Frostgun Highlights 2012

Frostgun Highlights 2012
We blijven nog even op de sneeuwpiste en wel voor de hoogtepunten van het Frostgun event dat 18 februari werd gehouden in Val Thorens.

Gene Kelly - Singin' in the Rain 1952 in HD!

Gene Kelly - Singin' in the Rain 1952 in 1080P HD!
Echte filmklassiekers zijn geweldig om terug te zien. Helaas is de beeldkwaliteit van deze films vaak niet niet om aan te zien. Althans, wat dacht je van Gene Kelly's 1952 klassieker 'Singin' in the Rain' in HD! Wat is de techniek toch mooi..

Electric New York

Electric New York
We hadden al een tijdje geen timelapse video's meer voorbij zien komen maar vandaag heb ik dan toch weer een zeer geslaagde timelapse video gevonden. We nemen een kijkje in New York!

Carnival In Rio - The City Of Samba

Carnival In Rio - The City Of Samba
Inmiddels hebben we carnaval weer achter de rug. Een feestje waar mensen een jaar op zitten te wachten. We kijken nog even terug naar Rio, The City of Samba, in tilt shift modus..

Rage Comics - In Real Life

Geen idee waar het filmpje goed voor is of wat de bedoeling hiervan is. Maar dat het super gaaf gemaakt is lijkt mij duidelijk!

Aceton v.s. Piepschuim

Dat aceton bocht is en veel dingen oplost, wisten we eigenlijk al. Maar dat het piepschuim laat smelten dat er nauwelijks wat overblijft met deze snelheid, is voor mij vrij nieuw.

Mirrored Dance

Mirrored Dance
In de Japanse talenten show Kasou Taishou hadden vijf meiden een leuke act met dans muziek en spiegels, althans zo leek het. Geniaal gedaan!

Lego Millennium Falcon Assembly 3D

Lego Millennium Falcon Stop Motion Assembly 3D
Mocht je ooit Lego set 10179 voor een prikkie op de kop kunnen tikken, gelijk doen! De Star Wars Millennium Falcon is een waar collectors item en tevens het grootste pakket wat er in de winkel te koop is geweest. Zie hier een 3D opname van de assemblage.

Halloween Drankje

Het is niet de tijd van het jaar om aan Halloween te denken. Maar toen ik dit "brain" drankje voorbij zag komen, moest ik gelijk aan halloween denken. Het zal best lekker zijn, maar smakelijk ziet het er niet echt uit.

Hot Wheels City

Hier in huis zijn ze zeer geliefd en struikel je bijna over de Hot Wheels autootjes. Daarom heb ik besloten om dit filmpje maar niet te laten zien, want voor ik het weet staat er zo'n baan in ons huis.

Buenos Aires - Inception Park

Buenos Aires - Inception Park
Een dagje naar een kermis of pretpark is altijd leuk. Maar zou een Inception Park zoals deze niet veel toffer zijn?

Iron Man Costume

Iron Man Costume
Carnaval is in volle gang en natuurlijk is het gebruikelijk om je apart te verkleden als je de kroeg in duikt. Wat dacht je van deze Iron Man outfit? Ik zeg cool!

Legless B-Boy Dancer

Legless B-Boy Dancer
Zonder benen toch dansen ?! Het is mogelijk en deze gast is ook maar meteen begonnen met breakdancen en dat kan hij beter dan jou!

ABCinema

In dit filmpje zitten 26 bekende films op alfabetische volgorde. Kan jij ze onderscheiden van elkaar?

Beautiful Aerial Desert Flying

Beautiful Aerial Desert Flying
We gaan vliegen met een RC helicopter over de moab woestijn en dat levert zeer mooie beelden op. Check!

DIY Soda Bottle Airsoft Machine Gun

DIY Soda Bottle Airsoft Gun
Hier in Nederland zijn ze niet al te moeilijk, maar Airsoft 'speelgoed' is verboden. Spijtig, maar je kan natuurlijk altijd zelf nog aan de slag gaan. Wel eerst even een fles Cola leegdrinken.

Temporal Distortion

Een timelaps van een sterrenhemel hebben we regelmatig voorbij zien komen. Maar het blijft indrukwekkend en helemaal als je hem fullscreen bekijkt!

A Tarp Surfing Experience

Golfsurfen op HawaÔ ziet er fantastisch uit en schijnt ook fantastisch te zijn om te doen. Maar sommige mensen hebben niet de middelen om die reis te maken en dus maken ze zelf een mooie setting!

Edible Balloon

Als je een restaurant heb zal je ervoor moeten zorgen dat je ook wat bijzonders op de kaart heb staan zodat mensen speciaal naar jou toekomen. Dit restaurant verkoopt eetbare ballonnen, vrij bijzonder!

Space Borrito

20120213-borrito.jpg
Nu Andrť Kuipers in de ruimte zit, denk je misschien dat hij alleen maar zakjes voedsel krijgt. Maar als ik deze astronaut mag geloven kan ook een borrito op het menu staan.

Self-Leveling Pool Table

20120213-pooltafel.jpg
Je zou zeggen als je een pooltafel of een biljarttafel op een cruiseschip zou zetten, dat de ballen meebewegen als de boot scheef gaat. Maar daar hebben ze nu wat op gevonden.

Nervous Structure

Sommige dingen halen het kind in ons naar boven. Bij de een is dat speelgoed, bij de ander sfeer, maar bij deze mensen is het een afbeelding die reageert op jou lichaamsbeweging. Daar ga je spontaan van 'tekenen'.

Slow Mo FreeRunning

20120211-slomofreerunning.jpg
Een beetje rennen en freewheelen is altijd leuk, zeker als het mooi weer is. Zodra je die beelden in slow motion afspeelt zie je precies hoe het lichaam erop reageert.

Flaming Jump Rope

20120211-touwtjespringen.jpg
Als je een beachparty organiseert, dan is het leuk als je iets spectaculairs aanbied, want mooie vrouwen en cocktails zijn er waarschijnlijk genoeg. Het filmpje is niet van super kwaliteit, maar dat mag de pret niet drukken.

Skate Skills

Skate Skills
Als man op leeftijd kan je natuurlijk denken mijn lijf is prima zo, maar je kan natuurlijk ook een beetje sportief doen. Deze beste man beschikt inmiddels over de nodige skills.

Wheelchair Drifting

Wheelchair Drifting
Als je dit soort beelden ziet dan mag je god weer op je blote knietjes danken dat jij het beter hebt getroffen. Deze rolstoeler maakt er het beste van en drift er lekker op los op een pas gemopte vloer.

Augmented Reality Book

De layout van een boek is belangrijk om de lezer prettig te laten lezen. Dit boek doet mij denken aan de krant uit de wereld van Harry Potter. Geen idee hoe het werkt, maar tof is het wel!

Lego Jeep

Sommige dingen kan je maar beter niet laten zien aan je kinderen, want zodra mijn zoontje deze lego jeep ziet zal die gelijk willen dat we onze auto inruilen voor een jeep als deze.

Best Juggling Trick 2010

Het mag dan wel een oudje zijn, maar hij blijft geniaal. Je kan spreken van puur geluk of juist van vaardigheden, maar wat maakt het uit, het blijft tof om te zien.

Logo Design told by Kids

Logo Design told by Kids
Een goed logo is een belangrijk herkenningspunt voor je merknaam. Over het ene logo is beter nagedacht dat een andere. Hoe zien kids logo's ?!

Bow & Arrow Basketball Trick

Als het dunken met een normale basketbal je gaat vervelen, is het zaak om creatiever te worden om toch de kick te krijgen. Deze jongeman zet een kleine basketbal op zijn pijl en schiet hem zo het netje in.
volgende
vorige