Random Celebrity Prank

Random Celebrity Prank
In Break's, "Random Celebrity Prank" is iedereen ineens beroemd en denkt de paparazzi dat iedere voorbijganger een beroemdheid is die geÔnterviewd moet worden..

Jack Vale - Awkward Job Interview

Jack Vale - Awkward Job Interview
Een sollicitatiegesprek bij een andere werkgever is al erg zenuwslopend genoeg. Maar als je dan ook nog Jack Vale tegenover je krijgt met rare vragen dan wordt het wel heel apart.

Insect Dance Off

Insect Dance Off
Sta je in de file, wil er een vreemde een danswedstrijd met je aangaan. Moves heeft de kleine wel, maar wil je geen battle aan dan wordt hij gewelddadig. Tuig die insecten van vandaag.

Kissing Selfie Surprise VidCon

Kissing Selfie Surprise VidCon
De jongens van LAHWF hebben deze truc al eens eerder gedaan. Maar nu alle 'bekende' YouTubers aanwezig waren bij VidCon is het tijd voor een nieuwe versie.

Andy Gross "SplitMan"

Andy Gross' "SplitMan"
Ik stel je vandaag voor aan Andy Gross, of te wel "SplitMan" die met zijn truc, mensen de stuipen op het lijf jaagt en daarmee diverse keren het nieuws haalde. Hier een montage!

Don't kick the baby!

20140630-baby.jpg
Het gebeurd niet iedere dag dat iemand je vraagt om op een vreemd kindje te passen. En als er dan 2 jongens op het toneel verschijnen is het oppassen geblazen!

Best Vine Compilation June 2014 #4

Best Vine Compilation June 2014 #4
De allerleukste Vine filmpjes komen weer in rap tempo voorbij in deze Best Vine Compilatie van de maand juni 2014.

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Afgelopen vrijdag al te zien bij Jimmy Kimmel en vandaag op Useloos, een nieuw deeltje Unnecessary Censorship...

Red Cards in Rio Prank

Red Cards in Rio Prank
Wist je dat je op zowat alles kan wedden tijdens de WK 2014 in BraziliŽ ? Zo was er zelfs iemand die had voorspeld dat Suarez weer eens iemand zou bijten wat hem zo'n 250x zijn inzet opleverde. Wij gaan vandaag op pad met de heren van Dude Perfect die niet zo zuinig zijn met hun rode kaarten en die lukraak uitdelen...

Saw Blade Flies Into Car Prank

Saw Blade Flies Into Car Prank
We nemen weer eens een kijkje in Canada waar de mensen van het verborgen camera programma Just for Laughs aan de lopende band niets vermoedende Canadezen in de maling nemen. Dit keer hebben ze een onhandige klusser ingehuurd die wat onvoorzichtig met z'n gereedschap omspringt..

Evil Army Prank

Evil Army Prank
We schakelen weer eventjes over naar Canada waar het programma Just for Laughs al jaren mensen in de maling neemt met hun verborgen camera grappen. Vandaag filmen we de thuiskomst van een soldaat die opgehaald wordt door zijn verloofde maar er iets gehavender uit ziet dan gedacht..

Back to the Future as an Action movie

Back to the Future as an Action movie
Ik vond Back to the Future eigenlijk al een actie film maar het kan nog gekker / harder door er bijvoorbeeld het geluid van de film A Good Day to Die Hard onder te zetten. Het levert deze clip op!

The DooDoo Splatter Prank

The DooDoo Splatter Prank
Als je naar het toilet moet, dan moet je ook! Maar als je op je gemak ik het hokje ernaast even je darmen laat ontspannen is het wel zo fijn dat je met schone schoenen weer naar buiten kan. In dit geval is het even anders, en dat kan niet iedereen waarderen.

Zombie Baby Prank

Zombie Baby Prank
Baby's zijn schattig en lief al geldt dat lang niet voor alle baby's. Neem deze baby die er toch wat vreemd uit ziet en de mensen de stuipen op het lijf jaagt...

Peter's Computer

Peter's Computer (Big Play Films)
Als bejaarde man kan ik me best voorstellen dat omgaan met een computer best lastig kan zijn. Maar soms heb je de ellende gewoon zelf in je hand. Linda?!

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Dat ze in Amerika doorgeslagen zijn met het maskeren van van alles en nog wat, zal verder niet als een verassing komen. Zo'n beetje iedere week kan je hier een nieuw deel uit de Week in Unnecessary Censorship serie, bekijken... Hier is die van gisteren!

Best Vine Compilation June 2014 #3

Best Vine Compilation June 2014 #3
De allerleukste Vine filmpjes komen weer in rap tempo voorbij zetten in deze Best Vine Compilatie van de maand juni 2014!

That's A Moron

That's A Moron
Dean Martin's That's Amore is een klassieker eerste klas. Maar met de juiste beelden erbij is de titel That's A Moron een stuk toepasselijker.

Pulling $10,000 From People's Hair

Pulling $10, 000 From People's Hair
Als iemand aan je vraagt of hij wat uit je haar mag halen zal je vast raar staan te kijken. Maar als het dan ook nog gaat om een stapel van 10.000 dollar dan is het wel heel apart..

2 Girls 1 World Cup

2 Girls 1 World Cup
Ik had de video "2 Girls 1 Cup" van een paar jaar geleden, al bijna uit mijn geheugen gewist totdat er deze WK 2014 parodie verscheen met als titel, "2 Girls 1 World Cup!" SFW, dit keer!

Game of Thrones vs Lord of the Rings

Game of Thrones vs Lord of the Rings
Game of Thrones is ook dit seizoen weer ongekend spannend en het is lastig om je favoriete serie te kiezen als je weet wat er allemaal wordt uitgezonden. De cast van Lord of The Rings vind het maar niks dat GOT zo populair is en proberen kijkers op andere gedachte te brengen..

Lifehacks : Free Parking

Lifehacks : Free Parking
Alleen de zon gaat op voor niks, de rest moet gewoon afgerekend worden bij een kassa. De kosten voor parkeren rijzen de pan uit al heeft deze gast daar wel een oplossing voor... Kijk mee!

Revenge

20140613-revenge.jpg
Als je je vriend in de zeik neemt, dan kan je wachten op een revenge, maar let dan wel op dat je dan niet WEER in de zeik genomen word in je eigen grap. Kan je het nog volgen? Ik denk dat het slimmer is om even te kijken.

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
We zijn weer een weekje verder en dat betekent een nieuwe aflevering van Unnecessary Censorship, waarin er weer van alles wordt weggebleept op grappige wijze...

Ball Busting PSA

Ball Busting PSA
Ball Busting is een populaire Engelse vertaling voor mensen plagen of pesten. Nu kan pesten natuurlijk niet meer in deze tijd waarin wordt opgeroepen d.m.v. PSA's daar mee te stoppen. Vandaag een PSA van College Humor die uiteraard grappig bedoeld is.