Pipe Guy

Pipe Guy

G'Day G'Day | Pogo

G'Day G'Day
Van de Australische DJ Pogo zien we regelmatig kleine kunstwerkjes voorbij komen. Zo ook deze G'Day G'Day, luister en kijk maar eens mee!

James Hill's Ukulele Skills

James Hill's Ukulele Skills
Standaard ukulele spelen kan iedereen wel met een beetje oefenen. Maar James Hill gebruikt zijn ukulele net even anders.

Factor 12 ontmoet Braziliaanse Politieband

20140629-band.jpg
Voetbal brengt mensen bij elkaar, zeker met een WK. De meeste mensen zijn blij, feesten en verkleden zich. Dus zodra er twee landen elkaar tegen komen en dezelfde interesses hebben dan gebeuren er leuke dingen!

I'm so Pregnant | Fancy Parody

I'm so Pregnant
Iggy Azalea is een Australische zangeres die in 2014 met haar album The New Classic debuteerde waar ze meteen de nummer 1 hit "Fancy" mee scoorde. Dit is de spoof, I'm so Pregnant op dat nummer...

Angie - The Rolling Stones - Pinkpop 2014

20140608-therollingstones.jpg
Iedere PinkPop bezoeker keek dit jaar uit naar het optreden van The Rolling Stones. Deze 'ouwe' mannen hebben het festival terrein op hun kop gezet! Voor degene die het gemist hebben, hier het nummer Angie dat ze gister ter gehoren hebben gebracht.

World Cup Cut Up | Eclectic Method

World Cup Cut Up
We volgen de Engelse DJ en muziek producer Eclectic Method al een tijdje en vandaag heeft hij een track / remix / cut up gemaakt ten ere van het WK 2014 in BraziliŽ.. Kijk en luister eventjes mee!

Play Me, I'm Yours - Henri's Boogie

Play Me, I'm Yours - Henri's Boogie
Best een tof idee. Zet een piano op een perron en zet daar de tekst 'Play me i'm your's' op. En dan maar afwachten wie de uitdaging aangaat. Henri Herbert, pianist bij de Jim Jones Revue, laat even zien wat hij in zijn macht heeft.

Dad & Daughter Fancy lip dub

Dad & Daughter Fancy lip dub
Vader en dochter maken hun autotrip iets gezelliger met een grappige lipdub als is dat nog een beetje lastig want pa houdt eigenlijk helemaal niet van rapmuziek.