Once Upon a Candle

Once Upon a Candle
Heel sporadisch komt er nog een animated short voorbij en dit keer is het een afstudeerproject van de Deense Animation Workshop school met als titel Once Upon a Candle en gaat over een kaars in een identiteitscrisis..

Roadkill Redemption

Roadkill Redemption
Het kan weleens voorkomen dat je tijdens het autorijden iets aanrijdt, iets wat plots voor je auto langs schiet. Een konijn, een kat... tja, het is nooit leuk en na het zien van deze animated short zelfs een beetje spooky..

Operation "LOLcat"

Operation "LOLcat"
Wat nu precies de bedoeling is van deze lollige animated short is mij eigenlijk niet geheel duidelijk... We zien een bewaker die ene Lolcat in de gaten houdt terwijl die laatste het internet verovert ?!

The Big Lebowski Animated

The Big Lebowski Animated
Voordat je denkt dat een geanimeerde versie is van de hele "The Big Lebowski", weer gerust. Het betreft hier slechts een korte 30 seconden durende trailer, gemaakt door Deense studenten van de VIA UC in Viborg, Denmark geÔnspireerd op de film...

Animated Short - Catch A Lot

Animated Short - Catch A Lot
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Catch A Lot'.

Space Bruce

Space Bruce
Er komen niet zo heel erg veel animated shorts voorbij meer de laatste maanden maar ik heb er vandaag toch weer eentje voor je neergezet. Kijk even mee naar deze korte maar grappige short met als titel Space Bruce..
volgende
vorige