PlexiDrone

PlexiDrone

Humans Need Not Apply

Humans Need Not Apply

Animatronic dancing baby

20140628-babyrobot.jpg
De techniek van tegenwoordig lijkt steeds geavanceerder te worden. Hoe gaaf is het om een robot te maken die danst! Zo in zijn 'kale behuizing' ziet het er wat creepy uit, maar toch is het erg knap gemaakt!

Robotics Unlimited - OutRunner

Robotics Unlimited - OutRunner
De heren van Robotics Unlimited zijn dagelijks bezig met het ontwerpen en fabriceren van robots. Hun laatste creatie is de OutRunner. Een kleine robot die een snelheid kan halen van 20MPH. Interesse? Steun ze op Kickstarter!

Solar Freakin' Roadways

Solar Freakin' Roadways
Waarom gebruiken we nog steeds asfalt terwijl er alternatieven zijn die voor extra veiligheid kunnen zorgen? Wordt het niet eens tijd voor solar freakin' roadways? Help het realiteit worden.

Birdly - Oculus Rift 'Flying Like A Bird' Simulator

Birdly - Oculus Rift 'Flying Like A Bird' Simulator
Vliegen als een vogel is al jaren lang een uitdaging voor de mens. Natuurlijk zal het onmogelijk blijven, maar met een stukje techniek als de Oculus Rift kun je wel het gevoel krijgen dat je vliegt. Zie hier Birdly.

Robot Gangnam Style

Robot Gangnam Style
Robots zijn de toekomst, althans als we de verhalen mogen geloven. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Als het bij de Gangnam style dansen blijft vind ik het prima.

Ping Pong Robot

Ping Pong Robot
Een potje tafeltennis is altijd wel leuk. De ellende is alleen wel dat je altijd een tegenstander nodig hebt voor een echte uitdaging. Daar is natuurlijk een oplossing voor.

OneWheel Electric Skateboard

OneWheel Electric Skateboard
Waarom een aantal wielen gebruiken als ťťn ook voldoet? Zie hier het Kickstarter project : OneWheel Electric Skateboard.

Apple - Making The All-New Mac Pro

Apple - Making The All-New Mac Pro
Volgende maand is het dan zo ver. Dan komt voor de Apple fans de nieuwe Mac Pro uit. Zie hier alvast een kleine teaser hoe hij gefabriceerd wordt.

Flykly Smart Wheel

Flykly Smart Wheel
Naast de conventionele tweewieler is er natuurlijk al een tijdje de elektrische variant. Maar waarom een complete nieuwe fiets kopen als het ook een stuk goedkoper opgelost kan worden? Zie hier de Flykly Smart Wheel.

Skully Helmets - Lets Go For A Ride

Skully Helmets - Lets Go For A Ride
Motorrijden is tof, maar zonder achteruitkijkspiegel moet je toch regelmatig over je schouder kijken en goed je spiegels in de gaten houden. En dan hebben het nog niet eens over degelijke navigatie. Wellicht zijn de interactieve helmen van Skully Helmets de oplossing.

Augmented Reality In The Warehouse

Augmented Reality In The Warehouse
Wie wel eens orderpicker is geweest in een niet geautomatiseerd magazijn weet dat het soms best lastig kan zijn om de juiste goederen te vinden. Lang leve de techniek van vandaag!

A Day in the Life of a Kiva Robot

A Day in the Life of a Kiva Robot
Een poosje terug heeft gigant Amazon, robot leverancier Kiva overgenomen. Vandaag gaan we eens kijken hoe het er aan toe gaat in een magazijn van Amazon.

BionicOpter

20130408-libelle.jpg
Werkzaamheden en handelingen die vroeger met een menselijke hand werden uitgevoerd, worden steeds meer geautomatiseerd. De meeste dingen zijn zakelijk gezien logisch, maar kan iemand mij vertellen wat dan het nut is van deze BionicOpter? Behalve dat het er cool uit ziet dan. Enige wat ik mij kan bedenken is spionage.

iPhone 6

iPhone 6
De Apple fans moeten er nog even op wachten, maar dat er uiteindelijk een iPhone 6 gaat komen lijkt me logisch. Dit mag dan wel verzonnen zijn. Maar de opties bevallen mij wel.

Lego Paper Plane Folding Machine 2.0

Lego Paper Plane Folding Machine 2.0
Ben jij niet zo goed in papieren vliegtuigjes vouwen? Of ben je simpelweg te lui om je vingers het werk te laten doen. Dan is er altijd nog Lego om je een handje te helpen.

Quadrocopter Pole Acrobatics

Quadrocopter Pole Acrobatics
Echt geweldig dat op afstand bestuurbare spul. De ťťn gaat voor een vliegtuig of auto, en de ander kiest weer voor een helikopter. De techniek is zelfs zo ver dat ze onderling ook interactief bezig kunnen zijn. Zo ook deze quadrocopters.

MYO - Wearable Gesture Control

MYO - Wearable Gesture Control from Thalmic Labs
Vergeet joysticks, touchpads en muizen. Vandaag de dag besturen we onze gadgets, game consoles en computers op de 2.0 manier. Zie hier MYO.

Useless machine

20130128-onoff.jpg
De ene machine is super handig, de andere compleet zinloos. Dit is een compleet zinloze machine, maar een beetje bizar is het wel. Het doet mij denken aan die hand van de Adams Family.

Game Boy Android Gamepad

Game Boy Android Gamepad, Gameboy, Nintendo
Techniek blijft leuk. Combineer een regelrechte klassieker zoals Nintendo's Gameboy en een hedendaagse Android telefoon. En dit is het resultaat.

Dutch Futuristic Glow In The Dark Highways

Dutch Futuristic Glow In The Dark Highways
Mocht je over een poosje door Brabant rijden en de wegbelijning geeft licht. Dat klopt! Ontwerper Daan Roosegaarde gaat samen met bouwbedrijf Heijmans de uitdaging aan om het wegennet wat veiliger te maken. Best apart.