Strange Bug

Strange Bug
Er lopen genoeg beestje op de wereld waarvan we op het eerste gezicht denken, 'wat is dat nou?'. Dit is zo'n geval. Heeft iemand een idee?

One Year In 40 Seconds

One Year In 40 Seconds
Elk seizoen brengt de nodige schoonheid met zich mee. Maar zo'n heel jaar is moeilijk vast te leggen in een paar seconden. Toch is het gelukt. Zie hier een mooi stukje time lapse.

Spookrijden

spookrijders
Het is toch wel vrij opmerkelijk wat er hier gebeurd. Zo goed als alle vrachtwagens rijden over de vluchtstrook de tegengestelde richting in. Zullen ze massaal een afslag vergeten zijn??

Kledinglijn

kledinglijn
Als mode ontwerper zal je altijd met iets orgineels moeten komen wat de modetrend zal bepalen. Soms is dat best lastig en komen ze met een hele oude lijn die weer helemaal hot wordt. Deze kledinglijn is wel heel bijzonder.

Barber Shave

Barber Shave
Er zijn mannen die zich niet thuis scheren, maar dagelijks langs een echte barbier gaan voor een scheerbeurt. Niets mis mee, al zou ik me bij deze man me niet helemaal op mijn gemak voelen.

Disney Holidays

Disney Holidays
Als ik de beelden mag geloven wordt het een bijzonder jaar in de parken van Disney. Toch leuk dat ze er voor gekozen hebben om ons eens in het zonnetje te zetten.

You Are Powerful

You Are Powerful
Dat de mensenrechten over heel de wereld nog steeds ver uit elkaar liggen zien we dagelijks op tv. Ter ere van het 60 jarig bestaan van de Verklaring voor de Rechten van de Mens komt Amnesty International met de indrukwekkende clip 'You are poweful'.

Weird Houses

raarhuis
Huizen heb je in verschillende soorten en maten. Voor ieder is er wel een huis dat bij hem past. Dit zijn 15 van de meest bizarre huizen, maar zelfs daar is iemand voor te vinden. Welke past bij jou?

Clouds

Clouds

Pororoca Surfing

Pororoca Surfing
Een beetje surfer gaat geen uitdaging uit de weg. De ultieme golf die een extreme surfer gedaan moet hebben in zijn leven is de zeldzame Pororoca. Pas alleen wel op de slangen en piranha's.

Jessica Cox

Jessica Cox
Het valt niet mee om zonder armen geboren te worden. Toch presteert Jessica Cox niet minder dan een 'gezond' persoon. Zwarte band in de vechtsport en tevens piloot. Ik zeg respect.

Improv Everywhere - MP3 Experiment

Improv Everywhere - MP3 Experiment
De mensen van Improv Everywhere zijn vooral bekend geworden door hun sublieme flashmobs. In dit geval gaan ze voor een experiment waarbij ruim 300 mensen gewapend met een MP3 speler het Alexanderplatz in Berlijn onveilig maakte.

Hero Dog

hond
Bij elke snelweg hangen beveiligings camera's waar men kan bekijken wat er op de weg gebeurd. Hier in Spanje zien ze nogal eens wat zwerfhonden die overreden worden. Dus heb je een erg zwakke maag sla dit bericht dan maar over. Maar het bijzondere aan dit filmpje is dat een andere hond zijn leven waagt om een aangereden hond naar de vluchtstrook van de snelweg te slepen. Dus ik kon het jullie niet onthouden. Er bestaan dus ook helden onder de honden.

Run Over

run over
Soms kom je op het internet filmpjes tegen waarvan je denkt :" Djeezzz wat een mafkees!". En ik vraag mij dan sterk af wat de eerste film van JackAss voor invloed gehad heeft bij sommige mensen. Nu heeft dit iets met karate te maken, maar dan nog denk ik :" Djeezzz wat een mafkees!".

Parkiet?

parkiet
Vreemde afwijkingen kom je niet alleen tegen bij mensen, maar ook bij dieren. Zo heb je natuurlijk de albino afwijking, maar ook de structuur van huid en haar kan afwijken. En dat is het geval bij deze parkiet. Zou jij hem als parkiet herkennen zonder dat je wist dat het een parkiet was? Ik geloof dat ik flink zou twijfelen.

The Pen Is Mightier

The Pen Is Mightier
We denken er allemaal heel simpel over, maar een potlood is meer dan een simpel stukje hout om meer te schrijven. Een potlood is in staat om de meest fantastische dingen op papier te zetten. Een heerlijk stukje stopmotion, The pen is mightier.

David Thorne

David Thorne
In deze tijden van kredietcrisis en economische tegenspoed kan het weleens gebeuren dat je een bepaalde rekening niet tijdig of zelfs niet in z'n geheel kan voldoen. Deze David was zo creatief om in plaats van geld een tekening te sturen en reageert een beetje teleurgesteld als de ontvanger, ene Jane, deze niet als betaling wilt accepteren. Hier kan je de hele emailwisseling nog eens nalezen tussen die twee. Ps. nadat dit zich allemaal afspeeld heeft, zette David zijn tekening op Ebay en verkocht die voor 15.000 dollar.

Metal Heart

Metal Heart
Er zijn verschillende technieken om de meest mooie plaatsjes te schieten. Neem als voorbeeld 'Tilt-Shift Photography. Combineer dat met een dosis stopmotion en dan krijg je een wel heel bijzonder geheel.
volgende
vorige