10 Years ISS

10 Years ISS

i-Real

ireal
Toyota heeft weer wat nieuws. Een kruising tussen een electrische rolstoel en de segway, althans zo zie ik het. Het is een soort rijdende stoel die ongeveer 20 km per uur kan die de naam i-Real draagt. Maar hij ziet er wel super gelikt uit. Zal je hier in de toekomst een helm in moeten dragen?

Roboppi

ufo
Zin om de grap van de eeuw uit te halen met een stel vrienden? Dan is Roboppi echt iets voor jou. Het is een klein helicoptertje met eronder wat vreemd licht. Laat hem los in het donker en je vrienden zullen zeker denken dat het een ufo is. Vergeet vooral je camera niet ergens op te stellen om de boel te filmen.

G-Speak

G-Speak
Toen in 2002 de film Minority report in de bioscopen verscheen waren veel mensen onder de indruk van de interactieve computer die gebruikt werd. Nu in 2008 is het besturingssysteem onder de naam G-Speak realiteit. Meer info hier.

Voice activated Google Search

Voice activated Google Search voor iPhone
Google heeft vorige week bekend gemaakt dat het met een gratis applicatie komt voor de iPhone die het mogelijk maakt te zoeken in google door slechts het inspreken van je zoekopdracht. Het zou eigenlijk afgelopen vrijdag worden gereleased in de Apple store als een update op Google mobile app. helaas is het nog nergens te vinden. In dit demonstratie filmpje zien we wel al hoe het werkt en hier kan je het hele nieuwsbericht nog eens rustig nalezen.

360 Degree video

360 Degree video
Dit is wel een heel erg aparte video, je kan er namelijk met je muis 360 graden in rondkijken. Het is een kleine demonstratie wat er zoal allemaal mogelijk is met deze techniek en ik vind het persoonlijk erg tof. En zo wordt deze techniek dan toegepast in bijvoorbeeld een muziekvideo.

USB Spy Telescope

USB Spy Telescope
Altijd al eens spion willen spelen? Voor een paar centen en wat creativiteit knutsel je in no-time een echte USB spy telescope in elkaar. Zo komt dat mooie meisje van de overkant toch een stuk dichterbij.

iBangle

ibangle
Als het aan Apple ligt komen ze hoogstwaarschijnlijk met een nieuwe mp3 speler op de markt. Dit keer zo klein en wendbaar dat het in een armband verwerkt is. Ik moet zeggen het ziet er goed uit, maar wat nu als je een koptelefoontje wil gebruiken? Of zal dat op blue tooth gaan.

iPhone SMule

iPhone SMule
Na de introductie van de iPhone zijn er aardig wat toffe en tevens nutteloze tools voor handen gekomen. Eťn van de laatste is SMule, een tool om de Apple iPhone als microfoon te gebruiken met een ingebouwde voice scrambler. Nutteloos? Waarschijnlijk wel, maar voor 99 cent misschien wel een leuke gadget. Meer hier!
volgende
vorige