Kids At The Zoo Compilation

Kids At The Zoo Compilation
Een dagje met de kids naar de dierentuin is altijd gezellig. Maar je weet nooit wat de dieren voor je in petto hebben.

Can you spot the bird?

20140224-bird.jpg
Het is goed zoeken naar de roesthalsnachtzwaluw tussen deze bladeren en takken. Ik had nog nooit van die beestje gehoord, maar hij een baas in het verschuilen op de grond. Dat blijkt wel weer!

Kat te water

20140223-cat.jpg
De kapitein van deze veerboot hoorde zo hard en veel gemauw dat hij eens ging kijken waar het vandaan kwam. Blijkbaar was er een kat te water geraakt en hij aarzelde geen moment. Hij trok zijn pak aan en ging op zoek naar het angstige katje. Het frappante is toch wel dat zodra de kat op de wal staat, het lijkt alsof er niks gebeurd is.

Crow Solves An 8 Step Puzzle

20140222-kraai.jpg
De dieren in de natuur moeten vaak inventief zijn om aan hun voedsel te komen. Door ze te bestuderen kom je er eigenlijk achter hoe slim sommige dieren zijn. Deze kraai moet 8 verschillende handelingen doen om aan zijn voedsel te komen. Onvoorstelbaar!

Goats Play Time!

Goats Play Time!
Ook een geit heeft wel eens zin in een beetje plezier. Dagelijks rondstruinen door het gras is immers ook niet alles. En dan kan een flexibele metalen boog best tof zijn.

Cute Owls

20140217-owl.jpg
Ze maken onheilspellende geluiden, kunnen hun kop een heel eind draaien en leven vooral s' nachts. Best een beetje spooky, maar eigenlijk zijn ze hartstikke lief! Zeker als ze aaibaar zijn.

X-Men Origins: Wolverine Cat

20140216-cat.jpg
Als je een beetje goed kan video-editten, dan kan je mooie dingen maken. En dan is het natuurlijk helemaal leuk als je daar een normaal filmpje van je eigen huisdier voor gebruikt.

Valentines Day Animals Compilation

Valentines Day Animals Compilation
Ook voor dieren is het Valentijnsdag, althans volgens de mensen van Petsami , die deze coole compilatie van verliefde huisdieren maakte..

Terriers Are Awesome

Terriers Are Awesome: Compilation
We hebben al een paar compilaties met coole hondenrassen voorbij zien komen, vandaag is het de terriŽr...
volgende
vorige