Spider Catches Moth 3D Animation

Spider Catches Moth 3D Animation
Hoe een spin zijn prooi vangt is al een indrukwekkend schouwspel, maar als we dat met de nodige CGI kunnen naspelen is het helemaal tof.

Bad Toys II

Bad Toys II
Had jij vroeger ook zo'n mooi tapijt waar je met autotjes op kon racen? Voor veel jongens was dat een geweldige fantasiewereld. Laten we eens terug gaan naar die goeie ouwe tijd met Bad Toys II.

Space Stallions

Space Stallions
Wie vroeger als kind is opgegroeid met cartoons zoals ThunderCats, Saint Seiya of He-Man, kan z'n lol op in deze soortement van hommage aan dat soort oude cartoons. Puur nostalgie!

DreamGiver

DreamGiver
Het is heerlijk als je 's nachts voorzien wordt van de meest mooie dromen. Maar ook dat pakt soms wel eens verkeerd uit. We zien het in de korte animatie DreamGiver..

Load

Load
Wie kent het niet, je komt om in het werk en er lijkt maar geen einde aan te komen. In deze mooie animatie van zeven studenten aan The Animation Workshop, een bekende animatieschool in Denemarken, een man die letterlijk bedolven wordt onder het werk. Tot hij op een dag een briljante ingeving krijgt.

Gloaming

20120205-gloaming.jpg
Een schitterende lichtelijk NSFW animated shot film die ook nog eens bijna 12 minuten duurt. Check!

Slug Invasion

Een tuin zit vol gevaren, zeker voor de kleinere onder ons. Dus als je iets ziet wat je graag wilt hebben pas dan vooral goed op!!
volgende
vorige