Loop

Loop

Merv

Merv

Short Film - To The Other Side

Short Film - To The Other Side
Wat we vandaag maken of uitvinden is morgen alweer achterhaald. Waar eindigt het? Nog even en we leven in een geautomatiseerde subcultuur. We zien het in de korte film 'To the Other Side'.

I Love You

I Love You, An Awesome Book Of Love
De liefde is mooi en voor iedereen weer verschillend. Kijk mee naar de korte film 'I Love You', gebaseerd op het boek 'An Awesome Book of Love'.

The Hero Movie [One Take Movies Ep. 1]

The Hero Movie [One Take Movies Ep. 1]
In deze nieuwe serie met als titel, "One Take Movies" proberen we bekende trailers / films na te bootsen met een camera shot.. Vandaag episode 1, The Hero Movie!

Vienna waits for you

Vienna waits for you
Een heerlijke shortfilm, die al meerdere awards in de wacht sleepte en een klein half uurtje van duur is...

Walking Contest

Walking Contest
Het klinkt raar, maar op straat zijn er maar weinig mensen die met de zelfde snelheid naast elkaar lopen. Het lijkt wel of we elkaar op straat willen ontwijken. Zie hier Walking Contest.

Come To Harm | BlackboxTV

Come To Harm
We kennen de mensen van BlackboxTV van hun grensoverschrijdende pranks maar tegenwoordig maken ze ook shortfilms. Zo is dit hun meest recente short, die een kleine 20 minuten van duur is..

Gun Fu

Gun Fu
Ga er eventjes rustig voor zitten want de short film Gun Fu duurt een kleine 20 minuten en is zeer zeker de moeite van het kijken waard.. We gaan terug naar het Wilde Westen!

The Fall

The Fall
Wanneer een maatschappij geconfronteerd wordt met gebeurtenissen die de wetenschap niet kan verklaren, geraakt een moderne mondiale samenleving in verval in deze mooie short film.

Ancients

Ancients
Deze short film volgt de eeuwigdurende cyclus van zonsondergang tot zonsopgang en weer terug naar zonsondergang. Een continue ononderbroken lus sinds het begin der tijden, en zo'n beetje de enige echte constante factor in ons leven.

Junkhead

Junkhead
Een Japanner was vier jaar bezig om deze sci-fi film te maken, die hij helemaal maakte in stopmotion. Met engelen geduld en talent, want het resultaat mag er zeer zeker wezen. Kijk mee naar de film Junkhead!

PROXiMITY

PROXiMITY
De hoofdpersonage in deze short film van Film Riot's Ryan Connolly wordt wakker als een gevangene in de jungle met een enkelbandje om zijn been die ook nog een bom blijkt te bevatten. Check!

Fairy Truth

Fairy Truth
Elk kind houdt van sprookjes. Alleen worden sprookjes vaak geromantiseerd. Maar deze opa weet hoe het precies werkt. Zie hier de korte film Fairy Truth.

The Runners

The Runners
Een mooie inspirerende short film die je echt eventjes moet bekijken, ook al hou je misschien niet van hardlopen.. Toch even doen!

Telescope

Telescope
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Telescope'.