Flippaper

Flippaper

Clocky's Cube

Clocky's Cube

Leatherman Tread

Leatherman Tread

Polar Pen

Polar Pen
Ben jij net als ons ook gek van gadgets? Dan is de Polar Pen zeker iets voor jou. De pen bestaat volledig uit magneetjes en is zeker een leuk hebbeding. Ik wil er een!

The Doodle Track Car

The Doodle Track Car
We hebben als kleine jongen allemaal wel eens een racebaan gehad. Een grote doos vol stukken baan die na een uur knutselen voor heel wat plezier zorgde. Maar met de Doodle Track Car gaat het net even anders.

Text & Drive shirt

Text & Drive shirt
Bellen terwijl je aan het autorijden ben is uit den boze en komt je tegenwoordig op een fikse boete te staan. Texten, appen of facebooken mag natuurlijk ook niet maar daar hebben we nu wel iets op bedacht, check maar eens dit speciaal ontworpen t-shirt ... Word het een bestseller ?!

SpaceGlasses

20130812-spaceglasses.jpg
Na Google Glass is er nu ook de Space Glasses. Zal dit echt de toekomst worden? Of is het allemaal wel leuk om te zien en mee te spelen, maar totaal niet geschikt voor dagelijks gebruik? Ik denk het tweede.

ARAIG

ARAIG
Leuk al die trillende game controllers, maar dat moet beter kunnen. Je moet het immers voelen in je lichaam en niet in je handen als er op je geschoten wordt. Zie hier ARAIG.