Hyundai - The Empty Car Convoy

20140702-hyundi.jpg
In de autobranche staat de techniek niet stil. Elke dag werken ze eraan om het ons zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. Zal dit deze smart controle dan de toekomst zijn?

Nissan Maxima vs Porsche 911 Turbo

Nissan Maxima vs Porsche 911 Turbo
Met een Porsche 911 turbo onder je kont durf je het best wel op te nemen tegen een familiewagen als een Nissan Maxima. Maar onze Mexicaan Juan heeft meer in petto dan je denkt.

Nissan Develops Self-Cleaning Car

20140430-nissan.jpg
Als het mogelijk is om een goedje over je auto te spuiten dat zorgt dat het vuil niet kan hechten, het niet schadelijk is voor je lak en heel lang houdbaar is. Waarom zouden we dan gaan lopen tobben met een wasserette?!

Lamborghini Taxi

taxi
In Londen rijden er voldoende taxi's om je van A naar B te brengen. Maar hoe gaaf zou het zijn als je met deze taxi een rondje Londen zou kunnen rijden. Een nadeel, je moet dan niet met een groepje zijn wezen stappen, want meer dan 1 persoon past er volgens mij niet in!

Land Rover Augmented Reality

Land Rover Augmented Reality
Een Land Rover staat bekend om zijn off-road capaciteiten. En ze gaan het nog mooier maken. Tijdens het ruigere terreinwerk weet je nooit precies hoe je wielen voor een obstakel staan. Maar met een beetje augmented reality wordt dat een stuk makkelijker.

Nissan GT-R vs Yamaha R1 vs Suzuki GSX R1000

Nissan GT-R vs Yamaha R1 vs Suzuki GSX R1000
Om een Yamaha R1 bij te houden moet je met een dappere wagen komen. Maar aan de andere kant moet je ook een dikke motor hebben om het op te nemen tegen een Nissan GT-R. Tijd voor een wedstrijdje.

Best Peel Out Of All Time

20140227-peeout.jpg
Als je je auto showt dan is het natuurlijk ook leuk om eens flink te gassen. Deze bestuurder kan in elk geval wat nieuwe banden aan gaan schaffen. Is er een brandweerman in de zaal?

Dubai Police Super Cars

Dubai Police Super Cars
Het ene land doet het met Volvo's, de ander weer met Volkswagens. Elk land heeft zo een voorkeur voor politiewagens. Dubai geeft daar een eigen draai aan. Je moet de overige weggebruikers natuurlijk wel bij kunnen houden.

Inparkeren doe je zo

20140209-truck.jpg
Sommige trucks zijn ware monsters op de weg, maar als je die dan ook zonder aarzelen even in parkeert, is niet alleen de truck monsterachtig maar ook is de chauffeur een baas op de weg!

Speed Vol.2 | Drifting Metal

Speed Vol.2
Hou je van alles wat met snelheid te maken heeft en heb je eventjes een minuut of zes, dan raad ik je aan dit tweede deel uit de serie "Speed" met als titel Drifting Metal te bekijken... Deel 1 vind je hier!

Man Creates Replica McLaren

20131223-replica.jpg
Het kostte hem geen 6.8 miljoen dollar, maar 27.000 dollar om een McLaren F1 te bouwen. Deze automonteur heeft meerdere wagens gebouwd maar deze McLaren is toch wel zijn paradepaardje en niet van echt te onderscheiden!

Inside Bentley - The Best Interior In The World

Inside Bentley - The Best Interior In The World
Dat een Bentley een mooie en tevens zeer prijzige auto is hoef ik jullie vast niet uit te leggen. Maar voor al dat geld krijg je wel een uitzonderlijk kwalitatief stuk perfectie. We nemen een kijkje achter de schermen bij Bentley.

Track N' Go

20131030-track.jpg
Nu de wintersport gebieden zich opmaken voor het komende seizoen, zijn ook de hulpdiensten bezig met voorbereiden. Althans, dit is iets wat de hulpdiensten in de wintersportgebieden wel kunnen gebruiken lijkt mij!

Monster Imagine Dragons - Irish Road Racing

Monster Imagine Dragons - Irish Road Racing
Als er één 'circuit' is waar het echt razendsnel gaat dan is het Isle of Man wel. Maar er gebeurt meer in Ierland. Zie hier de clip 'Monster'.

Female Driver got Skills

Female Driver got Skills
We zitten vaak te dollen en te lachen met en over de vrouwelijke bestuurders van een auto, en dan vooral met de parkeer skills, maar er zijn ook dames die wel degelijk kunnen rijden. Dit is ProX rijdster Kata Karenina die meedoet met de Rainforest Challenge Russia, een vrij moeilijk proef die ze glansrijk doorstaat. Kijk even mee!

What Does It Take To Kill A Volvo?

What Does It Take To Kill A Volvo?
Je kan zeggen wat je wilt over een Volvo. Maar één ding is zeker. Zo'n ding is beresterk!

The Audi Movie 2013

The Audi Movie 2013
Als er één autofabrikant goed aan de weg timmert, dan is het Audi wel. Zie hier een kleine promo van wat de toekomst ons gaat brengen.

11 Months, 3000 Pictures And A Lot Of Coffee

11 Months, 3000 Pictures And A Lot Of Coffee
Sleutelen aan klassieke auto's is een leuke hobby. Al gaat er wel veel tijd in zitten. In dit geval 11 maanden om een volledig motorblok te reviseren. Maar het resultaat mag er zijn.