Gun Fu

Gun Fu
Ga er eventjes rustig voor zitten want de short film Gun Fu duurt een kleine 20 minuten en is zeer zeker de moeite van het kijken waard.. We gaan terug naar het Wilde Westen!

The Fall

The Fall
Wanneer een maatschappij geconfronteerd wordt met gebeurtenissen die de wetenschap niet kan verklaren, geraakt een moderne mondiale samenleving in verval in deze mooie short film.

Ancients

Ancients
Deze short film volgt de eeuwigdurende cyclus van zonsondergang tot zonsopgang en weer terug naar zonsondergang. Een continue ononderbroken lus sinds het begin der tijden, en zo'n beetje de enige echte constante factor in ons leven.

Junkhead

Junkhead
Een Japanner was vier jaar bezig om deze sci-fi film te maken, die hij helemaal maakte in stopmotion. Met engelen geduld en talent, want het resultaat mag er zeer zeker wezen. Kijk mee naar de film Junkhead!

PROXiMITY

PROXiMITY
De hoofdpersonage in deze short film van Film Riot's Ryan Connolly wordt wakker als een gevangene in de jungle met een enkelbandje om zijn been die ook nog een bom blijkt te bevatten. Check!

Fairy Truth

Fairy Truth
Elk kind houdt van sprookjes. Alleen worden sprookjes vaak geromantiseerd. Maar deze opa weet hoe het precies werkt. Zie hier de korte film Fairy Truth.

The Runners

The Runners
Een mooie inspirerende short film die je echt eventjes moet bekijken, ook al hou je misschien niet van hardlopen.. Toch even doen!

Telescope

Telescope
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Telescope'.

End Trip

End Trip
Een mooie VFX short van eigen bodem is deze "End Trip" gemaakt door Koen de Mol, Olivier Ballast, Rick Franssen voor postproductiebedrijf "The Compound" uit Amsterdam.

Outlines | Espen Fadnes on the future of wingsuiting

Outlines
In de shortfilm "Outlines" komt wingsuit vlieger Espen Fadnes aan het woord die een en ander te vertellen heeft over de toekomst van deze extreme sport.

The Day They Came

The Day They Came
Met een budget van een paar miljoen is het uiteraard nog steeds afwachten wat er uiteindelijk van komt, maar wat als je een budget hebt van 0 euro ?! Kijk even mee naar deze Afrikaanse sci-fi shortfilm gemaakt met helemaal geen budget, door Genesis Williams ..

Expo

Expo, Short Film
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Expo'.

Lift

Lift
Stap een lift in en er is altijd wel iemand die wat te zeggen heeft. Is het niet over het weer, dan wel over de maatschappij of iets anders. De perfecte plek voor een korte film. Zie hier 'Lift'.

The Break

The Break
Heb jij een baan die beetje bij beetje je leven overneemt net zolang tot je baan je leven is geworden ?! De hoofdpersonage in deze zwarte short film, is een kleine zelfstandige, die tussen de opdrachten door geniet van zijn vrije tijd. Toch krijgt hij zijn werk en de perikelen die zich daar voordoen, niet uit z'n gedachte gezet ..

Kin

Kin
De shortfilm "Kin", is de eerste van een reeks korte films gemaakt en geschreven door Seb en Ben McKinnon. Het was de winnaar van Beste Cinematografie bij het Fantasia International Film Festival. Kijk en je zult zien waarom.

League of Legends: Blind Ambition [Fan Film]

League of Legends: Blind Ambition [Fan Film]
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film League of Legends: Blind Ambition.

Fallout: Lanius [Live Action Fan Film]

Fallout: Lanius [Live Action Fan Film]
Het lijkt wel of er steeds meer kleine film productiebedrijfjes op staan die hun kunsten vertonen op kanalen als Vimeo en Youtube. Dit is een super coole productie, gebaseerd op Fallout: New Vegas, van ZeniMax Media die een budget van 19.000 dollar gebruikte om deze zeer profi ogende short te produceren..

True Skin

True Skin
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'True Skin'.

Compton Cricket Club

Compton Cricket Club
Compton is zo'n beetje de Bijlmer van L.A. en staat vooral bekend om de vele gangster hiphop bands zoals NWA en Compton's Most Wanted, die daar hun roots hebben. Om de wijk wat op te fleuren is er tegenwoordig een heuse Compton Cricket Club.. hier een short!

BlackBoxTV Presents "Pretty Face"

BlackBoxTV Presents "Pretty Face"
In deze nieuwe short van BlackboxTV gaat het vandaag over een knap gezichtje en het ontmoeten van mensen via internet... Zwarte humor, en meer verraad ik niet!!

The Babysitter

The Babysitter
Wie heeft er vroeger nooit alles uit de kast gehaald om de door je ouders aangestelde babysitter helemaal gek te maken ?! Nou heb je altijd baas boven baas, en dit jochie maakt het dan ook wel heel erg bont...

Captain T & T

Captain T & T
Een zes jarige heeft zoveel op met superhelden dat hij op een dag besluit dat zelf ook superheld te worden. Kijk eventjes mee naar deze geweldige short film ..

Anything Sing // Reef X What Youth

Reef X What Youth
Alhoewel de zee nog wat koud aanvoelt is het al lekker dobberen op de Nederlandse wateren op een surfplankje of supboard. De mensen van Reef vertoeven meestal in wat warmere oorden en brachten deze 30 minuten durende surf film uit als voorbode van de zomer... Wij kijken mee!

An Idiot's Guide to Game of Thrones

An Idiot's Guide to Game of Thrones
Ik volg de serie Game of Thrones al vanaf het begin maar met al die onderbrekingen is het soms vrij lastig te volgen. Geen nood, de mensen van Screenjunkies maakte een Guide die zelfs jij begrijpt ..

Dream Cleaners

Dream Cleaners, Short Film
Slapen is heerlijk, en vooral dromen. Al loopt het soms iets uit de hand. Maar ook daar zijn mensen voor. Althans, zijn het wel mensen of ook een droom? Zie hier de korte film 'Dream Cleaners'.