Acapella Soul "My Girl" In Bleeker Street

Acapella Soul "My Girl" In Bleeker Street
Je hoeft maar een grote stad in te lopen en op elke hoek staat er wel een muzikant met een valse viool en/of oude gitaar. Niks mis mee, maar dit soort muzikale artiesten zie je helaas maar zelden.

Piano Band Jam

pianoband
Een piano is een veelzijdig instrument. De een speelt er klassieke muziek mee terwijl de andere in een rockband zit. Ook heeft het de mogelijkheden om een nummer van Rihanna te spelen zonder alleen je toetsen te gebruiken.

We Will Rock You - The Bad Piper

Dat je met een doedelzak niet alleen maar suffe muziek kan maken bewijst deze eigenaardige jonge man weer eens. Met de We Will Rock You doedelzak versie maak je de blits op elk feest!

Yuksek - Off the Wall

Yuksek - Off the Wall
“Off The Wall”, is de eerste single van Yuksek's album Living on the Edge. Bij dit nummer zit een fantastische videoclip, directed door Romain Segaud, hier te zien.

Now You See Me

Now You See Me
In eerste instantie ging het me om de video waarin een onzichtbare man over geniale skate tricks blijkt te beschikken maar inmiddels vind ik de muziek die er bij zit, helemaal geweldig. Je luistert naar het nummer "Saturday van Home Brew".

Sophia Grace and Rosie Rap!

Sophia Grace and Rosie Rap!
Toen Ellen Degeneres de 8 jarige Sophia Grace en haar 5 jarige nichtje Rosie in een YT filmpje voorbij zag komen wist ze het meteen. De twee moesten overkomen uit Engeland om bij haar in de show een optreden te doen. Overigens is dit de tweede keer dat ze bij Ellen in show zitten het eerste optreden staat er onder! Geweldig!

We Were Monkeys

We Were Monkeys
Een zeer coole geanimeerde videoclip bij een evenzo lekker nummer van We Where Monkeys... Check!

The Sylvester Stallone Song

The Sylvester Stallone Song
Sylvester Stallone moest zelf de financiering rond krijgen voor de allereerste Rocky film maar toen dat eenmaal een succes bleek ging de rest van een leien dakje. Na Rambo werd het wat stiller rondom Sly maar met The Expendables was hij weer helemaal terug. In deze clip een ode door middel van een lied speciaal voor hem geschreven.

OK Go - Needing/Getting

Weken, wat zeg ik, maanden hebben de voorbereidingen geduurd. Timing is het belangrijkste wat er is om deze muziekvideo op te nemen. Maar al die tijd is niet verloren geweest, want wat is dit super vet zeg!

Dakloze zingt Adele - Someone like You

Veel daklozen proberen op straat geld bij elkaar te krijgen om wat te eten of te drinken. De een bedelt, de ander doet een kunstje. Deze man zingt zo goed, dat hij die avond w.s. gewoon in een restaurant kan gaan eten.

Take On Me - Korean Accordeon Version

Korean Accordeon Version
Het was dť plaat waarmee A-Ha in de 80er jaren ineen klap wereld beroemd mee werd. De single Take on Me, met die zeker voor die tijd, kick ass videoclip. In Korea is dit nummer schijnbaar ook een hit geweest en nu 27 jaar later, WTF?!, komen ze daar met een versie gespeeld op vijf accordeons. De originele clip van A-Ha heb ik er ook nog eventjes bij gezocht, en staat hier!
volgende
vorige