Stevige deur!

20140130-door.jpg
Als je als politie een inval doet, is het zaak dat je een goede ram bij je heb om de deur in te rammen. Want als dit niet het geval is, zijn de verdachte er al vandoor. Of ze doen gewoon de deur open omdat ze herrie horen.

Big Pigeon

20140127-duif.jpg
Sta je lekker je auto te wassen en schoon te maken van al die modder en duivenpoep, dan kan het zijn dat je het slecht treft als je de wasserette uitrijd. Tsja, dan kan je opnieuw beginnen.

Break's Best Fails Of 25 January 2014

Break's Best Fails Of 25 January 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eťn ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

Tafeltennis

20140126-tafeltennis.jpg
Er zijn van die sporten waar ik niet zo 1 2 3 naar zou gaan kijken voor de lol. Tafeltennis is er zo een. Maar het was nog nooit zo leuk om naar een tafeltenniswedstrijd te kijken als naar deze.

Used Cars...Psh

Used Cars...Psh
Een van de meest bekende prankers op Youtube is EdBassmaster die echt al een aantal jaren bezig is. Dit keer gaan we 2e hands autoverkopers irriteren met weinig tekst, of je moet PSH al een mondvol vinden.

LuckyTV – Sotsji 2014 - Bareback

LuckyTV - Sotsji 2014 - Bareback
De Olympische spelen in Sotsji en de homosexuele scene gaan niet hand in hand. En al helemaal niet met onderdelen als 'Bareback'. Humor is het dan weer wel.

Vieze Jack - Derin Deruit

20140124-viezejack.jpg
Het duurt nog wel een week of 6, maar dan is het zo ver. Dan staat de carnaval weer voor de deur en daarom begint youtube vol te stromen met nieuwe carnavalskrakers. Vieze Jack is een van de eerste die de spits afbijt. En wat een tekst!

Arnold Undercover At Gold's Gym

Arnold Undercover At Gold's Gym
Ben je lekker aan het sporten komt ineens Howard je wat tips geven. En laat Howard nou geen onbekende zijn.

Dragon Ball Z Fight In Real Life!

Dragon Ball Z Fight In Real Life!
Ik ben van een generatie voor het hele "Dragon Ball Z" gebeuren populair werd en moet ook eerlijk bekennen dat ik al die Japanse animaties of tekenfilms niet zo heel erg veel aan vind. Toch is deze Real life versie grappig gemaakt, kijk even mee..

Frozen (Censored)

Frozen (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie als Frozen? We laten het je zien.

Break's Best Fails Of 18 Januari 2014

Break's Best Fails Of 18 Januari 2014
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Eťn ding kunnen we duidelijk over zijn. Er is in de afgelopen dagen weer aardig wat mis gegaan. Zie hier een overzicht pechgevallen.

Gezellig Shoppen

20140118-shopping.jpg
Veel vrouwen doen het, gezellig shoppen met een vriendin. Je vind een jurkje en je vriendin vind dat hij prachtig staat, maar dan.... Tsja, soms zit het mee en soms zit het tegen.

Awkward Moments When You're Unemployed

Awkward Moments When You're Unemployed
Door deze crisis zit momenteel 1 op de 5 jongere werkeloos thuis en het eind is nog niet in zicht. In deze video zie je wat vervelende situaties die je liever niet had meegemaakt als Koos werkeloos..

De zus van Gerrit Zalm

20140117-gerritzalm.jpg
Gerrit Zalm, bij de meeste mensen wel bekend als een vrij sympathieke man die momenteel een top functie heeft bij de ABN AMRO bank. Dit jaar besloot hij de werknemers van zijn bank te verrassen met een optreden verkleed als zijn 'zus'. Ik kan niet anders zeggen dat hij zijn peptalk voor het nieuwe jaar zeer geniaal heeft neer gezet!

Weird Things We All Do

Weird Things We All Do
Ieder mens heeft zo z'n eigenaardigheden en gebruiken maar sommige zaken doen we eigenlijk allemaal. Geloof je me niet ? Kijk maar eens mee naar deze zeer herkenbare video van Buzzfeed.. Best vreemd!

What If Google Was A Guy

What If Google Was A Guy
Het is dat we weten dat achter de mega zoekmachine van Google legio computers het werk doen. Maar wat als Google gewoon een man was ?

GTA For Kids

GTA For Kids
De game Grand Theft Auto, ook wel GTA, is geen spel voor kinderen. Maar zou deze versie wel geschikt zijn? Ik betwijfel het.

Picking Up Girls On The Subway

Picking Up Girls On The Subway
Er doen heel wat clips de ronde op het internet hoe je het beste een meisje kan versieren maar deze manier, met een sprekende pop, kende ik nog niet. Goed je moet wel over buikspreker skills beschikken maar dan gaat er vervolgens een wereld voor je open. Tenminste volgens deze gasten dan..

The Bassman

20140109-bassman.jpg
Wat is er mooier dan helemaal op gaan in het ding wat je het liefste doet? Deze man op de bas gaat helemaal los als hij op het podium staat alsof hij de grootste rocker is ter wereld.

Jack Vale - Pooter In Brazil

Jack Vale - Pooter In Brazil
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met zijn 'pooter'. Vandaag doet hij dat in BraziliŽ.

Every Newsblooper of 2013 Supercut

Every Newsblooper of 2013 Supercut
De afgelopen maand hebben we al diverse compilaties met best of 2013 clips voorbij zien komen en zo ook de bloopers en fails die verslaggevers maken, wanneer ze live op televisie zijn. Ben je bang dat je er toch enkele gemist hebt, check dan deze multi XL compilatie met iedere blooper die er maar op het net te vinden is, en meer dan ťťn uur duurt..

Foute vrienden

Foute vrienden
In Foute Vrienden gaan Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf, Steven Goegebeur en Thomas Smith voor niets minder dan het schaamrood op elkaars wangen. Om de beurt worden ze het veld ingestuurd en vanaf dan moeten ze niets anders doen dan gehoorzamen aan de bevelen van hun Foute Vrienden. Ze worden als het ware elkaars marionet. In deze aflevering zal er iemand mee doen aan So You Think You Can Dance. Hilarisch!

Asking Strangers for Random Stuff

Jack Vale - Asking Strangers for Random Stuff
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Zo ook vandaag.
volgende
vorige