Clocky's Cube

Clocky's Cube

Leatherman Tread

Leatherman Tread

Polar Pen

Polar Pen
Ben jij net als ons ook gek van gadgets? Dan is de Polar Pen zeker iets voor jou. De pen bestaat volledig uit magneetjes en is zeker een leuk hebbeding. Ik wil er een!

The Doodle Track Car

The Doodle Track Car
We hebben als kleine jongen allemaal wel eens een racebaan gehad. Een grote doos vol stukken baan die na een uur knutselen voor heel wat plezier zorgde. Maar met de Doodle Track Car gaat het net even anders.

Text & Drive shirt

Text & Drive shirt
Bellen terwijl je aan het autorijden ben is uit den boze en komt je tegenwoordig op een fikse boete te staan. Texten, appen of facebooken mag natuurlijk ook niet maar daar hebben we nu wel iets op bedacht, check maar eens dit speciaal ontworpen t-shirt ... Word het een bestseller ?!

SpaceGlasses

20130812-spaceglasses.jpg
Na Google Glass is er nu ook de Space Glasses. Zal dit echt de toekomst worden? Of is het allemaal wel leuk om te zien en mee te spelen, maar totaal niet geschikt voor dagelijks gebruik? Ik denk het tweede.

ARAIG

ARAIG
Leuk al die trillende game controllers, maar dat moet beter kunnen. Je moet het immers voelen in je lichaam en niet in je handen als er op je geschoten wordt. Zie hier ARAIG.

LiveMap

LiveMap
Automobilisten van vandaag de dag rijden van hot naar her en weten feilloos overal de weg dankzij de inmiddels gemeengoed geworden navigatiesystemen als TomTom. Op een motor is dat nog wel lastig maar ook daar lijkt nu een oplossing voor te zijn. Livemap projecteert namelijk een kaart op het scherm van de helm, hoe dat in z'n werk gaat zie je in deze video..

Monkey Light Pro

Monkey Light Pro
Opvallen in het donker is als fietser geen overbodige luxe. Nou kan je gewoon verlichting voor en achter op je fiets monteren, maar daar trek je geen dames mee. Wellicht dat je met de 'Monkey Light Pro' meer succes hebt.

Helaas nog even wachten, want dit kickstarter project heeft zo'n $180.000 nodig voor ze het werkelijk gaan produceren.

Visual Poi

Visual Poi
Mocht je deze zomer op een feest de toffe jongen, of dame, uit willen hangen. Wellicht is de 'Visual Poi' iets voor je. Kost je wel een kleine 1500 dollar, maar dan ben je wel opvallend aanwezig.

Virtual Reality Oculus Rift (Roller Coaster)

Virtual Reality Oculus Rift Roller Coaster Brandon
Legio specialisten en ontwerpers zijn dagelijks bezig om virual reality de normaalste zaak van de wereld te maken. Ondertussen ben je met een bril op thuis al even de weg kwijt.

Soloshot

20130315-soloshot.jpg
Als je jezelf wilt filmen terwijl je op een afstandje je ding doet zal je eigenlijk altijd iemand nodig hebben die de camera vast houd. Maar dat is nu verleden tijd. Want met de soloshot heb je niemand meer nodig. Hooguit iemand die op je camera past.

Transparent Smartphone

20130224-foon.jpg
Als je een smartphone in je handen heb, zou je denken dat die telefoon helemaal vol met electronica zou zitten. Maar als ik dit prototype eens bekijk lijkt het allemaal wel meevallen, al is het niet voor niks een prototype.

Google Glass

20130220-googleglass.jpg
Al een tijd geleden werd Google Glass aangekondigd als antwoord op alle smartphone's. Maar vandaag lanceerde de zoekgigant een filmpje waarin het laat zien welke mogelijkheden er zijn en hoe dat er dan uit komt te zien. Hallo Google Glass!

Pinokio - Real Life Pixar Lamp

Pinokio - Real Life Pixar Lamp
Een eigenwijze 'Pixar' lamp zou iedereen wel op zijn bureau willen hebben. Helaas is hij niet te koop. Maar, zie hier Pinokio. Voorzien van licht, webcam, facetracking en zo eigenwijs als hij is verzet hij zich om uitgezet te worden.

The Human Hamster Wheel

The Human Hamster Wheel
Een nieuwe variant op de waterfiets is dit Human Hamster wheel waarbij je je hele middagen kan vermaken als de zon schijnt en er water in de buurt is...

Ultimate Nerd Chair

20121107-chair.jpg
Ben jij zo'n gamer die alleen maar het beste van het beste wilt om je game zo goed en snel mogelijk te spelen? Dan is deze stoel echt iets voor jou!

Jacht Steve Jobs

20121028-venus.jpg
In de biografie van Steve Jobs staat te lezen dat hij een uniek zelf-ontworpen jacht liet bouwen in Nederland om samen met zijn gezin de wereld over te varen. Helaas heeft hij de ingebruikneming van het schip genaamd ‘Venus’ niet meer mee mogen maken. Vandaag, meer dan een jaar na de dood van Jobs is het jacht in Aalsmeer te water gelaten bij scheepsbouwer Koninklijke De Vries. (via OMT)

How to make a Alcohol Vaporizer

How to make a simple Alcohol Vaporizer
Alcohol drinken is zo 2011, tegenwoordig gebruik je natuurlijk een Vaporizer om dronken te worden. Hoe zo'n apparaat te maken zie je in dit instructiefilmpje,

thnx Dave!

The New Furby Horror

The New Furby
De eerste generatie Furby's zagen het licht in 1998. Nu inmiddels 14 jaar later komt er een nieuwe versie op de markt. Een Furby 2.0 zeg maar. Maar of we blij moeten zijn met deze hyper knuffel, dat is nog maar de vraag.

Bug-A-Salt

Bug-A-Salt
Nu het dan toch eindelijk wat warmer is geworden in ons altijd koude kikkerlandje duiken er ook weer allerlei insecten zoals vliegen op. Hier en daar zie je de electrische tennisrackets weer uit de kast komen maar er is nu ook deze Łbercoole Bug-A-Salt waarmee je kleine porties zout afvuurt en zo die lastige vlieg te pakken krijgt. Het is nog leuk ook! Kopen kan hier..