The Evolution of the Laptop

laptop
De techniek gaat met grote sprongen vooruit. Koop je vandaag de nieuwste videokaart over 3 weken is hij niet meer up to date. Ook met de laptops gaat het vlotjes, ze moeten kleiner, dunner, mooier beeld, etc. En als je ziet hoe ze er vroeger uit zagen dan zijn we al een heel eind op weg!

Breast Cam

breast cam
Sommige vrouwen vinden het heel vervelend als mannen naar hun borsten kijken als ze over straat lopen. Deze dame registreert de kijkende mensen en zend dat weer direct uit door middel van mini camera's die op haar borsten zijn gemonteerd.

Fietsgarage

fietsen
In Tokio zijn meer fietsen dan auto's. De mensen daar reizen dan ook vooral met het openbaar vervoer. Maar om al die fietsen te kunnen bergen bij de stations, hebben ze een fietsgarage bedacht waar alles elektronisch geregeld wordt. En alles wat je hoeft te doen is je fiets in de lift te zetten en als je hem terug wil hebben het kaartje door het apparaat te halen.

Zero Gravity Car

zero gravity car
Mannen blijven kleine jongetjes als het om speelgoed gaat. Ze gebruiken hun eigen (of iemand anders zijn kinderen) vaak als excuus om een treinbaan te bouwen. En het kind komt vast niet aan spelen toe als het deze Zero Gravity auto voor zijn verjaardag krijgt.

Face Morphing

Face Morphing
We zien ze regelmatig voorbij komen op het internet. Mooi gemonteerde filmpjes waarbij het ene gezicht langzaam overgaat in het ander. Morphing is de benaming en vergt de nodige handigheid en natuurlijk diverse software. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, probeer het zelf eens.
volgende
vorige