The Lion King (CENSORED!)

The Lion King CENSORED!
Sommige mensen maken het er een sport van om compleet onschuldige clips door middel van dingen weg te beepen, ineens in een heel ander daglicht te zetten. Jack Vale is zo iemand... Hier zijn versie van The Lion King!

Sexually Awkward Moments in Movies

Sexually Awkward Moments in Movies
In deze twee film montages zie je allerlei fragmenten uit bekende films met vreemde seksueel getinte situaties in twee delen... Hier deel 1 en hier deel 2!

Identical Twins Prank

Identical Twins Prank - Hold My Drink
Zit je net lekker op een terras van het weer te genieten, komt er een vrouwtje vragen of je even op haar drankje wil passen. Geen probleem, maar als ze hem daarna komt halen en het blijkt achteraf niet de juiste dame te zijn dan ga je toch even denken.

Top 5 Angry Birds

Top 5 Angry Birds
Vogels die plots door de duivel bezeten zijn of het op je voorzien hebben. Hier een Top 5 van echte Angry Birds!

Peeing On An Electric Fence

Peeing On An Electric Fence
Stiekem hebben we allemaal weleens tegen een omheining van prikkeldraad, die onder stroom staat, willen plassen maar niet iedereen durft dat of weet wat je dan te wachten staat. The Dudesons zijn gek genoeg om het voor ons uit te testen...

How Animals Do Shopping

How Animals Do Shopping
Deze jongens hebben ons al een keer laten zien hoe dieren eten. Maar hoe doen dieren boodschappen? Ze laten het ons wederom zien.

The World's Most Inspirational Man

The World's Most Inspirational Man
Zit je een beetje in een dip of kan je wel wat inspiratie gebruiken ?! Ik stel je voor aan Adrian van Oyen die er alles aan doet om je op te beuren.. Tsjakkaa!

Born in the U.S.A. Prank

Born in the U.S.A. Prank
Amerika is allang niet meer het machtigste land op aarde en ook met allerlei sporten moeten ze het tegenwoordig afleggen tegen andere opkomende landen.. Toch zijn er nog altijd Amerikanen die trots zijn op hun land, zo trots dat een ieder het mag weten..

How to Pick up Black Women

How to Pick up Black Women
Is er een verschil tussen het versieren van een tropische dame of een blanke dame ? Je ziet en hoort het als we het de dames in kwestie zelf vragen..