Out Of The Box!

Defensie Out Of The Box!
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het Úcht lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jÝj doen? Kijk hier!

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? En wil je de zekerheid van een MBO-diploma? Dan is de VeVa-opleiding geknipt voor jou! je kunt kiezen uit tal van richtingen waaronder ICT, logistiek, vliegtuigonderhoud en ga zo maar door. Er is dus altijd wel een opleiding die bij jou past. De VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap) is de mbo-opleiding waar je Ún een vak leert Ún militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Ontdek of VeVa bij jou past en op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl

Extreme Phone Testing

Ultieme smartphone test, Sony Xperia Z1
Om te laten zien dat de Sony Xperia Z1 een brute smartphone is, lieten ze gebruikers een goede foto maken tijdens een parachutesprong, live streamen terwijl ze over het circuit scheurden en een selfie maken tijdens het flyboarden. Hoe dat afliep? Kijk maar!

Heb Jij Het In Je Om Vlieger Te Worden?

Heb Jij Het In Je Om Vlieger Te Worden?
Heb jij het in je om vlieger te worden? Blijf jij cool onder spanning en tijdsdruk? Kruip dan in de online cockpit en kies je eigen missies, oefeningen en instructies. Ervaar het leven als vlieger en ontdek alles over de opleiding, de vliegtuigen en de helikopters van Defensie. Heb je het vlieguur volbracht? Dan maak je kans op een vlucht in een Cougar! Ga dus snel naar werkenbijdefensie!

Hi #Morecrap

Hi #Morecrap
Wie is er niet gek van zingende groentes, de nieuwste virals en hilarische Vines? Met de nieuw abonnementen van Hi krijg je niet alleen retesnel 4G internet, maar ook een mega databundels zodat je niets maar dan ook niets meer hoeft te missen. Check hier #Morecrapfromtheweb!

Haal De Sint In Huis!

Haal De Sint In Huis!
Een cadeautje van de Sint is altijd leuk, maar wat dacht je van een persoonlijk telefoontje van de goedheiligman? De beste man maakt gewoon even tijd om op zijn verjaardag jou even te bellen! Ik zeg Awesome!

Het Verhaal Van Jou & .....

Het Verhaal Van Jou & ....
Vaak heb je niet door hoe bijzonder je relatie is, totdat je de leuke en fijne momenten van jullie samen op een rijtje zet. Om je daarbij te helpen heeft co÷peratie DELA nu een campagne waarbij er op basis van informatie op Facebook een unieke en persoonlijke animatiefilm gemaakt wordt van jou en iemand die belangrijk voor je is. Mooi moment dus om even te checken hoe de film van jou en je partner, je broer of zus of je beste vriend(in) eruitziet. Ga naar www.jullieverhaal.nl, log in en laat de applicatie z’n werk doen. Deel je de film? Wie weet bekijk je jullie film dan binnenkort op het witte doek samen met 20 vrienden! Daarna pak je de hoofdfilm nog even mee natuurlijk.

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? En wil je de zekerheid van een MBO-diploma? Dan is de VeVa-opleiding geknipt voor jou! je kunt kiezen uit tal van richtingen waaronder ICT, logistiek, vliegtuigonderhoud en ga zo maar door. Er is dus altijd wel een opleiding die bij jou past. De VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap) is de mbo-opleiding waar je Ún een vak leert Ún militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Ontdek of VeVa bij jou past en op welk ROC jij terecht kunt op VEVA.nl.

KNVB Talent Team

KNVB Talent Team
Altijd al gedroomd om profvoetballer te worden, of ambieer je een andere baan in de topsport wereld ?! Het KNVB Talent Team, biedt studenten de kans om een stageplek te vinden in de voetbalwereld bij de KNVB, zijn sponsors, leveranciers en/of verenigingen, en heeft hiervoor een speciale Facebook pagina in het leven geroepen. Samen met Adecco bouwt de KNVB een grote database van talenten op, en roept talentvolle studenten op zichzelf in de kijker te spelen door bijvoorbeeld een presentatie filmpje van jezelf te uploaden. Kijk hier voor mee info!

Militair bij de Infanterie! Heb jij het in je?

Militair bij de Infanterie! Heb jij het in je?
De 'first boots on the ground', dat ben je als infanterist. Of je nu werkt bij de Pantserinfanterie, de Luchtmobiele Brigade of het Korps Commandotroepen, je bent als een van de eersten aanwezig in een conflict- of noodsituatie. je moet fysiek in topvorm zijn, snel kunnen schakelen, situaties kunnen lezen en exact weten wat je moet doen. Maar bovenal moet je een teamplayer zijn. Je vertrouwt 100% op elkaar bij elke actie die je uitvoert. Als infanterist weet je wat je te doen staat, wijk je voor niets of niemand en klaar je samen de klus. Altijd. Heb jij het in je? Check de website!

Een Vak Leren En Militair Worden!

Een Vak Leren En Militair Worden, Je Moet Het Maar Kunnen!
Heb jij er wel eens aan gedacht om militair te worden? Defensie zoekt vooral mensen die ˇˇk een vak beheersen, zoals timmerman, autotechnicus of verzorgende. Daarom is er de VeVa-opleiding (Veiligheid en Vakmanschap). De mbo-opleiding waar je Ún een vak leert Ún militair wordt. Voor echte doorzetters dus! Het ene moment banjer je door de modder. Het volgende moment zit je weer in de schoolbanken. Dat maakt de VeVa-opleiding zo interessant en spannend. Meer weten? Check de website voor antwoorden op de meest gestelde vragen, Open Dagen en de beroepentest!

Ben Jij Een Echte Manager?

Ben Jij Een Echte Manager? Officier bij Defensie!
Heb jij een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, en ben je op zoek naar een leidinggevende functie? Dan is er een plek waar je misschien niet direct aan denkt: Defensie! Of je nu kiest voor een functie als F16-piloot, wachtofficier op een fregat of pelotonscommandant bij de infanterie, de functies waarvoor onze toekomstige officieren worden opgeleid zijn zeer divers. Tijdens je opleiding tot officier krijg je veel verantwoordelijkheden. Niet alleen over mensen, maar ook over materieel. DÚ manier om erachter te komen of de wereld van Defensie iets voor jou is, is de gratis masterclass. Kijk hier voor meer info, of om jezelf in te schrijven.

Infanterist Bij Defensie!

Infanterist Bij Defensie!
Hoe een gewapend conflict zich ook ontwikkelt, uiteindelijk is het de infanterie die het gevecht beslist op de grond. Een gebied veilig stellen doe je namelijk niet alleen vanuit de lucht of zee. Welke infanterie-eenheid je ook kiest, het werk vraagt om discipline, een perfecte conditie en natuurlijk doorzettingsvermogen. Maar je moet vooral een echte teamspeler zijn, want alleen samen klaar je de klus. Benieuwd of jij in ons team past? Schrijf je dan nu in voor de Open Dagen Infanterie!

Gezocht: #Goedverhaal

Samsung #Goedverhaal
Een beeld zegt meer dan 140 tekens. Daarom komt Samsung met de actie: #goedverhaal. Het idee is simpel: deel een goed verhaal op Twitter met de hashtag #goedverhaal aan @GalaxyCameraNL. Het verhaal mag uit het leven gegrepen zijn, maar een grote dosis fictie toevoegen mag natuurlijk ook. De meest opmerkelijke verhalen worden tijdens drie fotoshoots vertaalt naar unieke foto’s door het comedygezelschap Boom Chicago. Iedereen die een verhaal deelt met de hashtag #goedverhaal maakt niet alleen kans op een grappige foto, maar ook op de nieuwe Samsung GALAXY Camera!