Guilty Dog

20140722-dog.jpg

Inside a Hornet's Nest

20140717-hornet.jpg
Hoornaars zijn een geslacht van eusociale wespen. Sommige soorten kunnen tot 5,5 cm lang worden, dus niet echt leuke huisdieren. Maar als ze een nest maken bij je raam, krijg je wel de kans om eens in zo'n nest te kijken.

Crab Steals Beer Bottle

Crab Steals Beer Bottle
Krabben zijn grappige beestjes, maar als ze ook nog je bier gaan pikken dan wordt het een ander verhaal.

Dog saves a baby bird!

20140713-babybird.jpg
Je zal maar als net geboren vogeltje uit je nest zo het water in vallen! Gelukkig is daar Held Jax. Een lieve labrador die het water in gaat om een klein vogeltje van de verdrinkingsnood te redden.

Diver Saves Sea Turtle

Diver Saves Sea Turtle
Als duiker is zwemmen diep onder water best indrukwekkend. En als je dan de natuur ook nog een handje kunt helpen is je dag helemaal compleet.

Sync Kittens

Sync Kittens
Omdat het vandaag zaterdag is, en dus caturday, heb ik het leukste kattenfilmpje die je vandaag gaat zien voor je klaar gezet.. Kijk maar!

Purrkour

Purrkour
We zien het mensen doen en honden. Dus waarom zou een kat niet mee mogen doen? Parkour is simpelweg voor iedereen. Zie hier Purrkour.

Giant Tree Weta

20140709-ieuw.jpg
Ik ben wel eens tot de conclusie gekomen dat hoe warmer het klimaat is, hoe groter de insecten. Waarschijnlijk is het daarom dat ik graag vertoef in ons eigen landje. Zeker als ik insecten zie zoals deze.... ieuw! En nog bijten ook!

Cats Stealing Dog Beds

Cats Stealing Dog Beds
Hoe groot een hond ook is, ze blijven het moeilijk vinden om een kat op zijn plek te zetten. En ja, daar gaat dan je fijne bedje.

Pooch Powered Skateboarding

Pooch Powered Skateboarding
Skateboarden is cool, maar met een beetje minder inspanning nog veel leuker. Alleen heb je daar wel een hond voor nodig. Wij gaan ook voor Wags!

Doggy Time

20140625-hondjes.jpg
Iedereen ervaart wel eens stress op het werk en nu schijnt het zo te zijn dat als er een hond op de werkvloer is, de mensen blijer en ontspannender zijn. Ze namen de proef op de som.

Otters Are Awesome Compilation

Otters Are Awesome Compilation
Otters bouwen dammen en kunnen voor veel overlast zorgen, ware het niet dat de diertjes bijna uitgestorven zijn in ons land. Jammer natuurlijk want otters zijn Awesome, althans volgens deze compilatie dan!

Golf Swan Attack

Golf Swan Attack
Een potje golf is tof, maar dan moet je geen last krijgen van dieren die je liever weg zien gaan dan komen. Deze twee zwarte zwanen kunnen het in ieder geval niet waarderen.

Dog Loves World Cup Soccer

Dog Loves World Cup Soccer
De halve wereld is inmiddels in de ban van het WK 2014. Maar niet alleen wij mensen kunnen genieten van een goed potje voetbal, ook deze hond kan het waarderen. Maf beest.

Wat een eenden!

20140619-eenden.jpg
Eendjes voeren toen je klein was, wie heeft het niet gedaan. En dan in de lente al die kleine eendjes, super leuk! Maar als er zoveel eenden over de weg lopen dat je er niet door kan met je auto, das toch wel irritant!

Animals Dance To Salt-n-Pepa's 'Push It'

Animals Dance To Salt-n-Pepa's 'Push It'
En wij maak denken dat mensen de enige zijn met een ritmegevoel. Niets is minder waar en deze dieren bewijzen het. Push it!

Funny Dogs on Water Slides Compilation

Funny Dogs on Water Slides Compilation 2014
Het is zomer, dier en mens genieten van het mooie weer en het verkoelende water. In deze zomerse compilatie zien we honden de grootste pret hebben op waterglijbanen, wij kijken mee!

Horses Are Awesome: Compilation

Horses Are Awesome: Compilation
We hebben al verschillende Petsami "are Awesome" compilaties voorbij zien komen en dit maar staat het paard centraal in Horses are Awesome!

Marching Geeze

Marching Geeze
Terwijl het water met bakken uit de hemel valt op dit moment kijken wij naar een soort van Rattenvanger van Hamelen, alleen met ganzen..

Timo ready for WK2014

Timo ready for WK2014
Heel Nederland maakt zich op voor het aankomende WK in BraziliŽ, zelfs Timo de kat. Het is echter wel te hopen dat onze goalie het beter doet dan deze kat anders is het snel gedaan met het WK voor Oranje.

Mama Dog Plays With Her Puppies

Mama Dog Plays With Her Puppies
Moeder hond speelt met haar pups en dat ziet er zoooo lief uit.. Kijk even mee!