Wingsuitflight thru a Waterfall

Wingsuitflight thru a Waterfall
We zagen de afgelopen jaren al diverse waaghalzen wingsuitflyen, maar nog nooit door een waterval, ik bedoel zijn die dingen wel waterdicht ?! Vandaag nemen we de proef op de som!

Best of Redbull Sports 2K14

Best of Redbull Sports 2K14
Van Redbull krijg je vleugels en met Redbull kan je allerlei extreme sporten beoefenen, die de energiedrank grossier vaak ook nog wel wil sponsoren. In deze compilatie alleen maar mooie beelden uit de wereld van Redbull... Check!

Tricking Extreme Mix 2014

Tricking Extreme Mix 2014
We gaan sportief doen in deze Tricking / Freerunning / Parkour compilatie mix met daarin de meest coole moves van het afgelopen jaar, tot nu toe!

GoPro Sports Montage Summer 2k14

GoPro Sports Montage Summer 2k14
Dat je met een GoPro camera mooie beelden kan schieten weet ondertussen iedereen die regelmatig op het internet te vinden is allang. In deze mooie Summer 2k14 compilatie zie je allerlei sportievelingen die gebruik maken van de camera nog eens in sneltreinvaart voorbij komen... Check!

Dirk Kuyt

20140705-dirkkuyt.jpg
In de wedstrijd Nederland-Mexico was de man of the match voor mij toch echt Dirk Kuyt! Hij blijkt niet alleen lekker te kunnen voetballen op welke positie dan ook, maar hij kan ook nog een aardig balletje keepen! Misschien is hij vanavond wel inzetbaar als scheidsrechter!

Wimbledon : Shake That Grass

Wimbledon : Shake That Grass
Na Roland Garros verplaatst het tennis circuit zich naar het heilige gras van Wimbledon voor het gelijknamige toernooi. Eclectic Method maakte daar deze coole muzikale mashup van..

Jack van Gelder gaat los! 1-5

20140614-jackvgelder.jpg
Terwijl de meeste van ons nog aan het bij komen zijn van het feestje van gisteravond, luisteren wij alvast even terug op die ongelofelijke 1-5 tegen Spanje gister. En met wie kan je dat dan beter doen dan met Jack van Gelder. Hij gaat helemaal los!

Polsstok trucjes

20140611-polsstokspringen.jpg
Polsstok springen is niet voor iedereen weggelegd. Ik persoonlijk vind het knap, maar geen super spannende sport om naar te kijken. Maar deze trucjes die ze uit halen zijn dan wel weer grappig.

Kiteboarding Aruba

20140530-kitearuba.jpg
Het mooie weer is vandaag weer aangebroken en de wind steekt rustig aan de kop op. Dan zijn filmpjes van kitesurfen wel heel fijn om te zien, ondanks dat het weer op Aruba waarschijnlijk een tikkie lekkerder is.

Spoken Movement

Spoken Movement
We gaan weer halsbrekende stunts uithalen en doen dat in deze coole parkour clip Spoken Movement, Poetry Parkour!

Amazing Slow Motion Motocross

Amazing Slow Motion Motocross
Omdat alles er in slowmotion beter uitziet hebben we vandaag een leuke motorcross clip met Tarah Gieger in de hoofdrol..

The Story of Jorian Ponomareff FULL DVD

The Story of Jorian Ponomareff FULL DVD
Jorian Ponomareff is een virtuoos op alles wat twee wielen heeft en gaat al een aantal jaartjes mee als trail bike kampioen. Wij hebben vandaag de volledige DVD Untouchable uit 2010 voor je klaargezet die een klein uurtje duurt.. Kijk even mee!

GoPro: Climbing with Lonnie Kauk

GoPro: Climbing with Lonnie Kauk
We gaan klimmen met professioneel snowboarder, Lonnie Kauk in de Buttermilks mountains van Colorado...

Fisheye Skating by Russell Houghten

Fisheye Skating by Russell Houghten
Een misschien iets andere Fisheye skate video dan die je zou verwachten maar wel eentje die heel rustgevend is, bij mij dan...

Brad is Awesome

Brad is Awesome
We vinden extreme sports heerlijk om naar te kijken al was het alleen maar om de spectaculaire beelden die het oplevert. Vandaag vliegen we mee met Brad Perkins van "the Dallas BASE Crew" in deze mooie wingsuit flying clip..

Vienna Air King 2014 Highlights

Vienna Air King 2014 Highlights
De sportieve evenementen van Redbull hebben meestal betrekking tot spectaculaire sporten of levensgevaarlijke extreme sporten, die sowieso garant staan voor spectaculaire beelden. Voor het MTB Air King evenement zijn we vandaag in Wenen, en dit zijn de hoogtepunten..

Dunk Contest

20140325-dunk.jpg
Zoals voetbal bij ons een populaire sport is, is in Amerika basketbal een populaire sport. Als je ziet hoe Tyler Inman zijn dunks maakt, kan ik niet anders concluderen dan dat hij vele uurtjes op de oprit geoefend heeft om zover te komen!

Top 10 Original Extreme Sports Locations

Top 10 Original Extreme Sports Locations
Het internet staat vol met mooie video's van extreme sporters die na het beoefenen van hun sport hun verrichtingen in een mooie clip verpakken en die op sites als Youtube mikken. Dit soort clips zijn ook nog eens geschoten op de meest mooie plekjes die onze aardbol kent. Hier een top 10 van die plekjes waar de meeste van ons waarschijnlijk nooit gaan komen...

Slackliner Crosses 200ft Deep Reservoir

20140228-sackliner.jpg
Het lijkt alsof sommige mensen een beetje levensmoe zijn. Natuurlijk is het gaaf, stoer, cool om zonder enige zekering iets over te steken, maar wat mij betreft ben je hartstikke gek!