Reflex

20140108-kitten.jpg
We worden allemaal geboren met bepaalde reflexen. Als je valt, steek je automatisch je handen naar voren bijvoorbeeld. Ook dieren worden geboren met reflexen. Kijk maar eens naar deze kittens.

Een kuikentje in 20 dagen

20140123-kuikentje.jpg
Waar de mens 9 maanden nodig heeft om van bevruchte eicel uit te groeien tot minimensje, heeft de kip maar 20 dagen nodig. Deze beestjes groeien enorm snel en ook als ze uit het ei gekomen zijn groeien ze als kool!

Bird vs Egg Cam

Bird vs Egg Cam
Met alle sport- en minicamera's van vandaag is het tof om te experimenteren. Want je weet nooit wat voor beelden je te zien krijgt als een vogel met je camera aan de haal gaat.

Cat Skateboarding Adventure

20140122-kat.jpg
Sommige huisdieren zijn zo lui als het maar wezen kan. Maar dat is niet weggelegd voor deze kat. Deze kat houd wel van een avontuurtje op zijn skateboard!

Teaching the Baby to Walk Down Stairs

20140120-pup.jpg
Dat je bij een nest pups of kittens de beestjes niet gelijk bij hun moeder weg moet halen weet iedereen, ze hebben tenslotte nog veel te leren. Dat blijkt maar weer uit dit filmpje.

Jumping on the bed

20140115-springen.jpg
Er zijn maar weinig kinderen die van hun ouders op bed mogen springen. Blijkbaar niet goed voor het bed en het matras. Maar hoe zit dat dan met honden? Zou dat wel kunnen? Ze wegen tenslotte wat minder zwaar.

Dog Hates Bath Time

Dog Hates Bath Time
Dat katten een hekel aan water hebben is bekend maar ook sommige honden vinden het verfrissende water heerlijk om te drinken, maar niet om in te badderen. Deze poedel bijvoorbeeld...

Raccoon

20140110-raccoon.jpg
Ondanks dat wasberen behoorlijk gevaarlijk kunnen zijn met die scherpe tanden en nagels, zijn er toch mensen die ze als huisdieren houden. Alsof het nog niet gekker kan, ze leren ze ook kunstjes!

Beagle gets into hot oven

Beagle gets into hot oven
We weten niet hoe lang deze Beagle al zonder eten zat maar het beestje bedenkt zich geen moment wanneer het de geur van versgebakken kipnuggets ruikt en slaat z'n slag..

Schattige kittens in Autotune

20140108-kitten.jpg
Kittens maken van die lieve mauw geluidjes. Blijkbaar vond iemand dat zo schattig dat hij/zij ze voor de microfoon gezet heeft. Echte katten liefhebbers zullen smelten bij dit filmpje.

Flamingos vs Michael Jackson

Flamingos vs Michael Jackson
Flamingo's zijn mooie vogels, maar ik heb nooit geweten dat ze helemaal weg zijn van Michael Jackson. Dit filmpje bewijst het maar weer.

Ultimate Otters compilation

Ultimate Otters compilation
Door de lastige leefomstandigheden in Nederland stierf de otter uit, en werd in 1988 de laatste otter waargenomen. Er werd vervolgens veel moeite gedaan om het beestje te herintroduceren. In 2002 werden de eerste otters uitgezet in Nationaal Park de Weerribben en in 2004 werden de eerste otters in het wild geboren. In deze compilatie staat de otter centraal..

Christmas Puppy Surprise Compilation 2013

Christmas Puppy Surprise Compilation 2013
Het Sinterklaas feest en Kerstmis draait voor een kind eigenlijk alleen maar om het cadeaus krijgen en in mindere mate om het familie gebeuren er om heen. Het ultieme moment dus om je kind aan een nieuw lid van de familie voor te stellen..

Handfeeding a Wild Fox

Handfeeding a Wild Fox
De vos is een van de grootste roofdieren die nog vrij in de Benelux voorkomen maar in Rusland zijn deze dieren nog in grote getallen vertegenwoordigd. Dat het in de winter lastig is om aan eten te komen laat deze vos zien die niet bang is om zijn maaltijd uit de hand van een Russische visser te eten..

Bewoner van de zee

20140102-euh.jpg
Dat de zee nog vele geheimen heeft en een woonplaats is voor dieren die wij nog niet ontdekt hebben of nog nooit gezien hebben is niet zo vreemd. Het is ook zo'n groot oppervlakte met zulke dieptes. Maar soms komt er iets voorbij waarvan je zou denken dat het een gebruikte condoom is.

Lions - The New Endangered Species?

GoPro: Lions - The New Endangered Spieces?
Leeuwen in het wild zijn levensgevaarlijk, maar is dat ook echt zo? We kijken mee met leeuwen expert Kevin Richardson.

Epic Slow-Mo Predators

20140101-predatora.jpg
Bij sommige filmpjes is het jammer dat ze niet langer duren. Eigenlijk vind ik deze te kort, maar aan de andere kant, ik hou totaal niet van dubstep, dus qua geluid kan ik er niet rouwig om zijn. Wat een prachtige beelden!
volgende
vorige