Clocky's Cube

Clocky's Cube

Leatherman Tread

Leatherman Tread

Polar Pen

Polar Pen
Ben jij net als ons ook gek van gadgets? Dan is de Polar Pen zeker iets voor jou. De pen bestaat volledig uit magneetjes en is zeker een leuk hebbeding. Ik wil er een!

The Doodle Track Car

The Doodle Track Car
We hebben als kleine jongen allemaal wel eens een racebaan gehad. Een grote doos vol stukken baan die na een uur knutselen voor heel wat plezier zorgde. Maar met de Doodle Track Car gaat het net even anders.

Text & Drive shirt

Text & Drive shirt
Bellen terwijl je aan het autorijden ben is uit den boze en komt je tegenwoordig op een fikse boete te staan. Texten, appen of facebooken mag natuurlijk ook niet maar daar hebben we nu wel iets op bedacht, check maar eens dit speciaal ontworpen t-shirt ... Word het een bestseller ?!

SpaceGlasses

20130812-spaceglasses.jpg
Na Google Glass is er nu ook de Space Glasses. Zal dit echt de toekomst worden? Of is het allemaal wel leuk om te zien en mee te spelen, maar totaal niet geschikt voor dagelijks gebruik? Ik denk het tweede.

ARAIG

ARAIG
Leuk al die trillende game controllers, maar dat moet beter kunnen. Je moet het immers voelen in je lichaam en niet in je handen als er op je geschoten wordt. Zie hier ARAIG.

LiveMap

LiveMap
Automobilisten van vandaag de dag rijden van hot naar her en weten feilloos overal de weg dankzij de inmiddels gemeengoed geworden navigatiesystemen als TomTom. Op een motor is dat nog wel lastig maar ook daar lijkt nu een oplossing voor te zijn. Livemap projecteert namelijk een kaart op het scherm van de helm, hoe dat in z'n werk gaat zie je in deze video..

Monkey Light Pro

Monkey Light Pro
Opvallen in het donker is als fietser geen overbodige luxe. Nou kan je gewoon verlichting voor en achter op je fiets monteren, maar daar trek je geen dames mee. Wellicht dat je met de 'Monkey Light Pro' meer succes hebt.

Helaas nog even wachten, want dit kickstarter project heeft zo'n $180.000 nodig voor ze het werkelijk gaan produceren.

Visual Poi

Visual Poi
Mocht je deze zomer op een feest de toffe jongen, of dame, uit willen hangen. Wellicht is de 'Visual Poi' iets voor je. Kost je wel een kleine 1500 dollar, maar dan ben je wel opvallend aanwezig.

Virtual Reality Oculus Rift (Roller Coaster)

Virtual Reality Oculus Rift Roller Coaster Brandon
Legio specialisten en ontwerpers zijn dagelijks bezig om virual reality de normaalste zaak van de wereld te maken. Ondertussen ben je met een bril op thuis al even de weg kwijt.

Soloshot

20130315-soloshot.jpg
Als je jezelf wilt filmen terwijl je op een afstandje je ding doet zal je eigenlijk altijd iemand nodig hebben die de camera vast houd. Maar dat is nu verleden tijd. Want met de soloshot heb je niemand meer nodig. Hooguit iemand die op je camera past.

Transparent Smartphone

20130224-foon.jpg
Als je een smartphone in je handen heb, zou je denken dat die telefoon helemaal vol met electronica zou zitten. Maar als ik dit prototype eens bekijk lijkt het allemaal wel meevallen, al is het niet voor niks een prototype.

Google Glass

20130220-googleglass.jpg
Al een tijd geleden werd Google Glass aangekondigd als antwoord op alle smartphone's. Maar vandaag lanceerde de zoekgigant een filmpje waarin het laat zien welke mogelijkheden er zijn en hoe dat er dan uit komt te zien. Hallo Google Glass!