Dove - Calls For Dad

Dove - Calls For Dad
Aanstaande zondag is het Vaderdag en is het de bedoeling dat je je ouwe heer met een leuk cadeau verrast. Zeepfabrikant Dove heeft daar deze ontroerende commerciŽle uiting voor bedacht..

Volkswagen - Eyes on the road

20140609-vw.jpg
De makers van de commercials van Volkswagen zijn weer behoorlijk creatief geweest en hebben een geniale reclame in elkaar gezet. Dit keer een voor in de bioscoop!

Mercedes Benz Commercial - Japan

20140531-mercedesmario.jpg
In Japan kan bijna alles! Ook dat Super Mario een Mercedes Benz in zijn bezit heeft in zijn spel. Maar de commercial gaat verder. Dit had niemand kunnen verzinnen, behalve in Japan dan!

World Snooker Championship 2014: BBC coverage Trailer

20140422-snooker.jpg
Afgelopen zaterdag is het Wereldkampioenschap snooker begonnen. De BCC had een mooie trailer gemaakt om mensen te prikkelen om af te stemmen op de zender. Eerlijk is eerlijk, snooker is ook een kunst!

Met Heineken vier je de Oranjekoorts!

20140418-heineken.jpg
BraziliŽ opent het WK voetbal op 12 juni 2014 met een wedstrijd tegen KroatiŽ. Dus barst de Oranje koorts weer uit. Heineken speelt hier al vroegtijdig op in met deze commercial!

Lurpak Cook's Range - Adventure Awaits

20140415-food.jpg
Reclames over boter zijn normaal niet de meest pakkende reclame. Je gooit wat boter in een pan en laat een mooi stukje vlees zien. Maar Lurpak denkt daar heel anders over en maakte van een saaie reclame eentje die je nog wel een keer wilt zien.

#firstflight van Ria en An

20140410-vodafone.jpg
Vodafone heeft 2 dames in het 'zonnetje' gezet voor hun nieuwe campagne Vodafone Firsts. De bedoeling hiervan is mensen te inspireren om meer dingen te doen met de mobiele technologie. An en Ria gingen voor het eerst vliegen!

Aussie Builders

Aussie Builders
Bouwvakkers hebben de naam om vanaf een steiger elke mooie langslopende vrouw achterna te roepen of te fluiten, dit meestal tot ongenoegen van de vrouw in kwestie. Niet is AustraliŽ daar hebben de bouwvakkers gewoon manieren... kijk maar eens..