Honest Trailers - Green Lantern

Honest Trailers - Green Lantern
Trailers zien er doorgaans gelikter uit dan de film in kwestie in feite is. Gelukkig zien we af en toe ook eerlijke trailers voorbij komen uit de Honest Trailer serie van Screen Junkies. Vandaag de film, The Green Lantern...

Honest Trailers - Forrest Gump

Honest Trailers - Forrest Gump
In film trailers zie je eigenlijk steevast de meest mooie momenten uit films maar in de Honest Trailers serie wordt dit rechtgezet. Vandaag een van mijn favoriete films allertijden, Forrest Gump!

Planes: Fire & Rescue Extended

Planes: Fire & Rescue Extended
Planes: Fire & Rescue is een animatie film die gaat over een tweede kans die de wereld beroemde air-racer Dusty, met de stem van Dane Cook, krijgt wanneer hij mag toetreden tot de elite van de vliegende brandweer om zo het historische Piston Peak National Park te beschermen van een verwoestende vuurzee. Vandaag een lange trailer / teaser!

The Boxtrolls

The Boxtrolls
Ik moet eerlijk bekennen dat ik animatie films nog steeds helemaal cool vind en iedere keer reikhalzend uitkijk als er weer een nieuwe animated speelfilm wordt aangekondigd. Zo ook deze keer! Dit is de trailer van "The Boxtrolls" die vanaf eind september in de bios te zien is..

Honest Trailers - The Lion King

Honest Trailers - The Lion King
Trailers laten vaak de mooiste fragmentjes zien van een film en zijn derhalve dus niet eerlijk. Vandaag kijken we naar een "eerlijke" trailer van de film The Lion King, featuring AVbyte!

Honest Trailers - The Spider-Man Trilogy

The Spider-Man Trilogy
Trailers laten vaak de mooiste stukjes uit een film al zien voordat de film Łberhaupt draait in de bios. Soms is dat een teleurstelling dus is er een Honest Trailers kanaal in het leven geroepen op YT en dit is de eerlijke trailer van de Spiderman Trilogie... Tsja!

Lucia de B. - Trailer

20140404-luciadeb.jpg
Gister is de film over Lucia de B. in premiŤre gegaan. Het laat zien dat ons dat in deze zaak het rechtssysteem faalde. Ze werd na 6 jaar gevangenschap alsnog onschuldig verklaard.

10 Cool Facts About Captain America

10 Cool Facts About Captain America
Gisteren is de nieuwe Captain America film, "The Winter Soldier" in premiŤre gegaan in de Nederlandse bioscopen. Een trailer kan je hier bekijken en allerlei coole wetenswaardigheden worden in dit top 10 lijstje voor je opgesomd..

TMNT Trailer 2014

20140327-tmnt.jpg
Vroeger waren de Teenage Mutant Ninja Turtles alleen maar te zien als tekenfilm, maar snel daarna volgde de eerste speelfilm. Dit jaar in augustus komt er weer een nieuwe film met deze groene helden in de bioscoop. De trailer ziet er in elk geval al goed uit!

Guardians of the Galaxy

20140220-galaxy.jpg
Als je houd van de verfilmingen van de Marvel strips, dan is deze film echt iets voor jou! Binnenkort in de bioscopen, The Guardians of the Galaxy.

Kung Fury - Official Trailer

Kung Fury - Official Trailer
Altijd al eens mee willen spelen in een epische actie komedie? Check deze Kickstarter actie en natuurlijk de trailer van Kung Fury. Beter dan dit gaat het echt niet worden..

Maleficent - Trailer

20131114-angelinajolie.jpg
Sprookjes, wie is er niet mee opgegroeid. Sneeuwwitje, Doornroosje, allemaal goeierikken en slechterikken, maar uiteindelijk kom het allemaal goed. Begin volgend jaar komt Maleficent in de bioscoop, de moderne versie van Doornroosje met Angelina Jolie als de boze heks.

N'IMPORTE QUI - Remi Gaillard The Movie

N'IMPORTE QUI - Remi Gaillard The Movie
We hebben al heel wat filmpjes voorbij zien komen van Remi Gaillard hier op Useloos. De beste man komt binnenkort zelfs met een heuse film. Hier alvast een teaser.

ChupaCobra

ChupaCobra
Half mythe, half slang maar een volbloed Mexicaan dat is wat ChupaCOBRA zo'n beetje moet voorstellen. Het beest leeft in de Mexicaanse woestijn en er zijn speciale elite troepen nodig om dit dodelijke dier te vangen.. Hier is alvast de "trailer" met Frank Stallone, de broer van ..

Toy Story 4 [Sneak Peek]

Toy Story 4 [Sneak Peek]
Of het een grap is in het kader van het naderende Halloween is mij niet helemaal duidelijk, maar deze teaser / Sneak peek, van de animatiefilm "Toy Story 4", werd vandaag gereleased en de titel van het vierde deel is Toy Story of TERROR ...

The Hobbit - The Desolation of Smaug - Official Main Trailer

The Hobbit
The Lord of the Rings kent iedereen. Maar wat ging daar aan vooraf? The Hobbit - The desolation of Smaug draait aan het einde van het jaar in de plaatselijke bioscoop. En zo te zien is het een aanrader eerste klas. Zie hier alvast de officiŽle trailer!

Need For Speed

Need For Speed, Movie, Trailer
Wie bang is om Jesse Pinkman te moeten missen na de serie Breaking Bad, wees gerust. Je kan Aaron Paul altijd nog terug zien in de film 'Need For Speed' die volgend jaar in premiŤre gaat. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.

Starcraft 2 [Trailer]

Starcraft 2 [Trailer]
Dat games alleen maar cooler en mooier worden, blijkt maar weer aan deze trailer voor de game Starcraft 2, een militair science fiction real-time strategy video game van Blizzard Entertainment en ontwikkeld voor de PC en Mac ..

The Inside Story of Red Bull Stratos

The Inside Story of Red Bull Stratos
Felix Baumgartner sprong als eerste vanuit de ruimte terug op aarde met Red Bull Stratos. Uiteraard is er ook nog een verhaal achter deze actie, die zie je in deze teaser ..