Apple iPhone V4

Apple iPhone V4
Ik geloof dat heel de Useloos crew met een iPhone op zak loopt, dus dit moet even gemeld worden. Zie hier de eerste beelden van de volgende generatie iPhone.

iPad

Vandaag was het de dag dat de iPad te koop was in de U.S.A. Bart Fussel, van aFrogLeap, vloog speciaal naar Amerika om daar het felbegeerde, nieuwe speelgoed van Apple te bemachtigen. Hij heeft er 2 gekocht en update constant zijn Twitter met zijn bevindingen en foto's. Dus ben je nieuwsgierig naar het apparaatje dan is het zeker de moeite waard om hem te volgen!

3D Touchscreen LCD

3D Touchscreen LCD
Sharp heeft vandaag bekend gemaakt dit jaar nog te starten met de massa productie van 3D lcd schermpjes die o.a. gebruikt kunnen gaan worden in mobiele aparaten zoals digitale camera's en mobiele telefoons. Erg cool omdat je er verder geen speciale 3D bril voor op hoeft, je kan ook nog switchen tussen 2D en 3D. Hier het persbericht en alvast een demonstratie video.

Apple iPad review & iCade

Apple iPad review & iCade
Het is nog eventjes afwachten tot begin juni 2010 in NL, maar als ik zo eens naar deze video review kijk van PCmag dan wordt de iPad toch echt dť gadget van 2010. In de video op 4:05 gaan we zelfs eventjes gamen en de om zo de bochten door te sturen in een race game lijkt mij erg erg cool. Om arcade spelletjes te spelen is er zelfs een iCade ontwikkeld.
volgende
vorige