Jimmy Fallon & Anne Hathaway Sing Broadway Rap

Jimmy Fallon & Anne Hathaway Sing Broadway Rap
Je moet er van houden maar rap is cool en niet weg te denken uit de hedendaagse top 40. Maar als Jimmy Fallon en Anne Hathaway er een Broadway gevoel aan geven is het helemaal tof.

BEST Zelda Rap EVER

BEST Zelda Rap EVER
Het spel The Legend of Zelda is een onvergetelijke klassieker voor de NES, uitgebracht in Japan op 21 februari 1986. We hebben vandaag een heuse rap die erg cool in elkaar zit, kijk en luister even mee.

Have a Nice Day

Have a Nice Day
De ene videoclip is de andere niet en er zijn er die met kop en schouders boven de andere uitsteken. Deze clip van World Order bij het nummer Have a Nice Day is er zo een...

Master Yoda Eclectic Method Remix

Master Yoda Eclectic Method Remix
Eclectic Method maakt al sinds jaar en dag allerlei muzikale remixen met voornamelijk soundbites uit allerlei bekende films of series, en vandaag wordt Master Yoda uit de Star Wars films in de mix gegooid.. Kijk en luister vooral even mee!

Non zorgt voor spektakel in 'The Voice ItaliŽ'

20140321-non.jpg
The Voice is wereldwijd bekend. Steeds meer landen hebben het programma gekocht en kunnen wij genieten van de talenten in deze landen. In ItaliŽ liet een non zich van haar muzikale kant zien, wat toch wel behoorlijk bijzonder te noemen is.

Fusion

20140316-fusion.jpg
Soms denk je wel eens dat ze in IsraŽl alleen maar ruzie kunnen maken. Maar niks is minder waar, want deze zanggroep die meedeed aan de X-Factor in IsraŽl maakt het helemaal! Wat een sound!

Pomplamoose - Pharrell Mashup

Pomplamoose - Pharrell Mashup (Happy Get Lucky)
Als er iemand creatief met muziek omgaat dan is het Pomplamoose wel. Vandaag gaan we voor een Pharrell mashup. Ik zeg tof gedaan!

Sweet Child O' Mine - New Orleans Style

Sweet Child O' Mine - New Orleans Style, Guns N' Roses
De wereldhit Sweet Child O' Mine van Guns N' Roses kennen we allemaal wel. Je moet natuurlijk wel een beetje van 'ruig' houden, maar als we het nummer een New Orleans make-over geven dan is dat een aangename verrassing.

Carnaval 2014

Carnaval 2014
Nog eventjes en het carnaval barst weer in alle hevigheid los in de zuidelijk gelegen provincies en zoals ieder jaar zochten we ook dit keer weer een aantal carnavals krakers voor je op. Zo zingt ene Trisha over "Sexy, Stoer en een Kanjer" en heeft ene Bart een plaatje gemaakt met als titel "So Sexy". Heb je zelf nog een leuke gehoord of gezien drop dan het linkje in de comments...

Paus Roffa - Oh, Rotterdam!

Paus Roffa - Oh, Rotterdam!
Harry Jekkers had in 1982 een mega hit met de singel "Oh Oh Den Haag", mooie stad achter de duinen. Vandaag zo'n 32 jaar later is er een nieuwe versie van dit nummer waarin nu havenstad Rotterdam centraal staat... Nice!

Ultimate Beatbox Dubstep

Ultimate Beatbox Dubstep
Joe Penna aka The Mystery Guitarman is terug van weggeweest en vroeg zijn Youtube subscribers geluiden in te sturen waarmee hij deze grappige "Ultimate Beatbox Dubstep" clip fabriceerde. Het lijkt makkelijker dan het is om zoiets te maken..

Het vleesteam

20140206-vleesteam.jpg
Het moge duidelijk zijn dat ik nog al een carnavaller ben en dus regelmatig, in aanloop naar het carnaval, wat krakers post. Dit is er weer eentje. Zal dit hem dan worden? De kraker van 2014?

Bruno Mars Superbowl Halftime Show 2014

20140203-brunonmars.jpg
Meestal besteden we vooral aandacht voor de commercials die speciaal gemaakt zijn voor de SuperBowl, maar dit keer gaan we voor de show in de rust! Wat een super show zet Bruno Mars hier neer zeg! p.s. vergeet hem niet even op HD te zetten!

The Best In The Game by DJ Steve Porter

The Best In The Game by DJ Steve Porter
Sommige mensen vinden zichzelf beter dan een ander, zo ook American Footbal speler Richard Sherman die van DJ Steve Porter dan ook z'n eigen remix cadeau krijgt.. Check!

Isabel - Beneath Your Beautiful

20140126-isabel.jpg
Heb je vrijdag The Voice Kids niet gezien? Dan heb je heel wat jeugdige toppertjes gemist waaronder de 14-jarige Isabel uit Middelburg. Wat een dijk van een stem zeg!

All of Me | Tiesto vs John Legend Video Mashup

All of Me
Afgelopen vrijdag werd onze eigenste nationale trots, en een een van 's werelds bekendste deejays DJ Tiesto, 45 jaar en speciaal voor dat heugelijke feit mixte hij zijn eigen sound onder het nummer "All of Me" van John Legend. Dit is de exclusieve, onofficiŽle videoclip voor dat nummer...

6yr Old Drummer Avery Molek

6yr Old Drummer Avery Molek
Ik stel je voor aan de 6 jarige Avery Molek die nu al een virtuoos is achter een drumstel en zonder enige moeite een nummer als Welcome to the Jungle van Guns of Roses mee drumt.. Best knap!

Famous Songs and Their Samples

20140104-songs.jpg
Het is leuk om te horen dat in de hedendaagse muziek heel veel muziek uit de oude doos verwerkt zit. Het mooie is dat veel van de 'nieuwe' nummers een hit geworden is, terwijl dat met de 'oude' muziek niet altijd het geval was. Er zijn 1 - 2 - 3 delen, dus veel luisterplezier.

9 jarige Amira Willighagen doet Ave Maria

9 jarige Amira Willighagen doet Ave Maria
De 9 jarige Amira Willighagen verraste de jury van Holland got Talent met haar uitvoering van Ave Maria en haar Youtube filmpje is inmiddels meer dan 20 miljoen keer bekeken.. Voor diegene die het gemist hebben, hier nog eens het optreden.. Geweldig!

Home Alone: The Song

Home Alone: The Song
Het is al weer 23 jaar geleden dat Macaulay Culkin in ťťn klap beroemd werd als Kevin McCallister, een 8 jarig jochie dat met kerst door zijn ouders vergeten wordt mee te nemen op vakantie. Ondertussen zijn er vier delen uit deze reeks en gaan wij luisteren naar de gezongen versie van Home Alone...

Back to the Future on Acoustic Guitar

Back to the Future on Acoustic Guitar
In een volgend leven ga ik gitaar lessen nemen, om ooit zo goed te worden als deze knakker die de titelsong uit Back to the Future akoestisch ten gehoor brengt.. Vetjes!

Graeme James- Hey Ya (Live Loop)

20131219-james.jpg
Ik ken(de) deze artiest niet, maar ik vind hem eigenlijk wel lekker klinken. Het leukste is toch wel de "loop" die hij maakt en gebruik van maakt. Ik druk nog een keer op play.

Tenacious D Live from Paradiso

Tenacious D Live from Paradiso
Het bekendste komische rockduo, Tenacious D, bestaande uit Jack Black en Kyle Glass was afgelopen woensdag 11 december weer even in de Amsterdamse pophal Paradiso. Ze speelden een Acoustische versie van het nummer tribute die je hier nog eens terug kan zien in HD!

Angels We Have Heard On High - Pentatonix

20131214-pentatonix.jpg
Nog even en dan is het zo ver, kerstmis. Om in de stemming te komen zingt Pentatonix een mooi lied. De winnaars van de Sing Off hebben echt gouden keeltjes. Als je nu geen kerstgevoel krijgt weet ik het ook niet meer.

David Thibault - Elvis - Blue Christmas

20131212-elvis.jpg
Als je je ogen sluit geloof je je ogen niet. Het is net alsof Elvis is opgestaan en met zijn warme stem Blue Christmas zingt. Bijzonder zoals David zijn stem zoveel overeenkomsten heeft met The King himself!