Snow Circles

Snow Circles
Voor dit kunstproject heb je echt maagdelijk sneeuw nodig en een lading tijd. Alleen dan krijg je de sneeuwtekeningen van Sonja Hinrichsen gerealiseerd.

Xiphactinus Comes To Life..

Xiphactinus Comes To Life For The Hastings Museum
Sommige dieren zijn een aanwinst voor een museum. Maar helaas zijn niet alle dieren meer voor handen. Voor het Hastings museum werd een heuse Xiphactinus tot 'leven' gebracht.

Ultimate Tazer Ball

We blijven even in de categorie WTF! Want deze wedstrijd is wel heel bizar. Hier in Nederland gebruiken politieagenten een taser om verdachte tot bedaren te brengen, maar in deze wedstrijd gebruiken ze hem om de bal af te pakken. Het lijkt wel Jack Ass.

Meet a Black Person

Voor de mensen die op wintersport gaan is dit eigenlijk geen vreemde informatie. Op de pistes zie je zeer weinig donker gekleurde mensen en om dat onder de aandacht te brengen zette deze meneer zijn kraampje neer. Vage shit ouwe!

Wespentaille

Het modebeeld wordt vooral bepaald door de media. Mooie vrouwen die digitaal bewerkt worden zodat alles er perfect uit ziet. Maar voor sommige mensen is zelfs dat niet voldoende, die willen een taille van een wesp! Echt een momentje van WTF?!

Louis Vuitton Men's Shoemaking

Louis Vuitton Men's Shoemaking
Soms vraag je jezelf wel eens af waarom schoenen van dure merken zoveel geld moeten kosten. Na dit filmpje van Louis Vuitton is het voor mijn een stuk duidelijker geworden. Puur vakmanschap.
volgende
vorige