Fish chases Laser

Fish chases Laser
Dat je met een laserpointer en een kat of hond de grootste lol kan hebben is al eventjes bekend. Dat vissen ook dol zijn om mysterieuze lichtpuntjes te volgen was mij nog onbekend.

Cat knows Sign Language

Cat knows Sign Language
Katten zijn opmerkelijke wezens en sommige katten kan je ook echt iets bijbrengen. Zo vraagt deze kat in gebarentaal om iets te eten. Handig als je doof bent...

Rooster vs Cat

Rooster vs Cat
Een haan en een kat zijn nou niet bepaald goede vrienden. Als die elkaar toevallig treffen dan zie je in je gedachte de veren al vliegen. Niets is minder waar..

Darwin Bot

Darwin Bot
Als je s'morgens de deur uitgaat naar je werk en je trouwe viervoeter kijkt je vragend aan waarom hij niet mee mag zou je op het idee kunnen komen om een robot te bouwen om het beestje bezig te houden. Nou doet niet iedereen dat, maar deze Microsoft medewerker wel. Hij bouwde de Darwin Robot, die via skype en talloze camera's kan spelen met je viervoeter ook als je op het werk zit. Cool!

Achtervolging

Als je op vakantie bent en wat wilde dieren wil spotten, mag je wel oppassen dat je niet te dicht in de buurt komt. Want een hippo mag dan op het land een traag beest zijn, maar in het water is hij dat zeker niet!

Little Owl Hunts Invisible Prey

20120216-owl-prey.jpg
Als je dacht dat alleen mensen oefenen dan heb je het mis. Hier een baby uil die aan het oefenen is hoe hij straks het beste een muis kan vangen. Cute!

PhantomHD - Slow Motion Kitten

PhantomHD - Slow Motion Kitten
Filmpjes maken ven je kitten is leuk, maar met een Phantom camera gaan we net een stap verder. Perfecte beelden in slow motion HD. Zo hoort het te zijn.

Grizzly Bear Cub & Wolf Cub Playing

20120209-grizly.jpg
Hoe cool is het als je kan zeggen dat je ooit es met een Grizzly beer gevochten hebt ?! Niet alleen het wolfenjong in deze clip lijkt zich prima te vermaken met het beren jong ook zijn verzorgers lijken zich geen moment te hoeven vervelen.

Spiders : Don't try this at Home

Spiders : Don't try this at Home
Een ieder die de film Arachnophobia (1996) heeft gezien weet dat je met sommige spinnen beter niet kan fukken. Terwijl spinnen pas bijten als ze echt aangevallen worden. Deze gast heeft de twee gevaarlijkste spinnen van N- Amerika, de Brown Recluse en de Black Widow, samen op zijn hand zitten en legt uit hoe het zit.

Don't try this at home!

Red Panda playing in the Snow

Red Panda playing in the Snow
Ik kom liever helemaal niet meer buiten nu er overal die vervloekte sneeuw ligt maar dat geldt niet voor iedereen. Check eventjes deze Rode Panda die de grootste schrik lijkt te hebben in die witvlokkige bevroren waterdamp... Hij liever dan ik!
volgende
vorige