Top 10 Practical Movie Effects of All Time

Top 10 Practical Movie Effects of All Time
Films en series zitten tegenwoordig boordevol met special FX wat alles nog echter doet lijken maar het kan allemaal nog veel praktischer.. Check deze Top 10 van meest praktische Movie Effects ever..

It's Paper

It's Paper
We konden al eerder dit soort mooie bouwwerken geheel gemaakt van papier bewonderen en vandaag is het een autobaan met verkeer en al van papier... Niks hoedje!

Make a Bottle-Cap Party Whistle

Make a Bottle-Cap Party Whistle
Met het WK in aantocht zijn dit soort tips hoe je op simpele wijze een fluitje maakt van bijvoorbeeld een bierdopje natuurlijk goud.. Kijk even mee!

Adam Augustsson Canvas Wall

Adam Augustsson Canvas Wall
Een knap stuk graffiti kan niet iedereen waarderen. Maar soms zie je een mooi kunstwerk waarvan je denkt: Die wil ik graag thuis aan de muur hebben. Helaas is dat niet mogelijk, maar kunstenaar Adam Augustsson maakt het wel een stuk makkelijker. Ik zeg cool!

Mark Crilley - Drawing Time Lapse - Sora from Kingdom Hearts

Mark Crilley - Drawing Time Lapse - Sora from Kingdom Hearts
Tekenen valt nog niet mee. Ja, oke, iedereen kan wel wat op papier zetten, maar dan moet het natuurlijk wel ergens op lijken. Mark Crilley verstaat de kunst.

Action Bill - LEGO Stop Motion Film

Action Bill - LEGO Stop Motion Film
Met Lego kan je alles bouwen en maken en zo ook een heuse stopmotion short film, met niemand minder dan Shakespear in de hoofdrol met als titel Action Bill.. Check het uit!

Paper Dreams

Paper Dreams
We gaan vandaag creatief bezig met papier en hoe! Kijk even mee want dit is een aardig coole manier om met papier van alles en nog wat in elkaar te knutselen..

7 Office Hacks You Can Do Right Now

7 Simple Office Hacks You Can Do Right Now
In deze tijden van crisis willen we niet al te veel uitgeven en proberen we de crisis zonder al te veel kleerscheuren door te komen. Een paar handige tips voor op kantoor die ook nog eens gratis en vrij simpel te realiseren zijn, komen dan ook als geroepen..

Hyperrealistc Speed Drawing - Can Of Beans

Hyperrealistic Speed Drawing - Can Of Beans
Een fotorealistische tekening maken is een hele opgave. Maar er zijn mensen die daar hun hand niet voor omdraaien. Marcello Barenghi is zo'n man. Het is werkelijk bijzonder hoe die man kan tekenen.

Finger-Painting Challenge

Finger-Painting Challenge
De kunstwerken van Mark Crilley hebben we vaker voorbij zien komen hier op Useloos. De man is een waar wonder als het op tekenen aan komt. Vandaag gaat hij voor een nieuwe uitdaging. Vinger verven.

You're The Pan!

You're The Pan!
Iemand was zo creatief een bekende scene uit de film Hook thuis na te creŽren en dit is het eindresultaat...

How To Draw Elsa From Frozen

How To Draw Elsa From Frozen
We hebben al een aantal keer kunnen zien dat kunstenaar Mark Crilley aardig overweg kan met een potlood. Vandaag laat hij ons zien hoe je Elsa uit de animatie 'Frozen' op papier zet.

Ryse Motion Editing Reel

Ryse Motion Editing Reel
Tegenwoordig kan je haast geen serie of film meer vinden waarin geen gebruik is gemaakt van CGI of andere VFX. In de Motion Editing Reel van de game Ryse zien we maar weer eens hoe e.e.a. tot stand komt.. Ik vind het prachtig!

Volans CGI Art

Volans CGI Art
Ik maak je vandaag bekend met het werk van Murat Sayginer die in de clip "Volans" laat zien hoe kunstig CGI Art kan zijn.. Nice!