Hyundai - The Empty Car Convoy

20140702-hyundi.jpg
In de autobranche staat de techniek niet stil. Elke dag werken ze eraan om het ons zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. Zal dit deze smart controle dan de toekomst zijn?

Nissan Maxima vs Porsche 911 Turbo

Nissan Maxima vs Porsche 911 Turbo
Met een Porsche 911 turbo onder je kont durf je het best wel op te nemen tegen een familiewagen als een Nissan Maxima. Maar onze Mexicaan Juan heeft meer in petto dan je denkt.

Nissan Develops Self-Cleaning Car

20140430-nissan.jpg
Als het mogelijk is om een goedje over je auto te spuiten dat zorgt dat het vuil niet kan hechten, het niet schadelijk is voor je lak en heel lang houdbaar is. Waarom zouden we dan gaan lopen tobben met een wasserette?!

Lamborghini Taxi

taxi
In Londen rijden er voldoende taxi's om je van A naar B te brengen. Maar hoe gaaf zou het zijn als je met deze taxi een rondje Londen zou kunnen rijden. Een nadeel, je moet dan niet met een groepje zijn wezen stappen, want meer dan 1 persoon past er volgens mij niet in!

Land Rover Augmented Reality

Land Rover Augmented Reality
Een Land Rover staat bekend om zijn off-road capaciteiten. En ze gaan het nog mooier maken. Tijdens het ruigere terreinwerk weet je nooit precies hoe je wielen voor een obstakel staan. Maar met een beetje augmented reality wordt dat een stuk makkelijker.