Hitstick Rebirth

Hitstick Rebirth
Het is vrijdagavond maar na al die drukte in de decembermaand blijven we maar eens een avondje thuis. Heb je net als mij niets beters te doen, speel dan eens een spelletje Hitstick Rebirth..

Call Of Duty Ghosts Cinematics Compilation

Call Of Duty Ghosts Cinematics Compilation
Afgelopen week is er een nieuw deel uit de Call of Duty spellen reeks uitgekomen, met als titel Call Of Duty Ghosts. Tegenwoordig wordt er meer geld uitgegeven aan games als aan films dus wordt er ook veel reclame gemaakt voor games. Dit zijn zo'n beetje alle cinematic teasers aan elkaar geweven tot een 12 minuten durende Cinematics Compilation van de game..

Grand Theft Auto 5 Myths: Episode 10

Grand Theft Auto 5 Myths: Episode 10
Het spel van het jaar, GTA5, ligt al even in de schappen en is echt geweldig. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan. Maar is dat ook zo? We gaan weer het een en ander testen.

Forza Motorsport 5: Gameplay

Forza Motorsport 5: Gameplay
Het racespel Forza 5, wordt pas verwacht in november van dit jaar maar wij hebben alvast wat gameplay beelden voor je op de kop getikt... Ziet er goed uit!

Ook leuk: GTA V Movie & TV References!

Evolution of the FPS [1992-2012]

Evolution of First Person Shooters [1992-2012]
Vroeger was er de Commodore 64 waar je spelletjes op kon spelen of de MSX, de Japanse variant. Uiteraard kan je zo'n ouderwetse "Homecomputer", niet vergelijken met de hedendaagse spelconsoles die, net zoals de games, in de laatste 20 jaar ook een ware metamorfose hebben meegemaakt. In deze clip zien we de evolutie van de First Person Shooter games, van 1992 tot 2012!

GTA5 Timelapse

GTA5 Timelapse
Het moet niet gekker worden met de hype rondom het spel GTA 5 waar iemand zo gek van is dat hij of zij er een heuse timelapse video van heeft gemaakt... OMG!

Er is ook nog een GTA5 gameplay timelapse hier!

Doom Piano

20131003-doompiano.jpg
Stel je heb een oude piano staan, maar je kan heel geen piano spelen, wat doe je dan? Dan maak je er toch gewoon een controller van! Ik heb medelijden met de buren.

Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic
Je kan Star Wars, The Old Republic gratis online spelen via deze link en dit is de begeleidende video-teaser die er bij hoort ..

The Scarecrow

The Scarecrow
Ga op zoek naar voedsel in Scarecrow the Game, een app based spel van Chipotle's .. maar niet voordat je deze begeleidende clip bekeken hebt..

Free app download hier!

How Scary Is Outlast?

How Scary Is Outlast?
Er zijn heel wat spellen op de markt waarvan mensen beweren dat ze super eng zijn. Eťn zo'n spel is Outlast. Laten we eens testen of dat ook echt zo is.

Gameplay trailer GTA 5

20130709-gta5.jpg
Vlak voor de herfst zich weer meld, 17 september, komt de nieuwe GTA uit voor de XBox 360 en playstation 3. Volop game plezier dus!

Grand Theft Auto IV vs Iron Man MOD

Grand Theft Auto IV vs Iron Man MOD
Een beetje rondlopen en vliegen in het spel Grand Theft Auto IV als niemand minder dan 'Iron Man', kan dat ?! Jazeker, in deze mod althans wel..