How the Universe Works - Birth of the Earth

How The Universe Works - Birth of the Earth
We leven al jaren lang op onze planeet, maar hoe is het nou allemaal begonnen? Hoe is onze aardbol ontstaan? Zie hier de documentaire Birth of the Earth.

Making Meth in Tennessee

Making Meth in Tennessee
We hebben de afgelopen 5 jaar in de serie Breaking Bad kunnen zien dat het maken van Meth loont. Maar hoe maak je dat goedje ?! Docu kanaal "National Geographic" gaat op onderzoek uit in Tennessee ...

The Secret story of Toys

The Secret story of Toys
Het verhaal achter het speelgoed vertelt door een speelgoed maker... Check!

The Rise of Artificial Intelligence

The Rise of Artificial Intelligence
Kunstmatige intelligentie en robots worden met de dag belangrijker en tevens geavanceerder. Maar wanneer is het dan eindelijk zover dat ze mensen kunnen vervangen? En willen we dat eigenlijk wel? Zie hier de korte docu: The Rise of arificial intelligence.

Hard Voor De Hal

Hard Voor De Hal, Energiehal
Hard voor de Hal is een documentaire over de Rotterdamse Energiehal, de plek waar het zaadje is geplant voor de hedendaagse Gabberscene. De feesten in de Energiehal waren rauw, puur en omstreden. Ze lagen aan de basis van een scene die tot op de dag van vandaag wereldwijd actief is. Heerlijk die oude tijden!

The Lowest Life Expectancy

The Lowest Life Expectancy
Niet iedereen heeft het geluk om in een Westers land geboren te worden en / of 100 jaar oud te worden. In sommige landen ligt de levensverwachting beduidend lager, dit is een top 10...

The History of Grand Theft Auto

The History of Grand Theft Auto, Docu
Sinds 1997 kunnen we al genieten van Rockstar's Grand Theft Auto. Inmiddels is het spel uitgegroeid tot een waar succes en zit iedereen met smart te wachten op deel 5. Maar hoe is het allemaal begonnen? Zie hier 'The history of Grand Theft Auto'.

The Cell Phone

The Cell Phone
Vandaag de dag is het een standaard iets. Maar jaren terug was de mobiele telefoon een bijzondere uitvinding. We kijken even terug.

Will 3D Printing Change The World?

Will 3D Printing Change The World?
3D printen door middel van plastic wordt steeds meer toegankelijk voor de normale mens. Er is zo veel mogelijk met een 3D printer dat de toepassingen eindeloos zijn. Gaat 3D printen de wereld wat veranderen? We zien het in deze korte docu.

Chris Bishop: The Science Of Fireworks

Chris Bishop: The Science Of Fireworks
Vuurwerk is een gigantisch mooi schouwspel. Maar hoe werkt het eigenlijk allemaal? Chris Bishop maakt ons in de docu 'The Science of Fireworks' het een en ander duidelijk.

The Next Generation Space Suit

20130216-spacesuit.jpg
Ruimtepakken zijn behoorlijk ingewikkelde dingen. Er moet van alles in op en aan zitten om te kunnen overleven in de ruimte. Deze twee mannen doen hun best om deze pakken te ontwikkelen, maar ook om ze leuk eruit te laten zien.

Docu: The Pirate Bay Away From Keyboard

TPB AFK: The Pirate Bay Away From Keyboard
The Pirate Bay is de grootste torrent site van de wereld. Op zich een dappere prestatie, maar daar is niet iedereen blij mee. Gratis films en muziek downloaden blijft een heet hangijzer. Zie hier de documentaire The Pirate Bay away from keyboard.

Pickpocket King Bob Arno

20130207-pickpocket.jpg
Bob Arno is werelds beste zakkenroller. Hij geeft shows en tips aan mensen hoe zich te 'beveiligen' tegen zakkenrollers. In deze docu is hij opzoek naar de man die op een manier zakken rolt die hij nog niet kende. En dus gaat hij op reis naar Napels. Zal hij hem vinden?

Shark Riders

Shark Riders
We nemen een kijkje in de wonderen wereld onder de zeespiegel in deze director's cut van de mensen van GoProHD...

Millionaire: Boy Racers Of London

20130107-auto.jpg
Terwijl wij zomers juist de zonnige landen op zoeken voor een vakantie, gaan de rijkelui 'kinderen' richting Londen. Ze nemen niet alleen een koffer mee, maar laten ook hun bolide over vliegen. En niet iedereen is even blij met hun komst.