Guilty Dog

20140722-dog.jpg

Inside a Hornet's Nest

20140717-hornet.jpg
Hoornaars zijn een geslacht van eusociale wespen. Sommige soorten kunnen tot 5,5 cm lang worden, dus niet echt leuke huisdieren. Maar als ze een nest maken bij je raam, krijg je wel de kans om eens in zo'n nest te kijken.

Crab Steals Beer Bottle

Crab Steals Beer Bottle
Krabben zijn grappige beestjes, maar als ze ook nog je bier gaan pikken dan wordt het een ander verhaal.

Dog saves a baby bird!

20140713-babybird.jpg
Je zal maar als net geboren vogeltje uit je nest zo het water in vallen! Gelukkig is daar Held Jax. Een lieve labrador die het water in gaat om een klein vogeltje van de verdrinkingsnood te redden.

Diver Saves Sea Turtle

Diver Saves Sea Turtle
Als duiker is zwemmen diep onder water best indrukwekkend. En als je dan de natuur ook nog een handje kunt helpen is je dag helemaal compleet.

Sync Kittens

Sync Kittens
Omdat het vandaag zaterdag is, en dus caturday, heb ik het leukste kattenfilmpje die je vandaag gaat zien voor je klaar gezet.. Kijk maar!

Purrkour

Purrkour
We zien het mensen doen en honden. Dus waarom zou een kat niet mee mogen doen? Parkour is simpelweg voor iedereen. Zie hier Purrkour.

Giant Tree Weta

20140709-ieuw.jpg
Ik ben wel eens tot de conclusie gekomen dat hoe warmer het klimaat is, hoe groter de insecten. Waarschijnlijk is het daarom dat ik graag vertoef in ons eigen landje. Zeker als ik insecten zie zoals deze.... ieuw! En nog bijten ook!

Cats Stealing Dog Beds

Cats Stealing Dog Beds
Hoe groot een hond ook is, ze blijven het moeilijk vinden om een kat op zijn plek te zetten. En ja, daar gaat dan je fijne bedje.

Pooch Powered Skateboarding

Pooch Powered Skateboarding
Skateboarden is cool, maar met een beetje minder inspanning nog veel leuker. Alleen heb je daar wel een hond voor nodig. Wij gaan ook voor Wags!

Doggy Time

20140625-hondjes.jpg
Iedereen ervaart wel eens stress op het werk en nu schijnt het zo te zijn dat als er een hond op de werkvloer is, de mensen blijer en ontspannender zijn. Ze namen de proef op de som.