Liquid Painting

Liquid Painting
Als je denkt dat je moet kunnen schilderen om mooie schilderijen te maken dan heb je het goed mis. Okay, het is misschien geen meesterwerk zoals de Nachtwacht maar erg cool zien deze schilderingen gemaakt door verf te "gieten" er wel uit. Ik zou er best wel eentje hier aan de wand willen hebben eigenlijk.

Robo Rainbow

Rainbow Robot
Een student stuurt bij ziekte gewoon z'n robot naar school die de lessen volgt terwijl hij ziek thuis ligt, hoe geniaal. Ook niet erg vervelend is een robot die je graffity laat spuiten op de muur terwijl jezelf veilig achter een muurtje wacht om de pakkans te verkleinen. Met deze Robo rainbow gaat dat, hier en daar nog wat aanpassen...

Google Art Project

Google Art Project
Voor het Google Art project, een soort Google street view maar dan in diverse musea, mocht elk museum ťťn kunstwerk uitkiezen om opgenomen te worden in het project. Via Google Art kan je museumzalen rondom bekijken in 360 graden en zelfs inzoomen op de desgewenste kunstwerken. Hier een kijkje achter de schermen!

Street Artist Ben Eine

Street Artist Ben Eine
Nou was Utrecht al beroemd door die andere kabouter Wesley Sneijder maar toch is er een straatartiest actief in omgeving Utrecht die te pas en onpas kabouters op muren kalkt die er best cool uitzien en waar je hier een overzicht van kan vinden in videovorm. Ben Eine is een kunstenaar die zich vooral bezig houd met graffity in z'n eigen woonplaats London, England. Vandaag kan je op USL een kleine mini-documentaire bekijken!
volgende
vorige