CSI: Legoland

20111030-csi.jpg
Als je CSI een goeie serie vind en je bent ook gek op Lego, dan is dit wel de ultieme combinatie van de twee! Kijk mee naar een aflevering CSI : Legoland.

The Gawper

The Gawper
Halloween zit er aan te komen volgende week en dat is te merken aan de video's die de laatste tijd in rap tempo voorbij komen in dat thema. Deze animatie is misschien wat kort maar zit leuk in elkaar en de muziek maakt het helemaal af. Beware!

Timbre Timbre

Timbre Timbre
Een zeer mooi vormgegeven videoclip voor het nummer "Do I Have Power" van Timbre Timbre. Gemaakt in 3 maanden door director Carlos De Carvalho.

Parigot

Parigot
Er komen steeds meer scholen waar je kan leren animeren en dus ook meer afstudeerprojectjes zoals deze Parigot, gemaakt door Axel digoix, Geoffrey lerus, Mehdi alavi, Alexandre wolfromm en LoÔc bramoullť. Knap werk!

The Make Over

The Make Over
Ik weet niet precies welke schoonmaakmiddel dampen deze dame heeft opgesnoven maar je krijgt er in ieder geval wel hele vreemde waanbeelden van.

Stopover

Stopover
Een ruimtevaarder moet een onverwachtse stop maken op een voor hem onbekende planeet. Daar gebeuren echter vreemde dingen.

Ronal the Barbarian

Ronal the Barbarian
Ronal the Barbarian is een nieuwe animatie film gemaakt in Denemarken voor volwassenen. Dit laatste omdat deze film totaal niet kindvriendelijk is. Het verhaal speelt zich af in een dorp waar Ronal en zijn clan leeft. Ronal is zo'n beetje het sulletje van het dorp en is totaal niet gespierd zoals de rest van zijn volk. Wanneer op een dag alle barbaren worden ontvoerd door de boze Lord Volcazar onderneemt hij een gevaarlijke toch om zijn volk te bevrijden. Een Engelse versie / vertaling van deze animatie film zou onderweg zijn.
volgende
vorige