Out Of The Box!

Defensie Out Of The Box!
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het écht lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jíj doen? Kijk hier!

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? En wil je de zekerheid van een MBO-diploma? Dan is de VeVa-opleiding geknipt voor jou! je kunt kiezen uit tal van richtingen waaronder ICT, logistiek, vliegtuigonderhoud en ga zo maar door. Er is dus altijd wel een opleiding die bij jou past. De VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap) is de mbo-opleiding waar je én een vak leert én militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Ontdek of VeVa bij jou past en op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl

Extreme Phone Testing

Ultieme smartphone test, Sony Xperia Z1
Om te laten zien dat de Sony Xperia Z1 een brute smartphone is, lieten ze gebruikers een goede foto maken tijdens een parachutesprong, live streamen terwijl ze over het circuit scheurden en een selfie maken tijdens het flyboarden. Hoe dat afliep? Kijk maar!

Heb Jij Het In Je Om Vlieger Te Worden?

Heb Jij Het In Je Om Vlieger Te Worden?
Heb jij het in je om vlieger te worden? Blijf jij cool onder spanning en tijdsdruk? Kruip dan in de online cockpit en kies je eigen missies, oefeningen en instructies. Ervaar het leven als vlieger en ontdek alles over de opleiding, de vliegtuigen en de helikopters van Defensie. Heb je het vlieguur volbracht? Dan maak je kans op een vlucht in een Cougar! Ga dus snel naar werkenbijdefensie!

Hi #Morecrap

Hi #Morecrap
Wie is er niet gek van zingende groentes, de nieuwste virals en hilarische Vines? Met de nieuw abonnementen van Hi krijg je niet alleen retesnel 4G internet, maar ook een mega databundels zodat je niets maar dan ook niets meer hoeft te missen. Check hier #Morecrapfromtheweb!

Haal De Sint In Huis!

Haal De Sint In Huis!
Een cadeautje van de Sint is altijd leuk, maar wat dacht je van een persoonlijk telefoontje van de goedheiligman? De beste man maakt gewoon even tijd om op zijn verjaardag jou even te bellen! Ik zeg Awesome!

Het Verhaal Van Jou & .....

Het Verhaal Van Jou & ....
Vaak heb je niet door hoe bijzonder je relatie is, totdat je de leuke en fijne momenten van jullie samen op een rijtje zet. Om je daarbij te helpen heeft coöperatie DELA nu een campagne waarbij er op basis van informatie op Facebook een unieke en persoonlijke animatiefilm gemaakt wordt van jou en iemand die belangrijk voor je is. Mooi moment dus om even te checken hoe de film van jou en je partner, je broer of zus of je beste vriend(in) eruitziet. Ga naar www.jullieverhaal.nl, log in en laat de applicatie z’n werk doen. Deel je de film? Wie weet bekijk je jullie film dan binnenkort op het witte doek samen met 20 vrienden! Daarna pak je de hoofdfilm nog even mee natuurlijk.

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? En wil je de zekerheid van een MBO-diploma? Dan is de VeVa-opleiding geknipt voor jou! je kunt kiezen uit tal van richtingen waaronder ICT, logistiek, vliegtuigonderhoud en ga zo maar door. Er is dus altijd wel een opleiding die bij jou past. De VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap) is de mbo-opleiding waar je én een vak leert én militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Ontdek of VeVa bij jou past en op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl.

KNVB Talent Team

KNVB Talent Team
Altijd al gedroomd om profvoetballer te worden, of ambieer je een andere baan in de topsport wereld ?! Het KNVB Talent Team, biedt studenten de kans om een stageplek te vinden in de voetbalwereld bij de KNVB, zijn sponsors, leveranciers en/of verenigingen, en heeft hiervoor een speciale Facebook pagina in het leven geroepen. Samen met Adecco bouwt de KNVB een grote database van talenten op, en roept talentvolle studenten op zichzelf in de kijker te spelen door bijvoorbeeld een presentatie filmpje van jezelf te uploaden. Kijk hier voor mee info!

Militair bij de Infanterie! Heb jij het in je?

Militair bij de Infanterie! Heb jij het in je?
De 'first boots on the ground', dat ben je als infanterist. Of je nu werkt bij de Pantserinfanterie, de Luchtmobiele Brigade of het Korps Commandotroepen, je bent als een van de eersten aanwezig in een conflict- of noodsituatie. je moet fysiek in topvorm zijn, snel kunnen schakelen, situaties kunnen lezen en exact weten wat je moet doen. Maar bovenal moet je een teamplayer zijn. Je vertrouwt 100% op elkaar bij elke actie die je uitvoert. Als infanterist weet je wat je te doen staat, wijk je voor niets of niemand en klaar je samen de klus. Altijd. Heb jij het in je? Check de website!

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden, Je Moet Het Maar Kunnen!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? Defensie zoekt vooral mensen die óók een vak beheersen, zoals timmerman, autotechnicus of verzorgende. Daarom is er de VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap). De mbo-opleiding waar je én een vak leert én militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Meer weten? Check de website voor antwoorden op de meest gestelde vragen, Open Dagen en de beroepentest!

Ben Jij Een Echte Manager?

Ben Jij Een Echte Manager? Officier bij Defensie!
Heb jij een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, en ben je op zoek naar een leidinggevende functie? Dan is er een plek waar je misschien niet direct aan denkt: Defensie! Of je nu kiest voor een functie als F16-piloot, wachtofficier op een fregat of pelotonscommandant bij de infanterie, de functies waarvoor onze toekomstige officieren worden opgeleid zijn zeer divers. Tijdens je opleiding tot officier krijg je veel verantwoordelijkheden. Niet alleen over mensen, maar ook over materieel. Dé manier om erachter te komen of de wereld van Defensie iets voor jou is, is de gratis masterclass. Kijk hier voor meer info, of om jezelf in te schrijven.

Infanterist Bij Defensie!

Infanterist Bij Defensie!
Hoe een gewapend conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond. Een gebied veilig stellen doe je namelijk niet alleen vanuit de lucht of zee. Welke infanterie-eenheid je ook kiest, het werk vraagt om discipline, een perfecte conditie en natuurlijk doorzettingsvermogen. Maar je moet vooral een echte teamspeler zijn, want alleen samen klaar je de klus. Benieuwd of jij in ons team past? Schrijf je dan nu in voor de Open Dagen Infanterie!

Gezocht: #Goedverhaal

Samsung #Goedverhaal
Een beeld zegt meer dan 140 tekens. Daarom komt Samsung met de actie: #goedverhaal. Het idee is simpel: deel een goed verhaal op Twitter met de hashtag #goedverhaal aan @GalaxyCameraNL. Het verhaal mag uit het leven gegrepen zijn, maar een grote dosis fictie toevoegen mag natuurlijk ook. De meest opmerkelijke verhalen worden tijdens drie fotoshoots vertaalt naar unieke foto’s door het comedygezelschap Boom Chicago. Iedereen die een verhaal deelt met de hashtag #goedverhaal maakt niet alleen kans op een grappige foto, maar ook op de nieuwe Samsung GALAXY Camera!

Seven Psychopaths

Seven Psychopaths Trailer Movie Film
Vanaf 13 december is het genieten van de nieuwe bioscoopfilm Seven Psychopaths. In deze misdaadcomedy raakt Marty (Colin Farrell) betrokken bij de criminele dognapping activiteiten van zijn beste vriend Billy (Sam Rockwell) en zijn partner in crime Hans (Christopher Walken). Alles loopt uit de hand wanneer de dognappers de geliefde hond van de psychopathische gangster Charlie (Woody Harrelson) ontvoeren en mee worden gesleurd in de criminele onderwereld van Los Angeles. Benieuwd naar de trailer? Bekijk ‘m dan snel hier! Heb jij een tip voor de agressieve Charlie? Laat dan een bericht achter op zijn voicemail (085-4012236) of volg zijn tirades via Twitter: @Psycho_Charlie.

KPN Nachtwacht, Stel Je Vraag!

KPN Nachtwacht, Stel Je Vraag!
De KPN Nachtwacht bijstaan, wie wil dat nou niet? Wil jij een keer op een unieke manier een kijkje nemen en zelfs overnachten in het netwerk van Nederland? Dat is mogelijk! KPN-fans kunnen op Facebook vragen stellen over het netwerk van KPN. Degene die de origineelste, leukste of slimste vraag stelt mag komen logeren in het netwerk van Nederland. Doe mee en stel je vraag!

Timeline Track

Samsung Timeline Track
Gebruik jij Facebook en wil jij je postings een origineel tintje meegeven, check dan Samsung's Timeline Track! Daarmee kun jij je posts omzetten naar zang. In een volledig persoonlijke muziektrack, compleet met videoclip! De track wordt samengesteld door de bekende hiphop producer SirOJ. Natuurlijk kun je de persoonlijke track downloaden, maar ook delen via Facebook en Twitter. Probeer zelf!

MiTo vs Golf

MiTo vs Golf
Coureur Robert Doornbos kan aardig overweg met snelle wagens. Dus als hij dan tijdens een autotest gestoord wordt is er maar één oplossing. Terugpakken!

Welk ritme past bij jou?

Welk ritme past bij jou?
Dat muziek en auto's prima met elkaar overweg kunnen blijkt maar weer uit de collectie nieuwe modellen van Fiat. Wat dacht je van de Panda Lounge, Easy en Pop! Welk ritme past het meest bij jou?

Win een weekend racen in de Astra OPC!

Win een weekend racen in de Opel Astra OPC!
Ben jij mans genoeg voor de meest brute Astra aller tijden? Opel geeft namelijk 5x2 tickets weg voor een geheel verzorgd weekend racen in Duitsland met de nieuwe Opel Astra OPC. Niemand minder dan racelegende Joachim Winkelhock leert je het betere bochtenwerk, razendsnel accelereren en scherp en veilig remmen. Hoe kan je winnen? Ga naar de Facebookpagina van Opel en geef antwoord op de vraag: Wat geef jij op voor een Astra OPC? Kies een antwoord, deel het met je vrienden en that’s it. Succes!

Some things can't be shared - Win samen met je vriend TWEE Honda Civics!

Some things can't be shared - Win samen met je vriend TWEE Honda Civics!
Sommige dingen deel je liever niet met een ander. Een nieuwe Honda Civic is daar één van. Ben jij in het bezit van een camera? Overtuig dan een vriend of vriendin, op een originele manier, om een proefrit te maken in de nieuwe Honda Civic. Upload die naar YouTube of Facebook en wellicht win jij dan samen met je maatje TWEE nieuwe Civics! Een mooie gelegenheid voor Honda fans Bassie en Adriaan om ook een poging te wagen.

Braun CruZer: Trimmen is Hot!

Braun CruZer: Trimmen is Hot!
De baard is weer helemaal terug in het straatbeeld. Eén blik op de hotste acteurs, muzikanten en atleten en het is duidelijk dat een trendy getrimde baard je look net even dat beetje extra geeft. Maar een goede uitstraling stopt niet bij een verzorgd baardje, er hoort een getrimd lichaam bij. Met de Braun cruZer is dat een eitje! Draadloos en waterproof maakt de CruZer tot je perfecte maatje onder de douche. Koop hem nu! Meer info vind je hier!

Steel Een Fiets!

Steel Een Fiets - De Grote Fietsenroof
We hebben het allemaal vast wel eens meegemaakt. Wil je de fiets pakken ligt er alleen een opengebroken slot op de grond. Vandaag gaan we zelf wat fietsen jatten. Doe mee met 'de grote fietsenroof'! Let wel op de politie en andere dieven die het op 'jouw' fietsen gemunt hebben. Heb jij aan het einde van het spel nog een virtuele fiets over, dan krijg jij er een echte Sparta voor terug!

WallTV

WallTV
Ken jij die ouderwetse belspelletjes nog die dagelijks op tv te bewonderen waren? Ze waren wel leuk, maar simpelweg niet meer van deze tijd. Want zeg nou eerlijk, wie belt er nou nog? Dus, doet Hi het 'gewoon' op Facebook. CallTV wordt WallTV! WallTV speel je 1-op-1 tegen Wytske. Iedereen die meespeelt maakt elke week, 5 weken lang, kans op een HTC One X. En dat is niet alles, want de absolute hoofdprijs is een gloednieuwe Volkswagen up! Speel mee en win!

Ontdek De NIeuwe Honda Civic!

Ontdek De Nieuwe Honda Civic!
Als we nooit durven de onbekende weg in te slaan, hoe komen we dan tot iets nieuw? Dat is wat de Honda ingenieurs hebben geleerd bij de ontwikkeling van de nieuwe Civic. Ontwerpers hebben niet alleen gezorgd voor een nog uitdagender ontwerp, ook het speciaal gevormde interieur, dat om u heen gebouwd is, zorgt voor een ultieme rijervaring. De nieuwe Civic is tevens voorzien van magische stoelen waarmee je zelf flexibele ruimtes kunt creëren. Laten we de krachtige, efficiënte motor niet vergeten die garant staat voor geweldige prestaties. Ontdek de nieuwe Civic zelf! Meer info hier!