Only Bike

Only Bike

Wingsuitflight thru a Waterfall

Wingsuitflight thru a Waterfall
We zagen de afgelopen jaren al diverse waaghalzen wingsuitflyen, maar nog nooit door een waterval, ik bedoel zijn die dingen wel waterdicht ?! Vandaag nemen we de proef op de som!

Best of Redbull Sports 2K14

Best of Redbull Sports 2K14
Van Redbull krijg je vleugels en met Redbull kan je allerlei extreme sporten beoefenen, die de energiedrank grossier vaak ook nog wel wil sponsoren. In deze compilatie alleen maar mooie beelden uit de wereld van Redbull... Check!

Tricking Extreme Mix 2014

Tricking Extreme Mix 2014
We gaan sportief doen in deze Tricking / Freerunning / Parkour compilatie mix met daarin de meest coole moves van het afgelopen jaar, tot nu toe!

GoPro Sports Montage Summer 2k14

GoPro Sports Montage Summer 2k14
Dat je met een GoPro camera mooie beelden kan schieten weet ondertussen iedereen die regelmatig op het internet te vinden is allang. In deze mooie Summer 2k14 compilatie zie je allerlei sportievelingen die gebruik maken van de camera nog eens in sneltreinvaart voorbij komen... Check!

Dirk Kuyt

20140705-dirkkuyt.jpg
In de wedstrijd Nederland-Mexico was de man of the match voor mij toch echt Dirk Kuyt! Hij blijkt niet alleen lekker te kunnen voetballen op welke positie dan ook, maar hij kan ook nog een aardig balletje keepen! Misschien is hij vanavond wel inzetbaar als scheidsrechter!

Wimbledon : Shake That Grass

Wimbledon : Shake That Grass
Na Roland Garros verplaatst het tennis circuit zich naar het heilige gras van Wimbledon voor het gelijknamige toernooi. Eclectic Method maakte daar deze coole muzikale mashup van..

Jack van Gelder gaat los! 1-5

20140614-jackvgelder.jpg
Terwijl de meeste van ons nog aan het bij komen zijn van het feestje van gisteravond, luisteren wij alvast even terug op die ongelofelijke 1-5 tegen Spanje gister. En met wie kan je dat dan beter doen dan met Jack van Gelder. Hij gaat helemaal los!

Polsstok trucjes

20140611-polsstokspringen.jpg
Polsstok springen is niet voor iedereen weggelegd. Ik persoonlijk vind het knap, maar geen super spannende sport om naar te kijken. Maar deze trucjes die ze uit halen zijn dan wel weer grappig.

Kiteboarding Aruba

20140530-kitearuba.jpg
Het mooie weer is vandaag weer aangebroken en de wind steekt rustig aan de kop op. Dan zijn filmpjes van kitesurfen wel heel fijn om te zien, ondanks dat het weer op Aruba waarschijnlijk een tikkie lekkerder is.

Spoken Movement

Spoken Movement
We gaan weer halsbrekende stunts uithalen en doen dat in deze coole parkour clip Spoken Movement, Poetry Parkour!

Amazing Slow Motion Motocross

Amazing Slow Motion Motocross
Omdat alles er in slowmotion beter uitziet hebben we vandaag een leuke motorcross clip met Tarah Gieger in de hoofdrol..

The Story of Jorian Ponomareff FULL DVD

The Story of Jorian Ponomareff FULL DVD
Jorian Ponomareff is een virtuoos op alles wat twee wielen heeft en gaat al een aantal jaartjes mee als trail bike kampioen. Wij hebben vandaag de volledige DVD Untouchable uit 2010 voor je klaargezet die een klein uurtje duurt.. Kijk even mee!

GoPro: Climbing with Lonnie Kauk

GoPro: Climbing with Lonnie Kauk
We gaan klimmen met professioneel snowboarder, Lonnie Kauk in de Buttermilks mountains van Colorado...

Fisheye Skating by Russell Houghten

Fisheye Skating by Russell Houghten
Een misschien iets andere Fisheye skate video dan die je zou verwachten maar wel eentje die heel rustgevend is, bij mij dan...