Gillette Scheertips!

Gillette Scheertips!
Steeds meer mannen scheren meer dan alleen hun baard, want laten we eerlijk wezen, als je het struikgewas wegsnoeit lijkt de boom een stuk groter! Je hoort mannen er maar weinig over praten, en dat is jammer! Want het scheren van de rest van je lichaam, bodygrooming, kan nog best lastig zijn. Daarom brengt Gillette vijf instructiefilmpjes uit voor het scheren van de meest essentiŽle delen van je lichaam: Je hoofd, borst, rug, oksels en kruis!

Prank Je Vrienden!

Prank Je Vrienden, Grey Blasters!
Zin om een geintje uit te halen? Iets met verfbommen of paintbalkanonnen? De Greyblasters regelen het voor je! De Greyblasters Gijs en Jasper hebben als doel zoveel mogelijk kleur in het leven te brengen. Dat doen ze door middel van het uitvoeren van de meest extreme en kleurrijke pranks! Stuur je prank in, zorg voor stemmen en de beste prank wint een kleurrijke Dell netbook!

Stuur ťchte kaarten vanaf je iPhone: Saluti Cards

Saluti Cards for iPhone
Iedereen vindt het leuk om echte kaartjes te krijgen, maar we nemen er niet altijd de tijd meer voor. En als je dan tijd hebt, dan heb je geen kaart bij de hand.

Met de gratis app Saluti Cards voor iPhone app is dat verleden tijd. Stuur waar je maar bent en wanneer je maar wil een ťchte kaart vanaf je iPhone! Kies uit 20 kaders, voeg je eigen foto's toe en met een beetje geluk word je kaart nog dezelfde dag verzonden, in envelop!

Download de gratis Saluti Cards iPhone applicatie en stuur vandaag nog een kaart!

Coca-Cola FIFA World Cup™ Celebration!

Coca-Cola FIFA World Cup Celebration!
Op 19 juni is het celebration time! Dan kun jij samen met Coca-Cola een zinderend voetbalfeest beleven in de Amsterdam Arena. Kijk rechtstreeks naar de FIFA WK wedstrijd Nederland – Japan op een megascherm en juich mee op het ritme van Afrika! Met live optredens van Alain Clark, Waylon, Van Velzen en Afrikaanse muzikanten wordt dit zeker een spektakel! Spaar je de actiedoppen van Coca-Cola, Zero en Light? Dan is met 8 actiedoppen het tweede kaartje al gratis! Meer info hier!

Make it to Bushmills!

Make it to Bushmills!
Als je van whiskey houdt en nodig aan vakantie toe bent, dan is dit wat voor jou! Bushmills zoekt namelijk iemand die voor een maand naar Ierland komt om daar de Bushmills way of life te ervaren. Inclusief penthouse en 5000 pond zakgeld. Aanmelden doe je op Facebook!
volgende
vorige