Meet Meat

Meet Meat

Tsume

Tsume

Sail Away

Sail Away

Robocoq

Robocoq

Locked Up

Locked Up

Spybug

Spybug

Make It Sound FAT

Make It Sound FAT
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Make It Sound FAT'.

Innuendo

Innuendo
Innuendo (2014) is an animated graduation short about procreation and reproduction. Life itself is inherently obsessed with this ongoing cycle. With our film we want to show that the whole planet, and not just complex organisms, participates in this sensual dance of life. Zie hier Innuendo.

Monster

Monster
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Monster'.

Job Interview

Job Interview
Tegenwoordig liggen de banen niet meer voor het oprapen, zaak is het dan ook om zo goed mogelijk voor de dag te komen wanneer je op sollicitatie gaat. Vandaag gaan we solliciteren in animatie vorm..

Fetch | a Very Short film

Fetch
Een hond leren apporteren doe je met veel geduld, maar hoe zit dat met een draak ?! Kijk even mee naar deze grappige animated short Fetch van Francois Gilliot.

Mario versus Aliens

Mario versus Aliens
Super Mario is zo'n beetje het bekendste game karakter van de afgelopen dertig jaar, niet zo vreemd dus dat er nog steeds allerlei parodieŽn en spoofs voorbij zien komen met onze favoriete loodgieter in de hoofdrol. Vandaag neemt de beste man het op tegen buitenaardse wezens die in zijn wereldje zijn beland..

Hier Luigi vs the Deathstar!

Sunny and Steve

Sunny and Steve
Vandaag het geanimeerde verhaal van Steve en zijn konijn, Sunny, die een aardige zoetekauw is...

Cosmosaurus

Animation, Cosmosaurus
Waarom zijn dinosaurussen al eeuwen lang niet meer op aarde? Het blijft een lastige vraag. Maar deze animatie laat zien hoe de wereld is veranderd na de dino. En dat is nog best logisch ook.

Renesens

Renesens
Je bent nooit te oud om iets te leren maar hoe ouder je wordt hoe moeilijker alles wordt.. Zelfs dansen..

Space Invader

Space Invader
De animated shorts zijn dun bezaaid tegenwoordig maar zo heel af en toe komt er iets voorbij wat het vermelden waard is. Zoals deze geinige Space Invader!