The Perfect Way to watch the Sochi Games

The Perfect Way to watch Winter Sports in Sochi
Leuk die Winterspelen in Sochi, al vind ik er persoonlijk niets aan. Misschien komt het omdat ik niet op de juiste manier deze spelen beleef. Gelukkig hebben Rhett & Link tips om toch in de juiste stemming te komen, of het helpt ?!

10 Crazy Facts About Valentine's Day

10 Crazy Facts About Valentine's Day
Aanstaande vrijdag is het Valentijnsdag en worden wij mannen geacht iets leuks te doen met / voor onze geliefde. Maar waarom is dat eigenlijk ?! Zie hier 10 vreemde feitjes omtrent deze feestdag.

How to Make Heart Cupcakes

How to Make Heart Cupcakes
Met Valentijnsdag in aantocht gaan we je alvast bestoken met zaken die je voor je geliefde kunt doen. Zo kan je je geliefde bijvoorbeeld verrassen met cupcakes in de vorm van een hartje.. Hoe romantisch is dat ?! Thnx David!

Naked Sunday: "No Pants Subway ride"

Naked Sunday: "No pants subway ride"
Wie gisteren toevallig een reisje maakte met de Londense Subway werd getrakteerd op allerlei medereizigers die ťťn ding gemeen hadden, ze waren allemaal broekloos..

Paul Alone | Home Alone Spoof

Paul Alone
Home Alone is ondertussen dť kerstklassieker als het om films gaat en ene Paul vind dat ook. Een probleem, hij kan Macaulay Culkin niet uitstaan, al hoeft dat met de huidige technieken niet uit te maken..

Santa Freestyle Prank

Santa Freestyle Prank
Of je als kind nou in Sinterklaas of in de Kerstman geloofd het maakt eigenlijk weinig verschil. Als je dan eens ťťn van de twee goedgeefse oude baasjes tegenkomt is het wel jammer dat je in plaats van een cadeau te krijgen wordt afgescheept met een freestyle rap..

Chicago's Magical Piano

Chicago's Magical Piano
Ook al heb je nog zo'n hekel aan kerst, stiekem is het best een leuke tijd waarin je met vrienden en familie bij elkaar komt om lekker te eten, te drinken en bij te kletsen. Hier en daar zijn de eerste kerstmarkten al geweest en hoor je weer de bekende kerstnummers die ieder jaar voorbij komen. In Chicago plaatste men een magische piano in het Chicago Union station, die via een afstandbediening kerstdeuntjes gaat spelen wanneer je er te dicht bij komt. Kijk even mee hoe men hier op reageert...

1,000 Turkey Sandwiches for the Homeless

1, 000 Turkey Sandwiches for the Homeless
Als goed betaalde grappenmaker wil Vitaly van het Youtube prank kanaal VitalyzTV graag iets terug doen voor de medemens en heeft daarom besloten 1000 sandwiches met kalkoen, het is immers Thanksgiving, weg te geven aan de daklozen, cool!

Zorg een zorg

20131114-zorg.jpg
De bevolking vergrijst en er wordt steeds meer bezuinigd in de ouderen zorg. Om hier aandacht aan te geven en mensen proberen in te laten zien dat het ernstige vormen aan gaat nemen hebben ze dit spotje in elkaar gezet. Bijzonder...

Held!

20131101-bus.jpg
Stel, je bent buschauffeur en rijd over een brug waar op dat moment net iemand bezig is om er af te springen. Wat doe je? Deze buschauffeur grijpt in.

Koele Piet Piet Piet

Koele Piet Piet Piet
Ondanks alle commotie omtrent Zwarte Piet, heeft Zanger Rinus toch een leuk plaatje opgenomen voor het aankomende Sinterklaas feest. Wij luisteren mee!

Scary Snowman Halloween 2 [Bonus]

Scary Snowman Halloween 2 [Bonus]
Afgelopen week kon je al een speciale Scary Snowman, Halloween editie zien hier op USL en vandaag voegen we daar nog een kleine bonus clip met extra beelden aan toe...

DED Talk: A TED Talk For Zombies

DED Talk: A TED Talk For Zombies
Je hoeft niet super technisch te zijn om de speeches of voordrachten, waarin vaak nieuwe inzichten of uitvindingen uit de doeken worden gedaan, van TED cool te vinden. Ook zombies komen aan het woord, in deze parodie, die erg leuk gemaakt is, met uiteraard een knipoog naar het naderende Halloween feest.

How to Make Halloween Pumpkins

How to Make Halloween Pumpkins
Met Halloween voor de deur eventjes een snelle opfriscursus hoe een Halloween Pumpkin te maken...

Thnx Dave!

Ufo News

20131022-ufo.jpg
Heel IJsland is in de ban van deze vuurbal. Veel mensen denken dat het geen vuurbal kan zijn als ze zo naar de snelheid kijken waar de bal mee bij iemand in zijn achtertuin beland. In de tuin zelf is niks te bekennen waardoor mensen denken dat het een UFO is.

What the Fox Scares + Original

What the Fox Scares + Original
Afgelopen week was Ylvis te gast bij de Ellen Degeneres show om het nummer "The Fox", een regelrechte viral hit op het web, ten gehoor te brengen. Vandaag bezorgen we allerlei vrouwelijke bezoekers aan de Ellen Show een hartaanval door ze te laten schrikken wanneer ze zich net alleen op het damestoilet wanen ..

Rim Fire Time Lapse, August 2013

Rim Fire Time Lapse, August 2013
Het is zo'n beetje de grootste vuurzee die men ooit heeft waargenomen in CaliforniŽ en het vuur heeft inmiddels als zo'n 301 vierkante kilometer natuur in het "Yosemite National Park", voor houtskool achtergelaten. In deze timelapse video, kan je goed zien hoe het vuur zich verspreid ..

Waterval

20130621-waterval.jpg
Watervallen zijn mooi, maar vooral als je ze in de natuur tegen komt. Want een waterval van wateroverlast in de straat is wat minder leuk. Al geeft het wel weer een bijzonder gezicht omdat het niet vaak gebeurd. Enschede gister.

Tornado Survivor finds Dog

Tornado Survivor finds Dog during TV Interview
Wij staan er niet zo heel erg bij stil omdat hier in NL tornado's of orkanen nauwelijks voorkomen, maar stel je eens voor dat je ineens alles kwijt bent wat je bezit. Inclusief je hond! Deze vrouw kan haar ogen niet geloven als ze tijdens een live interview voor televisie ineens haar trouwe viervoeter onder het puin vandaan ziet kruipen... Hartverwarmend natuurlijk!

Quad #Fail

20130508-quad.jpg
Misschien heb je het al op het nieuws gehoord op de radio, maar deze quad is van een cameraman van de VPRO van het programma Nederland van Boven. Die was aan het filmen hoe schapen van noord naar zuid over de brug liepen. Toen de brug omhoog ging, kon hij nog net z'n spullen redden, maar z'n quad moest hij dus laten staan. Niet handig!

Best of April 2013 [Videomashup]

TasteLikePizza Best of April 2013 [Videomashup]
De allerbeste clips van de afgelopen maand April 2013 komen weer stuk voor stuk voorbij in de VideoMashup van April 2013. Check!

Kronings liederen

20130419-koningspaar.jpg
Vandaag stond in bijna alle media in teken van het koningslied. Ik persoonlijk ben er niet weg van, maar heb wel 2 alternatieven gevonden. Ten eerste het 'Bedank lied' en ten tweede eentje om Willem Alexander te steunen 'Je bent Koning'. Voor welke ga jij?

Skinny Skinny Jeans Prank

Skinny Skinny Jeans Prank
Je ziet zo afentoe mensen met kleding aanlopen waarvan je echt denkt hoe hebben ze het ooit kunnen kopen. Niet zo heel erg moeilijk als je een verkoper hebt gehad die in deze winkel werkt. Uiteidenlijk blijkt het een 1 april grap te zijn ...