Dance With Leroy

Dance With Leroy
Mocht je binnenkort met je vriendin mee naar de plaatselijke club moeten en heb je echt geen gevoel voor ritme, misschien dat de danslessen van Leroy je kunnen helpen. Succes!

Tap Dancing Dubstep

20120429-tap.jpg
Voor de mensen die denken dat tapdansen suf is, heb ik de tip om dit filmpje te bekijken. Deze jongens hebben er weer een stoere dansvorm van gemaakt!

Stunt Crash Cam

Stunt Crash Cam
Een kleine compilatie met crashes en stunts uit films, gefilmd met een Canon 5Dmkii camera door Shane Hurlbut.

Sweet Shuttle Launch

20120428-launch.jpg
Sommige dingen zijn misschien al wat ouder, maar dat neemt niet weg dat de beelden zeker de moeite waard zijn om naar te kijken. Zo ook deze shuttle launch. Wat een prachtig gezicht en geluid!

Introduction to UrtheCast

Introduction to UrtheCast
Met Google Earth je eigen huis opzoeken is leuk maar niet real time wat eigenlijk best jammer is. Het was wachten op de live beelden die binnenkort gewoon voor iedereen te bekijken zijn als het aan UrtheCast ligt tenminste. Hier is alvast een kleine demonstratie... Big Brother!

Bouncey Stonehenge

20120425-stonehenge.jpg
Stonehenge is een megalithisch monument uit de Jonge Steentijd. De recentste datering voor de bouw van Stonehenge is bepaald op 2300 voor Christus. Hoe cool is het om daar tussen te springen!!!

Moderne Apenkooi

20120423-apenkooi.jpg
Vroeger speelde wij bij de gym altijd wel apenkooi. Zelfs vandaag de dag wordt het nog gespeeld op de scholen. Deze jongen vond het blijkbaar zo leuk dat hij in zijn kamer een eigen apenkooi gemaakt heeft.

Marion & Manuela Pole Dance Show

Marion Crampe & Manuela Carneiro Pole Dance Show
Paaldansen klinkt ordinair, maar geloof me, het is onderhand topsport geworden. Marion Crampe en Manuela Carneiro laten zien waarom.

Zondag Bios : Idiocracy & Rain Man

Idiocracy & Rain Man
Het is een beetje vreemd weer buiten, je wordt drijfnat van de regen om vervolgens weer snel op te drogen als het zonnetje eventjes doorkomt. Perfect weer dus om eventjes lekker een filmpje te kijken. Ik heb voor je klaar gezet de film Idiocracy, over een soldaat die ontwaakt in de 26e eeuw en terecht komt in een samenleving waarin de bevolking op Aarde uit ontzettend domme mensen bestaat, zodat hij meteen de meest intelligente persoon op Aarde is. De klassieker Rain Main, met Tom Cruise & Dustin Hoffman in de hoofdrollen, behoeft verder geen introductie lijkt me...

Bandje Wisselen ?!

Bandje Wisselen ?!
Heb je een lekke band dan moet je meestal zelf die band verwisselen en dat begint met het openmaken van de achterbak om de krik tevoorschijn te halen. Tenminste, zo deden we dat vroeger...

Slow Motion

20120421-slomo.jpg
Er zijn al vele slow motion filmpjes te vinden op useloos, maar ze blijven leuk om te zien. In dit filmpje komen voorwerpen voor die we dagelijks gebruiken.

Creative Dad

Creative Dad
Elke trotse ouder maakt foto's van zijn kinderen. De ťťn is wat creatiever dan de ander, maar Jason Lee gaat nog net een stapje verder. Meer hier!

Zombie Shopping Mall

Zombie Shopping Mall
Kan jij overleven in een met zombies gevuld winkelcentrum? In Engeland kan je, voor een kleine 200 dollar, drie uur het gevecht aangaan met de halfdode. Een stuk leuker dan standaard paintballen als je het mij vraagt. Meer info hier.

Home Flight Simulator

Home Flight Simulator
Wat is er mooier om van je hobby ook meteen je beroep te maken ?! Ik weet er alles van en het bevalt nog steeds prima! Dit is Air traffic controller en tevens piloot James Price die in z'n vrije tijd 12 jaar op offerde om dit model te maken van de neus van een Boeing 737 uit 1969. En dat is cool!

Incredible Island Optical Illusion

20120418-tropical.jpg
Al diverse optical illusions zijn hier op Useloos neer gezet, maar doordat deze iets bevat waar we allemaal wel naar smachten zo zoetjes aan, wilde ik hem jullie niet onthouden!

Las Vegas from above

20120417-vegas.jpg
Je heb er vast al meer van de dragon flyer gezien. De vliegende camera die unieke beelden opneemt en op afstand te besturen is. Dit keer vliegt hij boven Las Vegas. "What happens in Vegas, stays in Vegas", behalve deze beelden dan.

The Space We Live In

The Space We Live In
Het ruimtestelsel waar we in leven vormgegeven in deze mooie video van Matthias M. en voor diegene die geÔnteresseerd zijn in wallpapers met footage van / uit deze video, hier vind je ze!

If Videogames were Real 2

If Videogames were Real 2
Wat als videogames echt waren ?! We zien het in deze grappige clip van Smosh!

Aerial Mountain Biking

Aerial Mountain Biking
Sommige mensen kunnen beter overweg met een fiets dan dat ze kunnen lopen. Jamie Johnson is zo'n man. We doen een rondje Farmer John's.

Texts from Hillary Clinton

Texts from Hillary
Dat Hillary Clinton sportief is wisten we al toen ze haar man Bill er met een waarschuwing van af liet komen na het Monica Lewinsky schandaal. Dit keer hebben een stel grappenmakers een tumblr site opgezet en waarop te zien is hoe Hillary aan het sms'en is met alles en iedereen. Na het zien van de site nodigde Hillary de beiden uit om er samen nog eens hartelijk om te lachen

Caine's Arcade

20120411-cain.jpg
Cain is een mannetje van 9 jaar die helemaal weg is van arcade spelletjes. Zijn vader heeft een handeltje in gebruikte auto onderdelen en dus heeft hij veel dozen tot zijn beschikking. Hiermee maakte Cain zijn eigen arcade spelletjes op geniale wijze. Zijn 'enige' klant vond hem zo bijzonder dat hij een verrassing op poten zetten en mensen via facebook opriep om deze spelletjes te komen spelen en zo Cain in het zonnetje te zetten. Het filmpje is zeker de moeite waard om te kijken!

Angry Birds IRL

Angry Birds IRL
We hebben al vaker dit soort Real Life Angry Birds video's voorbij zien komen en ook deze is weer prima gelukt.

Hangmatting

Hangmatting
Na diverse Amerikaanse hypes zoals planking, cone-ing en ga zo maar verder, is het nu tijd voor een meme van Nederlandse bodem. Lekker languit, Hangmatting. Dat is pas relaxed!

Blind Piano Prodigy

Blind Piano Prodigy
We kennen allemaal Stevie Wonder als dť blinde pianist maar hij is natuurlijk niet de enige. Ik stel je voor aan, de 15 jarige Kuha'o die na het horen van muziek zijn eigen interpretatie op de piano na speelt. Talent!

Finger Matrix

20120408-fingerdance.jpg
Ik zie vingers en handen vooral als functionele dingen. Maar andere mensen gebruiken ze voor hele andere dingen, zoals dansen. De flexibiliteit die deze jongen in zijn vingers heeft is bijna eng.

The Space we Live in

20120407-space.jpg
Sommige mensen kunnen iets heel moois maken met hun computer. Je zal er ook een fantasie voor nodig hebben om het volgende te bereiken!

Samurai Sword Skills - Slow Motion

20120406-samuskills.jpg
Een beetje met een zwaard zwaaien kan iedereen, maar de skills hebben van een echte samurai zijn er niet zo veel. Een paar moves worden in slow motion afgespeeld, maar ik zou het thuis maar niet proberen.

The Google Art Project at the White House

The Google Art Project at the White House
Vorige week lieten we je nog zien dat je met Google Streetview zelfs in het Amazone gebied kan ronddolen en vandaag gaan we kunst bekijken in het Witte Huis in deze behind the scenes video. Wil je zelf ook even een wandeling maken door deze presidentiŽle woning dat kan, hier!

Tea Party - Slow Motion

20120404-teaparty.jpg
Het is al even geleden dat we een mooie slow motion filmpje hadden, maar welkom op onze Tea Party!!! Pas op voor rondvliegende objecten.

12-jarige Skater

20120403-skate.jpg
Tom Schaar is 12 jaar en een fanatiek skater. Voor een 12-jarige heeft hij behoorlijk veel lef en skills. In dit filmpje land hij voor het eerst op zijn wielen na een 1080! Een 1080 zijn 3 volle "skate-spins" en dit zal w.s. niet zijn laatste landing worden!

Rear Window

Rear Window
Een geweldige mix van timelapse en tilshift met echt materiaal uit de gelijknamige 50er jaren Hitchcock klassieker, door Jeff Desom!

Owl delivering Wedding rings

20120402-wedding.jpg
Als je gaat trouwen moet het een dag worden om niet te vergeten. De een gebruikt daarbij witte duiven en de ander nichtjes als bruidsmeisjes. Dit stel koos ervoor om een uil hun trouwringen te laten brengen.

Backpacken van Peru naar BraziliŽ

Backpacken van Peru naar BraziliŽ
Terwijl sommige mensen er alleen maar van dromen nam deze gast 1 jaar vrij van z'n werk en kocht een backpack en een ticket naar Peru met een retour vlucht vanuit BraziliŽ. Dit zijn de beelden die hij onderweg schoot met muziek van Mike Oldfield.

Improv Everywhere - Quadruplets

Improv Everywhere - Quadruplets
Een vierling zie je niet al te vaak samen in het park zitten, maar wat als het barst van de vierlingen? Dan sta je toch wel even gek te kijken. Leuke actie weer van Improv Everywhere.
volgende
vorige