Waterdieren [2]

waterdieren

Origami

geld
Je zou zeggen dat men met de credietcrisis voorzichtig is met geld uitgeven en/of het verspillen ervan. En toch zijn er dan nog mensen die zich blijkbaar helemaal niet storen aan een credietcrisis en vouwen hun bankbiljetjes tot hele mooie dingen.

Waterdieren [1]

waterdieren

Waterworld

waterworld

Eyes III

Eyes II

Kleurpotloden

kleurpotloden
Kleurpotloden, wie heeft ze niet eens vast gehouden. Kleuren is vaak een van de meest favorieten bezigheden van de kleine kids onder ons. Maar je kan er meer mee dan alleen kleuren. Alleen heb je er nogal wat nodig!

Air Racing

Air Racing

Fun met Mc Cain

Fun met Mc Cain
In het laatste presidentiele debat ging John Mc Cain volgens vele over de schreef door zich op een gegeven moment als een clown te gedragen. Arme Mc Cain want in deze tijd van photoshop kan je dat eigenlijk beter niet doen, want dan zijn er altijd mensen die daar misbruik van maken zoals we kunnen zien op deze pagina met allerlei grappige gifjes en pix met een gefotoshopte Mc Cain en Obama in de hoofdrol.

Waterval

waterval
De kerst en sinterklaas artikelen liggen alweer in de winkels. Dat doet ons herinneren aan het feit dat het bijna winter is. En om alvast in de stemming te komen heb ik een paar mooie winterse watervallen voor je.

World Animal Day

World Animal Day

Interactief

interactief
Als je hobby tekenen is maar ook nog photoshop je hobby is, dan kan je leuke dingen maken. Deze tekenaar heeft zich uitgeleefd en het resultaat mag er wezen.

Postbode

mailman

Pinball

pinball

Photo Retouching

retouching

Creative Ads I

Creative Ads I

Real Cartoon

realcartoon

Before and After

adobe
Als je goed overweg kan met Photoshop, dan kan je de mooiste dingen maken. Dingen toevoegen aan een bestaande foto, maar ook foto's dusdanig bijwerken dat alles mooier lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Before and After is dan ook een goed voorbeeld.

Automaten

automaat
Ze staan bijna overal. Automaten met frisdranken, maar in japan gaan ze een stukje verder. Daar stoppen ze niet alleen frisdranken in de automaten, maar ook groenten, visvoer en eieren.

HDR Photography II

HDR Photography

Aurora

Aurora

Luxe Hondenhokken

hondenhok
Gister was het dierendag en er zijn heel wat nieuwe luxe hondenhokken verkocht. Alleen om het beestje comfortabeler te laten slapen, of wil het oog van het baasje ook wat?

Nature 3

Nature III

Celebrity Tattoo

tattoo
Eer ik een tatoeage van een John de Wolf op mijn rug laat zetten of de kop van Hans Teeuwen op mijn linkerdij, moet er wel heel wat gebeuren. Maar deze mensen hebben daar wat minder moeite mee.
| Deel 1 | Deel 2 |

Aircraft

Aircraft

Reclame Ironie

reclame ironie

Airbus A380

airbus a580
Heerlijk 2 weken naar spanje met het vliegtuig. Nou ja heerlijk, je zit tegenwoordig met je benen in je nek als je het slecht treft met je zitplaats. Bij Singapore Airlines is dat sindskort verleden tijd. In de Airbus A380 zit je niet meer krap en mocht je toch nog kramp krijgen dan is er vast een masseuse aan boord.
volgende
vorige