Phantom flight through Fireworks

Phantom flight through Fireworks
We gaan met een zogenaamde Phantom drone dwars door een stukje heftig vuurwerk heen vliegen terwijl alles vast wordt gelegd door een camera..

Darcy Oake

20140420-magic.jpg
Bij Britain's got Talent zijn het niet alleen mensen die komen zingen of dansen, maar ook die komen goochelen. Deze Darcy Oake schud niet ťťn duif uit zijn mouw, maar veel meer! Inclusief een kooi. Best bijzonder.

10 Little-Known Facts About Sonic The Hedgehog

10 Little-Known Facts About Sonic The Hedgehog
Het spel Sonic the Hedgehog gaat al heel wat jaartjes mee in de gaming industrie en misschien heb je zelf deze game al uren lang gespeeld en meen je alles te weten over deze game karakter. Hier zijn 10 feitjes die je misschien nog niet wist..

Water Pressure Tattoos with The Janoskians

Water Pressure Tattoos with The Janoskians
Een tattoe zetten door middel van waterdruk, je ziet het in deze video van The Dudesons ism met The Janoskians...

Happy

20140418-happy.jpg
Het nummer Happy van Pharrell Williams is de afgelopen tijd behoorlijk grijs gedraaid om de radiostations. Maar eerlijk is het eerlijk, het is ook wel een nummer om happy van te worden ook. Dit is geen officiŽle muziekvideo, maar het laat zien wat "Happy" met mensen doet.

Whispering Wall

20140417-dam.jpg
De vorm van deze dam is niks bijzonders, maar het maakt het wel bijzonder zodra er aan elke zijde een persoon gaat staan en op die manier een normaal gesprek kan voeren. Zonder te schreeuwen terwijl die persoon toch zo'n 140 meter van je vandaan is.

Flexibel

20140416-schip.jpg
Bij een groot containerschip denk je al snel aan ťťn blok stevigheid van ijzer. Maar als je midden op zee zit en er komen wat golven aan, dan is het ook noodzaak om een flexibel schip te hebben!

Arrow Trick

20140414-arrow.jpg
Sommige trucjes zijn zo simpel, maar zien er toch wel erg tof uit. Deze "Arrow Trick" is er ťťn van. De vraag blijft wel, is dit per toeval ontdekt of heeft iemand hier daadwerkelijk over nagedacht.

30 Animal Sounds vs 1 Man

30 Animal Sounds vs 1 Man
Misschien ken jij zelf ook wel iemand die een ster is in het nadoen van dierengeluiden.. Of die persoon er ook 30 verschillende kan valt te bezien, ik zeg talent.

Conan: Big Screen Gaming

Conan: Big Screen Gaming
Nu de televisie schermen al maar groter worden, wordt ook de gaming experience alsmaar heviger. Natuurlijk is er altijd baas boven baas, en dat laat Conan van de gelijknamige USA tv-show zien in deze clip waarin ze de jumbotron uit het Dallas Cowboys AT&T stadion omtoveren tot speelveld..

Voice Impressions by James Arnold Taylor

20140412-jamesarnoldtaylor.jpg
Sommige mensen hebben echt een kopieer gedeelte op hun stembanden. De stemmen die ze na kunnen doen is soms zo gelijk met de echte, dat je het met je ogen dicht het verschil niet hoort. Neem nu James Arnold Taylor, een echte stemartiest!

Look over the watchmakers' shoulders

20140411-watch.jpg
Bij veel dingen sta je niet stil bij hoe het gemaakt is. Daarom is het programma op Discovery Channel "How it's made" erg interessant. Maar soms kom je op youtube ook leuke "How it's made" filmpjes tegen. Kijk mee over de schouders van de horlogemakers.

A-Z of Dance

A-Z of Dance
Er zijn heel wat verschillende dansstijlen. Het is aan de muziek hoe jij er op danst. We zetten er een aantal op een rijtje voor je.

Zingende priester

20140409-prieser.jpg
Een bruidspaar kreeg een passend huwelijkscadeau onder de vorm van een zingende priester die met zijn fenomenale versie van 'Hallelujah' het dak van de kerk er afblies. De tekst van Cohen had een nieuw jasje gekregen zodat de inhoud perfect matchte met de levensloop van het verraste bruidspaar.

Best Vine Compilation April 2014 #1

Best Vine Compilation April 2014 #1
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Sign Language Rap Battle

Sign Language Rap Battle
Voor de mensen die doof zijn is gebarentaal een uitkomst. Maar hoe ziet dat eruit tijdens een rapnummer? Deze dames laten het je zien.

Top 10 Portrayals of Real Life Gangsters

Top 10 Movie Portrayals of Real Life Gangsters
In films en series worden soms ook echt gebeurde levensverhalen van gangsters verfilmd en dit is een top 10 met dat soort films / series..

Onyx Sofa by Peugeot

20140406-peugeot.jpg
Bij Peugeot maken ze niet alleen auto's, maar de ontwerpafdeling waagt zich ook aan andere dingen. Zoals bijvoorbeeld deze bank. Gemaakt van steen en carbon. Ziet er wel strak uit!

Mark Crilley - Realism Challenge - Aluminium Foil

Mark Crilley - Realism Challenge - Aluminium Foil
Tekenen valt nog niet mee. Ja, oke, iedereen kan wel wat op papier zetten, maar dan moet het natuurlijk wel ergens op lijken. Mark Crilley verstaat de kunst.

We Are Happy From Italy - Pharrell Williams (We Are Old)

We Are Happy From Italy - Pharrell Williams (We Are Old)
In heel wat landen hebben oudere mensen het lastig. Maar in ItaliŽ schijnt alles goed te gaan. Tenminste als ik dit filmpje mag geloven.

Explore the temples of Angkor, Cambodia

Explore the temples of Angkor, Cambodia
Je hoeft allang je luie stoel niet meer uit als je de wereld wilt verkennen, immers dat kan met Google Earth net zo goed en is bovendien een stuk goedkoper. Vandaag nemen we een kijkje in de tempels van Angkor in Cambodja..

High Dive into The Amazon River

High Dive into The Amazon River
We gaan richting het Amazone gebied om daar te gaan duiken in de gelijknamige rivier vanaf een duizelingwekkende hoogte. Let vooral eventjes op de wonderschone natuurlijke omgeving aldaar.

Best of March 2014

Best of March 2014
De allerbeste clips van de maand maart 2014 zie je nog eens voorbij trekken in de Best of Maart 2014, videomashup van TLP!

Playlist hier!

The Lion King Australia Crew

20140402-lionking.jpg
De crew van de Australische musical The Lion King waren klaar met hun eerste optreden toen ze het vliegtuig in stapte. Om deze mijlpaal te vieren trakteerde ze de passagiers van deze vlucht op een prachtige a capella.