Pipe Guy

Pipe Guy

G'Day G'Day | Pogo

G'Day G'Day
Van de Australische DJ Pogo zien we regelmatig kleine kunstwerkjes voorbij komen. Zo ook deze G'Day G'Day, luister en kijk maar eens mee!

James Hill's Ukulele Skills

James Hill's Ukulele Skills
Standaard ukulele spelen kan iedereen wel met een beetje oefenen. Maar James Hill gebruikt zijn ukulele net even anders.

Factor 12 ontmoet Braziliaanse Politieband

20140629-band.jpg
Voetbal brengt mensen bij elkaar, zeker met een WK. De meeste mensen zijn blij, feesten en verkleden zich. Dus zodra er twee landen elkaar tegen komen en dezelfde interesses hebben dan gebeuren er leuke dingen!

I'm so Pregnant | Fancy Parody

I'm so Pregnant
Iggy Azalea is een Australische zangeres die in 2014 met haar album The New Classic debuteerde waar ze meteen de nummer 1 hit "Fancy" mee scoorde. Dit is de spoof, I'm so Pregnant op dat nummer...

Angie - The Rolling Stones - Pinkpop 2014

20140608-therollingstones.jpg
Iedere PinkPop bezoeker keek dit jaar uit naar het optreden van The Rolling Stones. Deze 'ouwe' mannen hebben het festival terrein op hun kop gezet! Voor degene die het gemist hebben, hier het nummer Angie dat ze gister ter gehoren hebben gebracht.

World Cup Cut Up | Eclectic Method

World Cup Cut Up
We volgen de Engelse DJ en muziek producer Eclectic Method al een tijdje en vandaag heeft hij een track / remix / cut up gemaakt ten ere van het WK 2014 in BraziliŽ.. Kijk en luister eventjes mee!

Play Me, I'm Yours - Henri's Boogie

Play Me, I'm Yours - Henri's Boogie
Best een tof idee. Zet een piano op een perron en zet daar de tekst 'Play me i'm your's' op. En dan maar afwachten wie de uitdaging aangaat. Henri Herbert, pianist bij de Jim Jones Revue, laat even zien wat hij in zijn macht heeft.

Dad & Daughter Fancy lip dub

Dad & Daughter Fancy lip dub
Vader en dochter maken hun autotrip iets gezelliger met een grappige lipdub als is dat nog een beetje lastig want pa houdt eigenlijk helemaal niet van rapmuziek.

The Way You make me feel

MJ
De muziek van The King of Pop blijft mensen inspireren. Het is dan ook een legendarisch icoon geworden. Dit meisje brengt op haar manier het nummer The Way You Make Me Feel te gehoren.

Time Machine & Perth Milks It by DJ Pogo

Time Machine & Perth Milks It by DJ Pogo
We kennen de Australische DJ Pogo, Nick Bertke, nu al een tijdje en zijn handelsmerk is eigenlijk het remixen van bekende series of films door middel van soundbites wat hem erg goed afgaat. Vandaag meteen twee nieuwe clips namelijk, Time Machine met beelden uit de Back to the Future trilogie en een commercial voor melk, Perths Milk it, kreeg de DJ Pogo treat.. Check!

Luca got the Blues

Luca got the Blues
Ik stel je voor aan de twee jarige Luca die nu al weet wat hij later wil worden. Blues zanger!

Amazing Jam Session

20140517-jamsessie.jpg
Een leven zonder muziek is geen leven. Het maakt niet uit van welk soort muziek je houd of hoe je deze beluisterd of misschien zelf maakt, het maakt mensen gelukkiger! Dus als je dan over straat loopt en je ziet een straatmuziekant zijn ding doen, schroom je dan niet en doe gewoon lekker mee. Daar komen de leukste jam sessies van!

Wolverine Remix

Wolverine Remix
Er komt weer een nieuw deel uit de Wolverine film reeks aan en Eclectic Method maakte daar alvast een soundbite remix voor.. Check!

Street Piano: Play Me! - Bohemian Rhapsody

Street Piano: Play Me!
Een piano op straat met een bordje erop met de tekst 'speel me' is voor veel mensen een leuke uitdaging. Maar helaas kan niet iedereen goed overweg met al die toetsen. Dee dame is een ander verhaal.

Flying Robot Rockstars

Flying Robot Rockstars
Toevallig zag ik afgelopen week een bruidspaar die foto's liet nemen en daar was zelfs een quadcopter bij met camera voor de betere aerial shots. Dat je met drones nog veel meer kan dan een beetje filmen zien we in deze clip waarin we muziek gaan maken met deze vliegmachientjes..

Life Alert Remix by DJ Steve Porter

Life Alert Remix by DJ Steve Porter
DJ Steve Porter is een Amerikaanse DJ, die net als DJ Pogo en Eclectic Method met soundbites allerlei remixen maakt. Dit keer heeft hij een Life Alert Remix in elkaar geknutseld met allerlei fragmenten en soundbites uit Life Alert PSA's... Luister even mee!

Shatter Me Feat. Lzzy Hale - Lindsey Stirling

Shatter Me
Viool speelster Lindsey Stirling is inmiddels beroemd op en door het internet en heeft zojuist haar tweede album uitgebracht met als titel Shatter Me... Dit is haar nieuwe single...

Jimmy Fallon & Anne Hathaway Sing Broadway Rap

Jimmy Fallon & Anne Hathaway Sing Broadway Rap
Je moet er van houden maar rap is cool en niet weg te denken uit de hedendaagse top 40. Maar als Jimmy Fallon en Anne Hathaway er een Broadway gevoel aan geven is het helemaal tof.