First Time Life Raft Inflation Training

First Time Life Raft Inflation Training
Alle begin is moeilijk. Maar als er echt ellende uitbreekt in een vliegtuig dan moet je wel weten hoe je een reddingsboot moet prepareren. En geloof me, die boot is groter en sneller vol dan je zou verwachten.

The Godfather Meets Seinfeld

The Godfather Meets Seinfeld
Wat hebben de Godfather en komiek Jerry Seinfeld met elkaar gemeen ?! Niet zo heel erg veel, totdat je de twee in een mashup gooit zoals hier te zien..

Ant & Dec Undercover Prank On Gordon Ramsay

Ant & Dec Undercover Prank On Gordon Ramsay
Wij hebben Frans Bauer die met zijn programma Bananasplit mensen in de maling neemt. Maar hij is natuurlijk niet de enige. Zie hier Ant & Dec die samen Gorden Ramsay aanpakken.

Les Beaux Frères - Serviette

Les Beaux Frères - Serviette
Sommige komische live acts lijken simpel, maar daar is vaak nog best over nagedacht. Zo ook 'Serviette' van het komische duo Les Beaux Frères.

Best Vines Of March 2014

Best Vines Of March 2014
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Acting For Soccer Players

Acting For Soccer Players
Dat veel overtredingen bij voetbal gespeeld zijn hoef ik niemand uit te leggen. Het is eigenlijk een vorm van acteren. En dat moet je natuurlijk leren. Deze man is daarin gespecialiseerd.

The Mistress Poem

The Mistress Poem
Een gedichtje maken voor je geliefde valt nog niet mee, dus besluit deze Engelse loverboy advies te vragen aan argeloze voorbijgangers in de straten van Londen. Weet jij een betere laatste regel voor zijn rijmpje ?!

The Lilly Ann Workout

The Lilly Ann Workout
Sporten is gezond, en als je je kind daarmee in mee kunt slepen is dat vaak een goede zaak. Of we draaien de rollen om. Papa die de workout van zijn moppie overneemt.

Signs You Have A Roommate Problem

Signs You Have A Roommate Problem
Samenwonen in je studententijd met een aantal huisgenoten is de normaalste zaak van de wereld maar je kan het weleens slecht treffen. In deze clip een paar voorbeelden wanneer het echt de hoogste tijd wordt om te verhuizen..

Instant Karma Compilation

Instant Karma Compilation
Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in, dat is zo'n beetje de beste beschrijving van het woordje karma. Hier een compilatie met allerlei karma momentjes..

Corner Store Thief Prank

Corner Store Thief Prank
Nederlanders zijn wereldkampioen winkeldiefstal, althans dat zijn de bevindingen van beveiligingsexpert Pjotr van Wuykhuyse. Jaarlijks wordt er voor 1,2 miljard euro gestolen uit Nederlandse winkels, dat is meer dan in bijvoorbeeld een land als Mexico. In zo'n beetje iedere winkel hangen tegenwoordig dan ook wel camera's die het winkelend publiek in de gaten houden.. Tja, camera's liegen niet, of ?!!

Three-Legged Pants Dance with Cameron Diaz

Three-Legged Pants Dance with Cameron Diaz
Goed Cameron Diaz is dan misschien niet meer de babe die ze ooit was, we worden helaas allemaal wat ouder. Toch zijn er weinig mannen die niet eens in haar broekje zouden willen zitten, schat ik zo in. Jimmy Fallon, die afgelopen maand het stokje overnam van Jay Leno als presentator van de Tonight Show heeft dat geluk...

American Apparel Hustle | Parodie

American Apparel Hustle
De film American Hustle vertelt het verhaal van een briljante oplichter die samen met zijn Britse partner Sydney Prosser gedwongen wordt undercover te werken voor de FBI om uiteindelijk maffia leden te kunnen arresteren. Dit is een parodie!

Originele trailer hier!

Tinder (Timber Parody)

Tinder (Timber Parody)
De wereldhit 'Timber' kennen jullie vast wel van tv of radio. En wellicht ken je ook de dating app Tinder. Tijd voor een parodie.

Pre vs Post Internet

Pre vs Post Internet
Er is door de jaren heen heel wat veranderd hoe wij met mensen omgaan. Het internet is daar een grote speler in geweest. Kijk mee.

ski lift fail

20140227-skilift.jpg
Zodra je op wintersport gaat, is het toch wel een noodzaak dat je om kan gaan met de skiliften. Kan je dat niet, dan is het onmogelijk om naar boven te komen. En als je niet boven bent, valt er weinig te snowboarden! Succes!

Netflix Drone To Home

Netflix Drone To Home
Netflix heeft online een uitzonderlijk groot aanbod waar je legio series en films kunt bekijken voor een paar euri per maand. Maar ze gaan nog een stap verder.

Sex Sounds

20140226-ringtone.jpg
Tegenwoordig loopt iedereen met een telefoon en daarom is het zaak om een gepersonaliseerde ringtone te hebben zodat je jou telefoon uit al die andere kan herkennen. Maar dit kan nog wel eens hilarische situaties opleveren.

Nathan Barnatt - Physical Comedy

Nathan Barnatt - Physical Comedy
Humor kent vele vormen. Nathan Barnatt is een man met een zeer flexibel lijf en hij kan ook nog eens tegen een stootje. Dat is de perfecte combinatie voor een dosis lol.

Speed Skating vs Mario Kart

Speed Skating vs Mario Kart
De 500 meter schaatsen is al een prestatie op zich. Maar als we die combineren met Mario Kart dan kan het alleen maar beter worden.

Betalen Voor Facebook

Betalen Voor Facebook
Facebook begon zo leuk. Berichtjes delen met je vrienden en dat was het eigenlijk wel. Vandaag de dag is het allemaal een stuk commerciëler geworden. Je ziet door de reclame je eigen berichtjes niet meer. Nog even en we moeten overal voor betalen.

Inception - 8 Bit Cinema

Inception - 8 Bit Cinema
Het is tegenwoordig mode om van bekende films een 8-bit Cinema versie te maken, dit is de Inception versie..

Ask Your Doctor About "Gay Away"

Ask Your Doctor About "Gay Away"
Met al dat gezeur over homo's in combinatie met de Winterspelen in Sochi zouden we bijna vergeten dat er een remedie bestaat tegen deze geaardheid, namelijk "Gay away".. Tja, dat wist Vlad schijnbaar niet ?!

10 Things You Didn't Know About South Park

10 Things You Didn't Know About South Park
Na de Simpsons is de animatie serie SouthPark een van de langst lopende animated series van het moment. Hier zijn 10 weetjes over Southpark die je vast nog niet wist..

Logan Paul Vine Compilation Ep.2

Logan Paul Vine Compilation Ep.2
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Logan Paul is zo'n man. Zie hier zijn tweede compilatie Vines.