NESp

NESp
De spellen en gameconsoles worden met de dag beter, mooier en kleiner. Alles leuk en wel, maar hoe zit het met onze retro Nintendo 8-bit spellen? Gelukkig zijn er nog creatieve mensen die met wat huisvlijt altijd weer een oplossing bedenken.


Mocht je zelf niet zo creatief zijn, speel ze hier online.

Wring je PC uit!

Sommige mensen hebben er nu soms al behoefte aan om hun PC uit te wringen maar straks kan het ook nog daadwerkelijk nut hebben. Na de touchscreen 'koffietafel' Surface, waarvan de eerste nu dan ook echt in het wild gespot zijn, blijkt Microsoft nu ook te werken aan een alternatief input systeem, genaamd Force Sensing, waarbij de krachten die je uitoefent op de gadget die je vasthoudt van belang zijn. Benieuwd wat zo'n gadget regi... Nah.. te makkelijk ;-).

It's magic

Goochelhoed
Vroeger had je als kind een goocheldoos en wist je, als je 't goed deed, de 'oohs en aahs' bij je hele familie los te krijgen. Anno 2008 heet zo'n goocheldoos gewoon Studio 3D en zit je familie gewoon op youtube.

Morph

Morph
Ooit al willen weten op welke beroemdheid je het meest lijkt? Dan kan je nu je nieuwsgierigheid bevredigen. En als je dan beide foto's gaat morphen kan je hele opmerkelijke beelden krijgen.

Mac Gold

Mac Gold
Wij bij Useloos zijn gelukkig met onze Apple's. Mocht je toch eens wat anders willen dan een standaard witte of zwarte MacBook, kijk dan eens hier. Het kost een paar duiten, maar dan heb je ook wat. Voor overige exclusieve Apple producten ben je daar ook aan het goede adres.

Wii remote Hack

Wii remote Hack
Ene Johnny Lee heeft het gepresteert om met enkele simpele aanpassingen aan een Wii remote gamecontroller, er een digitaal whiteboard, een touchscreen en een head-mounted 3-D viewer van te maken. Je krijgt dus echt waar voor die lousy 35 euro dat zo'n apparaat je kost. Hier beelden van de TED waar Johnny Lee eea toelicht.

Parkeerproblemen in de ruimte!

Volgende keer als je long-distance telefoon verbinding of tv beeld wegvalt, denk dan even aan de arme satelliet die misschien zo juist is omgekomen. Volgens ESA draaien er momenteel maar liefst 6000 satellieten om de aarde. Daarvan zijn er nog maar 800 actief maar het begint inmiddels een beetje gevaarlijk druk te worden om de aarde! Om het idee wat kracht bij te zetten heeft de ESA enkele renders gemaakt van hoe die drukte er nou eigelijk uit ziet. Yikes!

Super Pii Pii Brothers

piipiibrothers
Pis jij wel eens naast de pot? Goed nieuws voor je vriendin dan! Nintendo Wii heeft de Super Pii Pii Brothers ontwikkeld om ook jou de kunst van het precisiepissen te leren.

iPhone kakkerlak

iphone kakkerak
Een iPhone is een erg leuk speeltje wat veel mensen van de straat houd. Zo zijn er screensavers van mooie dames die het glas van je iPhone aan de binnenkant wassen. Leuk verzonnen natuurlijk, want op een iPhone ziet dat er gelikt uit. Maar dit gaat mij toch net even te ver.

Opvolger Vista

Hier bij Useloos gebruiken we vrijwel exclusief Macs, maar in de Windows wereld probeert men veelal nog te wennen aan het leed dat Vista heet. Bill Gates heeft echter onlangs laten vallen dat beta-testers mogelijk al volgend jaar los kunnen gaan op de opvolger van Vista: "Windows 7".

Ben jij al toe aan een nieuwe Windows?

Afstandbediening

Overal is wel een afstandbediening voor. Dvd-speler, tv, xbox, digitene, wii, airco, lampen, etc. Ben jij dat ook zo zat? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Een lerende robot die al je afstandbedieningen vervangt.

Desktop op desktop

desktop
Iedereen heeft wel zijn favoriete desktopthema. Je kan hem aanpassen zoals jij hem prettig vind qua layout en prettig vind qua werken. Meestal staat er een favoriete foto op, maar dit desktopthema is wel heel letterlijk genomen.
volgende
vorige