dan ook maar meteen 'Like a Boss' met 10.000 iPhone's tegelijk ...

Unbelievable Wingsuit Cave Flight!

20130417-waaghals.jpg
Voor sommige sporten moet je absoluut lef hebben en je angsten aan de kant kunnen schuiven. Doe je dat niet en twijfel je op het laatste moment, dan heb je kans dat je als een platte pannenkoek eindigt!

Awesome National Anthem by Blind Girl

Awesome National Anthem by Blind Girl
Helaas wordt niet iedereen geboren in volledige gezondheid. Dit meisje is bijvoorbeeld blind maar laat zich niet weerhouden om voor een vol stadion het Amerikaanse volkslied te zingen. Bijkomend voordeel is dat ze niet zenuwachtig kan worden van alle mensen die naar d'r kijken.

Legionnaire

Legionnaire
Julius "iGlide" Chisolm en Dorian "BluPrint" Hector laten graag hun dance skills zien op het dubstep nummer Legionnaire van NastyNasty.. Wij kijken mee!

Motion to Light Wakeboarding

Motion to Light Wakeboarding
Lightpainter Patrick Rochon nam de artistieke bewegingen van wakeboarders Mike Dowdy, Adam Errington, en Dallas Friday als ze oplichten het water in Orlando met hun LED gevulde borden. Cool!

Tomahawk Chop

20130413-chop.jpg
Spreekkoren waar in grote stadions iedereen mee doet, bezorgen mij kippenvel. Een goeie wave is leuk om te zien, maar dit choppen kende ik nog niet en ik vind het een prachtig gezicht!

Koreusity n36

Koreusity 36 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n23..

5m80

20130412-5m80.jpg
Deze korte animatie film gaat eigenlijk helemaal nergens over, maar hij is zo mooi gemaakt dat je hem toch uit kijkt. Giraffes die aan schoonspringen doen, je moet er maar op komen!

Paint Exploding at 15,000fps

Paint Exploding at 15, 000fps
Waarom zou je nog met een emmer en een rollertje te werk gaan om een plafond te sauzen als de SlowMo Guys allang een veel toffere manier hebben bedacht ?!

Google Street View Hyperlapse

Google Street View Hyperlapse
Altijd al eens een vette timelapse video willen maken maar niet de tijd om uren lang met een fotocamera in de aanslag te liggen ?! Geen nood met de Google Street View Hyperlapse app heb je in no time een timelapse video in elkaar gezet met beelden van Google streetview... Hoe cool is dat ?!

Mind Fuck

20130410-mindfuck.jpg
Dit truukje is vast makkelijk uit te leggen en er zal vast een logische verklaring voor zijn. Toch blijft het een goeie mind fuck!

He know he can dance!

20130409-dance.jpg
Deze jongen hoeft niet meer mee te doen met So You Think You Can Dance, want hij weet al dat hij goed kan dansen! Gelukkig wil hij zijn talent met ons delen.

Lekker Surfen

20130408-surfen.jpg
Eindelijk gaan de temperaturen zachtjes aan omhoog. Voor we het weten is het zomer en kunnen we weer lekker naar het strand en gaan watersporten. Maar als je je dik inpakt en de juiste golven zoekt, kan het natuurlijk ook gewoon als er nog wat sneeuw ligt.

LEGO Batman

LEGO Batman
De Joker werkt samen met Lex Luthor om de wereld te vernietigen in de volledige film van Jon Burton uit 2013. Aan Batman, Superman en de rest van de Justice League de taak om ze te stoppen... Check hier LEGO Batman!

Koreusity n35 Viral Compilation

Koreusity 33 - Viral Compilation
De mensen van het Franse internet forum Koreusity hebben de leukste clips van de afgelopen twee weken weer in een compilatie gegoten en zie je terug in Koreusity n35..

Dragon Illusion

20130405-dragon.jpg
Het is net of de kop van dit draakje mee beweegt met de camera, maar niks is wat het lijkt. Het is een illusie die erg sterk in elkaar gezet is!

Pool Trick Shots

Pool Trick Shots
Zo nu en dan met een paar maten een potje poolen is altijd gezellig. Tot het moment dat je dit soort jongens tegen het lijf loopt.

How to build a Ball Pit in your Room

How to build a ball pit in your Living Room
Ik weet nog wel dat er vroeger een ballenbak was in de Bijenkorf. Handig! Terwijl je ouders aan het shoppen zijn, kan jij je als kind prima vermaken in zo'n speelparadijs. Dit stel woont in Manhattan en dacht dat het leuk zou zijn om na hun stressvolle werk even te kunnen relaxen in zo'n ballenbak dus bouwde ze er een..

Post-it Note Arcade

20130404-postit.jpg
We hebben weer iemand gevonden die net even iets te veel tijd over had. Met heel veel post-it papiertjes zet hij wat arcade spelletjes op de muur van zijn kantoor. Des al niet te min, het zit er cool uit!

Festival of Colors 2013

20130404-color.jpg
Holi, ook wel Festival of Colors genoemd is n groot kleurenfestijn. We zagen al de gallerie voorbij komen, maar dat brengt natuurlijk ook prachtige beelden met zich mee.

Bubba's Hover

Bubba's Hover
Met een golfkarretje kom je op veel plekken op de golfbaan maar niet overal, daarom bedacht ene Bubba een hoovercraft zodat hij zelfs over het water kan en dus niet meer hoeft om te rijden. Het moet niet gekker worden!!

The Wing Walker

The Wing Walker
Ik stel je voor aan Teresa Stokes die van "Aerial Acrobatics" haar beroep heeft gemaakt en hier de menigte bij de "2012 EAA Airventure Show" laat meegenieten van haar adembenemende stunts...

GoPro - Catguy

GoPro - Catguy
Als kattenliefhebber heb je je beste vriendje natuurlijk het liefst de hele dag bij je, al is dat voor de meeste mensen wel wat lastig. Deze kat gaat overal waar z'n baasje gaat ook al is deze met de fiets...

Sax Battle in NYC Subway

Sax Battle in NYC Subway
Je kan tegenwoordig ook niet meer rustig naar huis met het openbaarvervoer want voordat je het weet zit je in eens midden in een strijd verwikkeld over wie er het beste saxophone kan spelen, een zogenaamde Sax Battle... Al is dat best wel cool!
volgende
vorige