El Dorado Freeride 2012

Buiten de pistes skiŽn is niet altijd even slim om te doen als je naar het slechte nieuws van Prins Friso kijkt, maar waaghalzen blijf je houden. Daarnaast is het ook een spectaculair gezicht natuurlijk. Maar dat het niet altijd goed gaat met landingen laten deze beelden wel zien.

Best of the 2012 All-Star Game

Best of the 2012 All-Star Game
Al het moois wat de 2012 All-Star basketbal game te bieden had gefilmd met een Phantom camera.... JWT!

Flip throw x5

Flip throw x5
Voetballers kunnen vaak niets anders dan een beetje met de bal tikken en af en toe een leuke actie maken. Dit is de IJslander Steinthor Freyr Thorsteinsson die zo te zien niet alleen maar op vrije trappen nemen heeft geoefend. De beste man maakt er een gewoonte van om een inworp met een salto te doen... Niets nieuws natuurlijk, althans, wel als je het 5x in de zelfde wedstrijd doet. Het publiek vind het allemaal geweldig!

Down Hill

Als je van een beetje hard fietsen houd, is van een heuvel af rijden natuurlijk het leukste wat er is. Maar dit is een behoorlijke dolle rit waar je maar van mag hopen dat je er ongeschonden vanaf komt.

Pool Tricks

Pool Tricks
Na de film de "Color of Money" ontstond er een rage in NL en schoten de poolhallen als paddenstoelen uit de grond. Of je nou 8-ball of 9-ball het liefst speelt, tegen deze gast kan je het beter niet opnemen. Wat een baas!
volgende
vorige