Amazing Encounter with Elephant Seal Pup

Amazing Encounter with Elephant Seal Pup
Wij moeten er voor naar Pieterburen maar op de Antarctica leven ze zeehonden en aanverwanten natuurlijk nog gewoon in het wild. Het is niet zo heel erg eenvoudig om dicht in de buurt van deze dieren te komen maar zo heel af en toe hebben we geluk..

Jumpy 123 Trick

Jumpy 123 Trick
Er zijn legio honden die thuis in hun mand liggen en liever de hele dag geen moer uitvoeren. Jumpy is een border collie die daar heel anders over denkt. Slim beestje!

Maar hij kan natuurlijk nog veel meer!

3 Minutes of Animal Cuteness

3 Minutes of Animal Cuteness
Dieren zijn lief en wanneer ze van jezelf zijn zelfs schattig, vandaag een mini compilatie van zo'n 3 minuten met alleen maar Animal Cuteness..

Magic for Dogs

20140323-magic.jpg
Dingen die voor je neus verdwijnen door een goochelaar, lijkt wel magie. Uiteraard heeft hij het ding wat hij liet verdwijnen ergens verstopt. Je zou denken dat een hond zo'n goede neus heeft dat deze de goochelaar direct door heeft. Niks is minder waar, ze zijn net zo verbaasd als wij.

Animals Taking Their First Steps

Animals Taking Their First Steps
Net als mensen moeten ook dieren moeten na de geboorte eerst leren staan alvorens te leren lopen. In deze mini compilatie zien we dat dat er erg schattig uit kan zien.. Awwww!

Fox Cub SAVED!

Fox Cub SAVED!
Deze held ziet een jonge vos in zijn tuin die iets te diep in een blik hondenvoer heeft gekeken en klem is geraakt met z'n hoofdje.. Onze held bedenkt zich geen moment en bevrijd het jonge dier uit zijn benarde situatie... Onze held van de dag!

Cats Vs. Kids - Who Is Cuter ?

Cats Vs. Kids - Who Is Cuter ?
Op het internet bestaat de zaterdag niet want die is al jaren omgedoopt tot Caturday. Vandaag de vraag wie zijn er leuker ? Kinderen of toch de kat ?!

Two for the road

20140313-road.jpg
Waarom zou je een kiezelstrand over gaan kruipen als je gewoon een lift kan krijgen van een medebewoner? Wel is het zaak dat je op tijd afstapt als je niet nat wilt worden.

GoPro Best of Animals 2014

GoPro Best of Animals 2014
De mooiste beelden schiet je met de vette digitale camera van het merk GoPro, en vandaag heb ik een mooie compilatie met allerlei beelden van dieren, thuis en in het wild geschoten met de GoPro camera. De muziek komt van Birdy...

Animal Drinking Song (Irish Style)

Animal Drinking Song Irish Style
Aankomende maandag is het St. Patricksday, het moment voor Ieren, en ieder ander die van een feestje houdt om je eens lekker vol te gooien. Niet alleen mensen houden van een slokje, dieren kunnen er ook wat van.

Dolphin Rescue

Dolphin Rescue
Als duiker mag je vaak genieten van wat moeder natuur voor elkaar heeft gekregen. Prachtige vissen, koraal en zelfs dolfijnen. En als je die dan een keer uit de brand kunt helpen, dan aarzel je natuurlijk geen moment.

Curious George Humpback

Curious George Humpback
Met je bootje het water op gaan om wat visjes te vangen is een ding. Maar als je plotseling een walvis op bezoek krijgt sta je toch wel even raar te kijken.

Safari

Safari
We gaan vandaag op safari naar dieren kijken vanuit de auto in een nieuwe compilatie clip van het Youtube dieren kanaal Petsami.

Dachshund attacks a shark

20140306-shark.jpg
Een speelmaatje, wie wil dat nu niet. Maar wat nu als je speelmaatje groter is als jou en je wilt hem in je eigen hok uitnodigen? Tsja, dan kan het zomaar zijn dat je speelmaatje ineens leegloopt.

Golden Retrievers are Awesome

Golden Retrievers are Awesome
We zagen al eerder wat honden rassen in een leuke "are Awesome" compilatie en vandaag is het de beurt aan de Golden Retriever..

Bears are Awesome Compilation

Bears Are Awesome Compilation
Wij van Useloos houden van dieren en hebben dan ook een speciale categorie in het leven geroepen waarin we geregeld nieuwe clips toevoegen. Vandaag zien we dat beren eigenlijk gewoon Awesome zijn.

Man and Beast Montage #10

Man and Beast Montage #10
Mensen en dieren zijn vooralsnog onlosmakelijk met elkaar verbonden al zijn er ondertussen mede door toedoen van de mens ook al heel wat dierensoorten uitgestorven. Dat de mens het toch ook prima kan vinden met de meeste dieren zien we in deze mooie compilatie..

3 Minutes Of Hilarious And Cute Animals

3 Minutes Of Hilarious And Cute Animals
Dieren zijn leuk en grappig en in deze drie minuten durende compilatie van YT dierenkanaal Petsami zien we daar nog eens een aantal leuke voorbeelden van...
volgende
vorige