Zombies

Zombies
Morgen is het dan officieel Halloween al hebben de meeste dat gisteren waarschijnlijk al gevierd. In deze mashup video van Electric Method allerlei Zombie geluiden gemixt met muziek...

Smashing Pumpkins - 1000 FPS

Smashing Pumpkins
Het is aftellen geblazen, tot maandag maar de meeste Halloween feesten vinden eigenlijk al aankomend weekend plaats. Bij het Halloween feest hoort ook een pompoen. Vandaag gaan we pompoenen kapot maken en filmen dat met een mega HD recorder en spelen dat vervolgens af met 1000FPS. Alles ziet er beter uit in slowmotion! Dat weet eigenlijk iedereen ondertussen....

Daylight Saving Time Explained

Daylight Saving Time Explained
Aankomend weekend is het weer zover, dan gaat de klok een uur achteruit. Maar hoe zit het nou precies met de zomer en wintertijd. En waarom gaat de klok een uur achteruit of vooruit? We laten het je zien..

Wikileaks Priceless

Wikileaks Priceless
Het ziet er naar uit dat Julian Assange van Wikileaks aan het einde van zijn latijn is want na ongeveer 1 jaar huisarrest, sponsoren die afhaken en nog altijd de dreiging van uitlevering naar de USA boven z'n hoofd lijkt nu ook het geld op. Tijd dus voor een bedelronde met deze parodie op de welbekende visa kaart commercials, hoe ironisch. Steun jij Wikileaks ?!

Boven in het Reuzenrad

20111005-reuzenrad.jpg
Het nummer van Ciska Peters en Ronnie Tober - Naar de kermis (1975) bevat de zin :"En boven in het reuzenrad krijg jij een zoen!", krijgt met dit filmpje wel een hele andere betekenis! Wat zullen die kinderen bang geweest zijn.
volgende
vorige