Lucia de B. - Trailer

20140404-luciadeb.jpg
Gister is de film over Lucia de B. in premičre gegaan. Het laat zien dat ons dat in deze zaak het rechtssysteem faalde. Ze werd na 6 jaar gevangenschap alsnog onschuldig verklaard.

10 Cool Facts About Captain America

10 Cool Facts About Captain America
Gisteren is de nieuwe Captain America film, "The Winter Soldier" in premičre gegaan in de Nederlandse bioscopen. Een trailer kan je hier bekijken en allerlei coole wetenswaardigheden worden in dit top 10 lijstje voor je opgesomd..

TMNT Trailer 2014

20140327-tmnt.jpg
Vroeger waren de Teenage Mutant Ninja Turtles alleen maar te zien als tekenfilm, maar snel daarna volgde de eerste speelfilm. Dit jaar in augustus komt er weer een nieuwe film met deze groene helden in de bioscoop. De trailer ziet er in elk geval al goed uit!

Guardians of the Galaxy

20140220-galaxy.jpg
Als je houd van de verfilmingen van de Marvel strips, dan is deze film echt iets voor jou! Binnenkort in de bioscopen, The Guardians of the Galaxy.

Kung Fury - Official Trailer

Kung Fury - Official Trailer
Altijd al eens mee willen spelen in een epische actie komedie? Check deze Kickstarter actie en natuurlijk de trailer van Kung Fury. Beter dan dit gaat het echt niet worden..

Maleficent - Trailer

20131114-angelinajolie.jpg
Sprookjes, wie is er niet mee opgegroeid. Sneeuwwitje, Doornroosje, allemaal goeierikken en slechterikken, maar uiteindelijk kom het allemaal goed. Begin volgend jaar komt Maleficent in de bioscoop, de moderne versie van Doornroosje met Angelina Jolie als de boze heks.

N'IMPORTE QUI - Remi Gaillard The Movie

N'IMPORTE QUI - Remi Gaillard The Movie
We hebben al heel wat filmpjes voorbij zien komen van Remi Gaillard hier op Useloos. De beste man komt binnenkort zelfs met een heuse film. Hier alvast een teaser.

ChupaCobra

ChupaCobra
Half mythe, half slang maar een volbloed Mexicaan dat is wat ChupaCOBRA zo'n beetje moet voorstellen. Het beest leeft in de Mexicaanse woestijn en er zijn speciale elite troepen nodig om dit dodelijke dier te vangen.. Hier is alvast de "trailer" met Frank Stallone, de broer van ..

Toy Story 4 [Sneak Peek]

Toy Story 4 [Sneak Peek]
Of het een grap is in het kader van het naderende Halloween is mij niet helemaal duidelijk, maar deze teaser / Sneak peek, van de animatiefilm "Toy Story 4", werd vandaag gereleased en de titel van het vierde deel is Toy Story of TERROR ...

The Hobbit - The Desolation of Smaug - Official Main Trailer

The Hobbit
The Lord of the Rings kent iedereen. Maar wat ging daar aan vooraf? The Hobbit - The desolation of Smaug draait aan het einde van het jaar in de plaatselijke bioscoop. En zo te zien is het een aanrader eerste klas. Zie hier alvast de officiële trailer!

Need For Speed

Need For Speed, Movie, Trailer
Wie bang is om Jesse Pinkman te moeten missen na de serie Breaking Bad, wees gerust. Je kan Aaron Paul altijd nog terug zien in de film 'Need For Speed' die volgend jaar in premičre gaat. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.

Starcraft 2 [Trailer]

Starcraft 2 [Trailer]
Dat games alleen maar cooler en mooier worden, blijkt maar weer aan deze trailer voor de game Starcraft 2, een militair science fiction real-time strategy video game van Blizzard Entertainment en ontwikkeld voor de PC en Mac ..

The Inside Story of Red Bull Stratos

The Inside Story of Red Bull Stratos
Felix Baumgartner sprong als eerste vanuit de ruimte terug op aarde met Red Bull Stratos. Uiteraard is er ook nog een verhaal achter deze actie, die zie je in deze teaser ..

Disney's Frozen - Teaser

Disney's Frozen - Teaser, Trailer
Ik zal waarschijnlijk de enige niet zijn als ik zeg dat ik animaties van Pixar en Disney erg kan waarderen. Binnenkort kunnen we genieten van 'Frozen'. Hier alvast een teaser.

Free Birds - Trailer

Free Birds - Trailer
Als kalkoen begin je toch een beetje zenuwachtig te worden als het weer eens richting Thanksgiving gaat. Want 9 van de 10 keer sta je toch op het menu. Tijd om daar wat aan te doen. Zie hier de trailer van Free Birds.

The LEGO Movie - Teaser Trailer

The LEGO Movie - Teaser Trailer
We zien regelmatig home made Lego filmpjes voorbij komen. Maar nu is het tijd voor het echte werk. Warner Bros komt nu met een officiële LEGO movie. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer.

The Hobbit: The Desolation of Smaug

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Gister verscheen de nieuwe teaser / trailer voor het in december te verschijnen 2e deel van The Hobbit: The Desolation of Smaug. Hier te zien!

Disney's Planes - Trailer

Disney's Planes - Trailer
Ik zal waarschijnlijk de enige niet zijn als ik zeg dat ik animaties van Pixar en Disney erg kan waarderen. Binnenkort kunnen we genieten van 'Planes'. Hier alvast de trailer.

TURBO - Official Trailer

TURBO - Official Trailer
Van de makers van Madagascar en Kung Fu Panda komt binnenkort in de bioscoop de animatiefilm 'Turbo'. Turbo, is een high-velocity 3D komedie over een underdog slak die op wonderbaarlijke wijze supersnel blijkt... Hier de offciele trailer!

Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D.
De comics van uitgeverij Marvel Comics zijn mateloos populair en films als 'Iron Man' en 'The Avengers' waren regelrechte kaskrakers. Moederbedrijf Disney heeft besloten verder te borduren op deze successen en komt nog dit jaar met een serie 'Agents of S.H.I.E.L.D.' genaamd. Hier te trailer / teaser!

Grand Theft Auto 5 [Extended Trailer]

Grand Theft Auto 5 [Extended Trailer]
Wij spelen hier nog steeds Forza3 maar dé game waar we met z'n allen reikhalzend naar uitkijken is natuurlijk GTA5.. Hier is alvast een kick ass trailer het spel zelf wordt verwacht op 17 september dit jaar.

Kainos

Kainos
Met enige regelmaat zien we hier mooie videoclips voorbij komen van sportievelingen die aan het watersporten zijn en met een techniek die alsmaar beter wordt, worden ook de beelden beter. Zo zijn dit mega scherpe beelden van onderwater in een trailer van Kainos. Een samenwerking tussen Sara Lee & Jeff Dotson die in deze shortfilm de onderwater wereld verkennen daar waar schoonheid en menselijke interactie de onbeheersbare krachten van de natuur tarten.

Pokémon Snap

Pokémon Snap
Ik heb eerlijk gezegd het hele pokémon gebeuren gemist en ik snap er nu nog steeds niets van. Toch zijn er wereldwijd hele hordes en was er zelfs een zo gek om een fanmade trailer van een niet bestaande film te maken... Wij kijken mee!

Valentino

Valentino
Najib Amhali speelt de hoofdrol in de film Valentino. Hij zegt dat hij een Italiaan is, maar eigenlijk is hij een Marokkaan. Dit leugentje dat er in geslopen is, gaat hem op een gegeven moment tegen werken in plaats van voordeel opleveren. Ik weet waar ik vanavond zit... Juist in de bioscoop!

Project C.A.R.S. - First Person Driver

Project C.A.R.S. - First Person Driver
Project C.A.R.S. is een race simulator game die momenteel developped wordt door Slightly Mad Studios en verwacht wordt er ergens midden 2013. Aan deze vette trailer in POV te zien gaat het zo'n beetje de meest realistische racegame ooit worden... Check het uit!