Brad is Awesome

Brad is Awesome
We vinden extreme sports heerlijk om naar te kijken al was het alleen maar om de spectaculaire beelden die het oplevert. Vandaag vliegen we mee met Brad Perkins van "the Dallas BASE Crew" in deze mooie wingsuit flying clip..

Vienna Air King 2014 Highlights

Vienna Air King 2014 Highlights
De sportieve evenementen van Redbull hebben meestal betrekking tot spectaculaire sporten of levensgevaarlijke extreme sporten, die sowieso garant staan voor spectaculaire beelden. Voor het MTB Air King evenement zijn we vandaag in Wenen, en dit zijn de hoogtepunten..

Dunk Contest

20140325-dunk.jpg
Zoals voetbal bij ons een populaire sport is, is in Amerika basketbal een populaire sport. Als je ziet hoe Tyler Inman zijn dunks maakt, kan ik niet anders concluderen dan dat hij vele uurtjes op de oprit geoefend heeft om zover te komen!

Top 10 Original Extreme Sports Locations

Top 10 Original Extreme Sports Locations
Het internet staat vol met mooie video's van extreme sporters die na het beoefenen van hun sport hun verrichtingen in een mooie clip verpakken en die op sites als Youtube mikken. Dit soort clips zijn ook nog eens geschoten op de meest mooie plekjes die onze aardbol kent. Hier een top 10 van die plekjes waar de meeste van ons waarschijnlijk nooit gaan komen...

Slackliner Crosses 200ft Deep Reservoir

20140228-sackliner.jpg
Het lijkt alsof sommige mensen een beetje levensmoe zijn. Natuurlijk is het gaaf, stoer, cool om zonder enige zekering iets over te steken, maar wat mij betreft ben je hartstikke gek!

DC Shoes in Asia

DC Shoes in Asia
Heel wat sportmerken gaan tegenwoordig een samenwerking aan met bekende Youtubers of sponsoren die op enige wijze. DC Shoes, is zo'n merk die in hun Youtube kanaal allerlei coole skate filmpjes plaatsen van skaters die ze hun schoenen aanmeten. Vandaag reizen we rond in AziŽ ..

2014 Australian Open - Ball Boy Headshot

2014 Australian Open - Ball Boy Headshot
Inmiddels is de 2014 Australian Open alweer begonnen. Tijd voor een mooie dosis tennis dus. Al denkt deze ballenjongen daar nu misschien iets anders over. Ach, risico van het vak he!

Freeskiers Are Awesome

Freeskiers Are Awesome
De geoefende internetter kent al lang de People are Awesome compilaties die regelmatig voorbij komen, wat eigenlijk gewoon compilaties zijn van extreme sporters. Deze compilatie is al niet veel anders al staat hier de Freeski sport centraal...

Night snowboarding

Night snowboarding
Alsof snowboarden overdag op de piste al niet spannend genoeg gaat ene Wojtek "Gniazdo" Pawlusiak 's nachts de berg op om te snowboarden.. Wij kijken mee!

Close Call

20131222-wingsuit.jpg
Het schijnt echt een enorme adrenaline rush te geven om je op deze manier voort te bewegen. Maar als ik zie hoe dicht deze wingsuit vlieger bij de grond komt, kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat deze sport ook enorm gevaarlijk is!

Ride The Snake 2013

Ride The Snake 2013
Dit is de aftermovie van het snowboard event "Ride the Snake" wat in maart van dit jaar werd gehouden, en georganiseerd werd door Act Snowboarding & OrciŤres 1850. Leuke freestyle snowboard beelden en lekkere backflips door onder andere Franky Vincent.. Check!

Table Tennis Best Shots

Table Tennis Best Shots
Bij de een potje ping pong denk ik altijd aan de fijne vakanties op de camping. Maar tafeltennis is wel degelijk een serieuze sport. Zie hier een compilatie hoogtepunten.

Best MotoGP Saves of 2013

Best MotoGP Saves of 2013
Het is voorlopig nog niet gedaan met de diverse jaaroverzichten of lijstjes. Zo zijn dit de beste "Saves" uit het MotoGP 2013 seizoen...

Robby Naish makes his comeback

Robby Naish makes his comeback
Zelfs als niet surfer had ik gehoord van de legendarische Hawaiaan Robby Naish die zich de laatste jaren vooral toelegde op de ontwikkeling van zijn gelijknamige kitesurf- en windsurfmerk. In 1998 werd Robby wereldkampioen Kitesurfen en het jaar er op ook op het onderdeel freestyle. Momenteel werkt hij aan een comeback en in deze clip vertelt hij het hoe en waarom...

Mind Blowing Soccer Skills

20131008-bal.jpg
Het is duidelijk dat een aantal mensen geboren worden met een talent! Als ze deze benutten en oefenen dan kunnen ze heel ver komen. Dit 'jochie' is geboren met een bal aan zijn voet!

Youthful Hearts

Youthful Hearts
Het wordt zo langzamerhand weer tijd om weer de diverse wintersporten in de schijnwerper te zetten en we beginnen vandaag met een fijne snowboard clip. Kijk even naar deze durfals voor wie geen helling te steil is..

The science behind Speed Skating

The science behind Speed Skating
Het was laatst al bij het NOS nieuws, Redbull die samen met Nederlandse schaatsers beelden analyseert, die vastgelegd worden met 60 camera's om zo nog betere prestaties te kunnen leveren op de internationale toernooien. De 60 camera's geven Kjeld en jij coach Jac Orie nog nooit vertoonde beelden, kijk even mee!

No Difference Between Us

No Difference Between Us
Altijd fijn dit soort opbeurende inspirerende video's! Vandaag vertelt professioneel fietser Tim Johnson over zijn carriŤre en hoe hij heeft bereikt wat hij heeft bereikt.. Kijk even mee!

Redbull Cliffdiving in Thailand

Redbull Cliffdiving in Thailand
Een paar jaar geleden was ik zelf nog getuige van het Redbull Cliffdive festijn hier in Rotterdam, maar met de winter in aantocht zie ik die mannen niet 1-2-3 in het koude water meer in plonsen. In Thailand is het eigenlijk altijd zomer met het hele jaar door temperaturen van boven de 30 graden, een uitstekende plek dus om 's werelds beste Ciff Divers samen te brengen.

Voetbaltalentje

20131008-bal.jpg
Hij is 9 jaar, komt uit Japan en is lekker aan het voetballen op een veldje met zijn vriendjes. Tot dat de 'spotters' van Real Madrid langskomen en zien hoe het ventje aan het ballen is. Voor hij het weet heeft hij een contract op zak en voetbalt hij op het gras in plaats van het stoffige veldje in Japan. Zijn naam? Takuhiro Nakai.

A Decade Of Freeskiing Progression

A Decade Of Freeskiing Progression
Freestyle skiŽn is iets van de laatste jaren en wordt met het beter worden van het materiaal steeds spectaculairder om naar te kijken. Professioneel skier Simon Dumont vertelt er graag meer over, en hoe het allemaal begon, in deze 10 minuten durende clip ..

Five Five Documentary

Five Five Documentary
Brandon Todd is niet de meest lange basketbal speler maar dat heeft hem nooit belet om zijn droom om professioneel basketbal speler te worden na te jagen. Door de jaren heen trainde hij zijn lichaam tot wat het nu is. In deze korte "fivefivedocumentary", genoemd naar zijn lengte 5’5’’ vertelt hij zijn verhaal ..

NHL Patrick Kane Stick Skills

NHL Patrick Kane Stick Skills
Als ijshockey pro bij de NHL moet je over aardig wat stick skills beschikken. Patrick Kane laat het je even zien.

Wakeboarding through Copenhagen

Cable Wakeboarding through Copenhagen
We schakelen eventjes over naar de Deense hoofdstad Kopenhagen voor het Red Bull Cope'n'waken event waarbij allerlei waaghalzen aan bod komen die zich door een kabel laten voortslepen om zo de meest coole wakeboard stunts te maken. Het levert deze spectaculaire beelden op!

Rita Martins

20130908-keeper.jpg
Vrouwen en voetbal, voor veel mannen water en vuur. Maar er zijn ook vrouwen die heel goed met een balletje om weten te gaan. Neem nu Rita Martins, ze scoort veel en ook op bijzondere wijze zoals nu. Dus ja, vrouwen en voetbal nog steeds water en vuur?