To Dress A Predator

20140718-predator.jpg
Mensen die kostuums maken voor personages in films vind ik echt kunstenaars! Elke detail klopt en zelfs met het aankleden moeten er nog even snel wat dingetjes aangepast worden met een schroefje of een likje verf.

Google Tricks You Need To Try

Google Tricks You Need To Try
Google is zonder meer een van de belangrijkste spelers op het internet met hun zoekdienst en tegenwoordig ook Youtube. Hier zijn wat trucjes in Google die es zou moeten uitproberen, en vooral grappig zijn.

Parking a Go-Kart

20140715-gokart.jpg
De meeste onder ons hebben wel eens een kartbaan bezocht en lekker rondjes gereden. Dit knulletje weet hoe hij zijn kar het makkelijkst en snelst kan parkeren. Wie weet zien we hem nog wel eens terug in de F1.

Saving Private Ryan | Expendables 3 Style

Saving Private Ryan
In 1998 kwam de film Saving Private Ryan uit met in de hoofdrollen o.a. Tom Hanks en Matt Damon. De film speelt zich af in NormandiŽ tijdens de invasie van de geallieerden. We zien vandaag de trailer van Saving Private Ryan remade in de stijl van The Expendables 3 en als bonus is er ook nog een remake van Enter the Dragon in The Raid 2 Style..

4K Dune Riding

4K Dune Riding
We gaan heerlijk crossen door het zand in duin achtig gebied, en dat ziet er ongeveer zo uit...

Backyard Trick Shot - Golf

Backyard Trick Shot - Golf
Een Rube Goldberg machine kent iedereen onderhand wel. Actie is reactie. David Kalb is een expert in trick shots en laat dat nou net een perfecte combinatie zijn.

Epic Win Compilation - Part 22

Epic Win Compilation - Part 22
De mooiste win momenten van de afgelopen maand zie je terug in een nieuw deel uit de Epic Win Compilation serie, vandaag deel 22!

Awesome Freestyle Football

20140711-freestyle.jpg
Morgen de troostfinale, maar wat heeft het Nederlands elftal het goed gedaan dit WK! Om alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd van morgen even wat freestylen met een balletje.

Gravity Max Roller Coaster

Gravity Max Roller Coaster
Mocht je ooit in de buurt van Taichung, Taiwan zijn. Zoek dan eens het Discovery World Park op voor een ritje in de Gravity Max. Een belevenis met een hoog 'shit factor' als ik deze man mag geloven.

Blooming Flowers Timelapse

Blooming Flowers Timelapse
Bloemen die vol in bloei staan is een prachtig gezicht. En al helemaal als we het proces volgen in een timelapse opname. Zie hier Flowers Opening.

The Sopranos | GTA 5 Reenactments

The Sopranos
De intro van de legendarische serie The Sopranons na gespeeld in GTA5 vertoond erg veel gelijkenissen met het origineel, kijk maar eens mee.

Leo's Fortune Rube Goldberg Machine

Leo's Fortune Rube Goldberg Machine
De ene Rube Goldberg Machine is de andere niet, deze is wel heel erg bijzonder..

Phantom Flex4K - Fire

Phantom Flex4K - Let Me Know When You See Fire
We begonnen met zwart-wit, daarna was kleur al heel bijzonder. Van 'normaal' beeld naar breedbeeld was ook een hele stap in de juiste richting. Van HD-ready naar full HD en nu zijn we bij UHD, 4K. Schitterend, zoals je kan zien bij deze promo voor de Phantom Flex4K camera. Wat gaan we heen?

Barcelona GO!

Barcelona GO!
Er zijn maar weinig steden waar je van de ene spectaculaire locatie naar de andere spectaculaire locatie kunt lopen. Barcelona is zo'n stad. Fotograaf Ron Whitworth neemt on mee op een trip door Barcelona in flow-motion. Zie hier Barcelona GO!

Pallet

Pallet
Ik stel je voor aan de Tsjech TomŠ® Moravec die een Europallet dusdanig heeft omgebouwd dat het gebruik maakt van het tramspoor in Bratislava in Slowakije, en zo een uniek vervoermiddel is geworden..

Airtraffic

20140707-airtraffic.jpg
Als een vliegtuig crasht dan zijn de gevolgen vaak niet te overzien. Maar als je ziet hoeveel vluchten er eigenlijk op een dag over de hele wereld zijn, is het verbazingwekkend dat het niet vaker gebeurd!

Karate Super Girl

Karate Super Girl
Jong geleerd is oud gedaan. Jesse-Jane McParland is al sinds haar derde jaar met martial arts bezig, en dat is ook duidelijk te zien nu ze inmiddels acht jaar is. Ze heeft inmiddels 117 titels op haar naam staan. Inclusief de jongste WKC Female World Champion. Respect voor de kleine dame.

GoPro: Fireworks From A Drone

20140706-firework.jpg
Als je de beelden van een GoPro voorbij ziet komen, is het bijna een must dat je zo'n ding in huis heb. Er zijn namelijk spectaculaire beelden mee te maken. Helemaal als je heb op een drone zet en hem tussen het vuurwerk laat vliegen. Een heel ander perspectief waarin je het vuurwerk kunt beleven.

Invisible Guitarman

Invisible Guitarman
Na een afwezigheid van bijna 2 jaar is Joe Penna, aka de Mysterie Guitarman, weer helemaal terug op Youtube althans, niet in deze clip, waarin we hem wel horen en maar heel af en toe zien...

Historic Bike Flip - Red Bull X-Fighters Madrid 2014

20140703-bikeflip.jpg
Red Bull organiseert over de hele wereld waanzinnige evenementen. De Red Bull X-Fighters is er zo een. De motoren razen door de arena om de meest onmogelijke sprongen te maken.

Best Of Youtube June 2014

Best Of Youtube June 2014
De allerbeste clips van Youtube gepost in juni 2014 op TLP verwerkt tot een leuke compilatie, zie je hier...

Game of Thrones Fan Wedding

Game of Thrones Fan Wedding
De serie Game of Thrones van HBO is zo populair dat er zelfs fans geheel in GOT stijl trouwen... Hier de beelden!