World War

World War
Nu we toch midden in de animaties zitten gaan we vrolijk verder met het 3D animatie afstudeerproject van Vincent Chai. Wederom een knap staaltje kunst. Hier in HD.

Hold The Line

holdtheline
Hold the line gaat over 4 militairen die door de puinhoop lopen van een wereld die vergaan is. Discipline houd ze bij elkaar en als ze dan denken dat ze aangevallen worden bedenken ze het ultieme wapen.

Pen'Pals

potloden
Welk potlood heeft de meeste charmes? Een normaal potlood dat je moet slijpen of een potlood wat lijkt op een vulpen? Deze 2 potloden strijden tegen elkaar voor de liefde van een meisjespotlood.

Burning Safari

burningsafari
Met een animatie verhaal kan je verzinnen wat je wilt. Dit filmpje gaat over een paar toeristen uit de toekomst. Eentje verlaat de groep en komt een aap tegen. En als je dan een foto als souvenier wilt maken is het misschien slim om het eerst even te vragen.

Gentlemans Duel

gentlemans duel
Twee heren proberen het hart te veroveren van een welgevormde dame. Maar ze zijn alleen met zichzelf bezig, zodat ze uiteindelijk met lege handen naar huis gaan. Als er twee ergens om vechten gaat de derde er mee door!

Ah, L' Amour!

ah l amour, animatie, liefde
De liefde, het lijkt vaak zo gecompliceerd. Alleen al over 'openingszinnen' kunnen boeken volgeschreven worden. Maar uiteindelijk is het allemaal vele malen simpeler dan we altijd denken.

Oermens

oermens
Vroeger, heel vroeger was er ook huiselijk geweld. En zelfs toen was de manier van goedmaken zoals het nu ongeveer gaat. Er bestond alleen nog geen meldpunt en moest je het zelf maar uitzoeken.

Ninja Monnik

ninjamonnik
Het woord monnik komt van het Griekse μοναχος (monachos), dat 'eenzaam' betekent. En dus hebben ze alle tijd om te trainen. Je weet immers maar nooit wanneer de vijand voor de poort staat.

The Inventor

The Inventor
Deze videoclip zit eigenlijk best grappig in elkaar en het bijzondere hiervan is dat het een zogenaamde "reverse music video" is, dat wil zeggen : de animatie werd eerst gemaakt en daarna pas verstuurt naar Eric Bohlke die er passende muziek bij maakte. Het verhaal gaat over een uitvinder die een vliegmachine heeft gebouwd.

Water

water
Wat een gave is het toch als je lekker kan tekenen en daar een leuke animatie van in elkaar kan zetten. Helaas ben ik zelf minder creatief en moeten jullie het met het werk van andere doen. Ik geloof niet dat dat echt een straf is, is het wel?!

Jungle Jail

jungle jail
Als je als klein mannetje in de gevangenis komt te zitten, dan kan je nog wel eens problemen tegen komen. Maar mocht de grootste beul van de gevangenis bang zijn voor een klein dingetje, dan kan het zijn dat je voorgenomen angst een andere wending krijgt. Of toch niet?!

Oktapodi

oktapodi
Oktapodi verteld het verhaal over 2 zeer verliefde octopussen. Deze beestjes volgen elkaar wat er ook gebeurd! Een mooi gemaakte animatie als je het mij vraagt.
volgende
vorige