Honest Trailers - Green Lantern

Honest Trailers - Green Lantern
Trailers zien er doorgaans gelikter uit dan de film in kwestie in feite is. Gelukkig zien we af en toe ook eerlijke trailers voorbij komen uit de Honest Trailer serie van Screen Junkies. Vandaag de film, The Green Lantern...

Honest Trailers - Forrest Gump

Honest Trailers - Forrest Gump
In film trailers zie je eigenlijk steevast de meest mooie momenten uit films maar in de Honest Trailers serie wordt dit rechtgezet. Vandaag een van mijn favoriete films allertijden, Forrest Gump!

Planes: Fire & Rescue Extended

Planes: Fire & Rescue Extended
Planes: Fire & Rescue is een animatie film die gaat over een tweede kans die de wereld beroemde air-racer Dusty, met de stem van Dane Cook, krijgt wanneer hij mag toetreden tot de elite van de vliegende brandweer om zo het historische Piston Peak National Park te beschermen van een verwoestende vuurzee. Vandaag een lange trailer / teaser!

The Boxtrolls

The Boxtrolls
Ik moet eerlijk bekennen dat ik animatie films nog steeds helemaal cool vind en iedere keer reikhalzend uitkijk als er weer een nieuwe animated speelfilm wordt aangekondigd. Zo ook deze keer! Dit is de trailer van "The Boxtrolls" die vanaf eind september in de bios te zien is..

Honest Trailers - The Lion King

Honest Trailers - The Lion King
Trailers laten vaak de mooiste fragmentjes zien van een film en zijn derhalve dus niet eerlijk. Vandaag kijken we naar een "eerlijke" trailer van de film The Lion King, featuring AVbyte!

Honest Trailers - The Spider-Man Trilogy

The Spider-Man Trilogy
Trailers laten vaak de mooiste stukjes uit een film al zien voordat de film überhaupt draait in de bios. Soms is dat een teleurstelling dus is er een Honest Trailers kanaal in het leven geroepen op YT en dit is de eerlijke trailer van de Spiderman Trilogie... Tsja!

Lucia de B. - Trailer

20140404-luciadeb.jpg
Gister is de film over Lucia de B. in première gegaan. Het laat zien dat ons dat in deze zaak het rechtssysteem faalde. Ze werd na 6 jaar gevangenschap alsnog onschuldig verklaard.

10 Cool Facts About Captain America

10 Cool Facts About Captain America
Gisteren is de nieuwe Captain America film, "The Winter Soldier" in première gegaan in de Nederlandse bioscopen. Een trailer kan je hier bekijken en allerlei coole wetenswaardigheden worden in dit top 10 lijstje voor je opgesomd..

TMNT Trailer 2014

20140327-tmnt.jpg
Vroeger waren de Teenage Mutant Ninja Turtles alleen maar te zien als tekenfilm, maar snel daarna volgde de eerste speelfilm. Dit jaar in augustus komt er weer een nieuwe film met deze groene helden in de bioscoop. De trailer ziet er in elk geval al goed uit!

Guardians of the Galaxy

20140220-galaxy.jpg
Als je houd van de verfilmingen van de Marvel strips, dan is deze film echt iets voor jou! Binnenkort in de bioscopen, The Guardians of the Galaxy.