Sky Tower

Sky Tower

To Dress A Predator

20140718-predator.jpg
Mensen die kostuums maken voor personages in films vind ik echt kunstenaars! Elke detail klopt en zelfs met het aankleden moeten er nog even snel wat dingetjes aangepast worden met een schroefje of een likje verf.

Google Tricks You Need To Try

Google Tricks You Need To Try
Google is zonder meer een van de belangrijkste spelers op het internet met hun zoekdienst en tegenwoordig ook Youtube. Hier zijn wat trucjes in Google die es zou moeten uitproberen, en vooral grappig zijn.

Parking a Go-Kart

20140715-gokart.jpg
De meeste onder ons hebben wel eens een kartbaan bezocht en lekker rondjes gereden. Dit knulletje weet hoe hij zijn kar het makkelijkst en snelst kan parkeren. Wie weet zien we hem nog wel eens terug in de F1.

Saving Private Ryan | Expendables 3 Style

Saving Private Ryan
In 1998 kwam de film Saving Private Ryan uit met in de hoofdrollen o.a. Tom Hanks en Matt Damon. De film speelt zich af in Normandië tijdens de invasie van de geallieerden. We zien vandaag de trailer van Saving Private Ryan remade in de stijl van The Expendables 3 en als bonus is er ook nog een remake van Enter the Dragon in The Raid 2 Style..

4K Dune Riding

4K Dune Riding
We gaan heerlijk crossen door het zand in duin achtig gebied, en dat ziet er ongeveer zo uit...

Backyard Trick Shot - Golf

Backyard Trick Shot - Golf
Een Rube Goldberg machine kent iedereen onderhand wel. Actie is reactie. David Kalb is een expert in trick shots en laat dat nou net een perfecte combinatie zijn.

Epic Win Compilation - Part 22

Epic Win Compilation - Part 22
De mooiste win momenten van de afgelopen maand zie je terug in een nieuw deel uit de Epic Win Compilation serie, vandaag deel 22!

Awesome Freestyle Football

20140711-freestyle.jpg
Morgen de troostfinale, maar wat heeft het Nederlands elftal het goed gedaan dit WK! Om alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd van morgen even wat freestylen met een balletje.

Gravity Max Roller Coaster

Gravity Max Roller Coaster
Mocht je ooit in de buurt van Taichung, Taiwan zijn. Zoek dan eens het Discovery World Park op voor een ritje in de Gravity Max. Een belevenis met een hoog 'shit factor' als ik deze man mag geloven.

Blooming Flowers Timelapse

Blooming Flowers Timelapse
Bloemen die vol in bloei staan is een prachtig gezicht. En al helemaal als we het proces volgen in een timelapse opname. Zie hier Flowers Opening.

The Sopranos | GTA 5 Reenactments

The Sopranos
De intro van de legendarische serie The Sopranons na gespeeld in GTA5 vertoond erg veel gelijkenissen met het origineel, kijk maar eens mee.

Leo's Fortune Rube Goldberg Machine

Leo's Fortune Rube Goldberg Machine
De ene Rube Goldberg Machine is de andere niet, deze is wel heel erg bijzonder..