If I Had Super Powers

If I Had Super Powers
Wat zou jij doen als je de beschikking had over superkrachten zoals echte superhelden ?!

Will Smith Making Noises [the Supercut]

Will Smith Making Noises - Supercut
Will Smith heeft het helemaal gemaakt als filmster in Hollywood en speelt in nogal wat films. Het begon voor Will Smith ooit als rapper waarna hij in 'The Fresh Prince of Bell Air' ,voor het grote publiek, definitief doorbrak. Hier een supercut met Will Smith die allerlei geluidjes maakt...

Please call the police!

20130528-politie.jpg
Als je aangereden wordt door een auto dan mag je blij zijn als je nog heelhuids op kan staan. Maar als de auto vervolgens gewoon doorrijd kan je twee dingen doen. Of je noteert het kenteken en belt de politie, of je duikt op zijn motorkap en vraagt aan een voorbijganger of zij de politie kan bellen.

Opblaasbaar

20130527-drol.jpg
Heb jij ook zo'n last van hondendrollen op het trapveldje in de buurt?? Misschien is dit dan de oplossing om de hondenbezitters erop te wijzen wat ze eigenlijk achter laten. Een opblaasbare drol!

Bearcats Video Bombing

Bearcats Video Bombing
De term Photo Bombing is er al een poosje. Maar waarom zou het ook niet met video kunnen? Zo te zien is het Bearcats honkbalteam er zeer gedreven in.

Google Glass Photographer

20130525-googleglass.jpg
Je heb best kans dat als Google Glass op de markt komt en mensen het daadwerkelijk gaan gebruiken op straat, je voor vreemde situaties komt te staan. Want hoe ziet dat er eigenlijk uitvoor een buitenstaander als er een filmpje of een foto gemaakt wordt zoals ze nu op youtube staan.

Taxi Troll

Taxi Troll
We konden eerder hetzelfde geintje zien in een bus variant, vandaag nemen we een taxi chauffeur in de maling... Ja ach, als je verder toch niets te doen hebt.

Great Moments on Jumbotron

20130523-jumbotron.jpg
Als je de camera op je gericht heb waardoor je gezien word op de schermen in het stadion, word je 'geacht' elkaar een kusje te geven. Maar er gebeuren heel wat meer andere dingen dan kusjes geven!

Compilation of Painful Nut Shots

Compilation of Painful Nut Shots
Mannen hebben wel meerdere zwakke plekken maar op de familie juwelen zijn we extra zuinig, niet in de laatste plaats omdat een nutshot vreselijk veel pijn doet. Hier een compilatie!

Animal Dubs

Animal Dubs
De pratende dieren van Andrť van Duin kennen we allemaal nog wel. Helaas is het programma Animal Crackers niet meer te bewonderen op tv. Gelukkig zijn er nog creatievelingen die zelf aan de slag gaan.

Streakers Fail Compilatie

Streakers Fail Compilatie
Naast een levenslange stadion verbod riskeren streakers lijf en leden voor dat ene momentje, hun '15 secondes of fame'.. Hier een compilatie van dat soort dwazen die er nu spijt van hebben ..

Yoga of fun

20130518-yoga.jpg
Zijn vrienden roepen allemaal dat het yoga is, maar volgens mij lijkt dit meer op kamasutra dan yoga. Ze komen er wel mee vooruit in elk geval wat een grappig gezicht is.

50 Different Types Of Friends

50 Different Types Of Friends
Vrienden komen en vrienden gaan en pas als het er op aan komt, weet je wie je echt tot je vriendenkring mag rekenen. Er zijn in totaal zo'n 50 soorten vrienden, althans... volgens dit filmpje!

Cracking egg on Head Prank

Cracking egg on Head Prank
Nadat moeders het eerst zelf voor doet wil zoonlief het ook eens proberen. Alleen had z'n moeder haar ei eerst lek geprikt... awww

Caught under the Hood

Caught under the Hood
Het leven van een politieman gaat niet over rozen. Niet alleen zijn deze wetsdienaren helemaal niet geliefd bij Jan met de Pet door flitsakties en lasergun praktijken. En dat terwijl oom agent toch al zo'n zwaar en gevaarlijk beroep heeft.

Jimmy Kimmel - Celebrities Read Mean Tweets #4

Jimmy Kimmel - Celebrities Read Mean Tweets #4
Het leven van een bekendheid gaat niet over rozen. Laten we eens meekijken wat voor Twitter berichten ze krijgen. Voor het gemak lezen ze het zelf voor.

Naar de Gynaecoloog POV

Naar de Gynaecoloog
Ik heb het nog niet aan Frouk kunnen vragen maar dit schijnt het beeld te zijn dat vrouwen zien wanneer ze naar de gynaecoloog gaan...

Heien op zijn Thais

20130508-heie.jpg
Zodra er een huis gebouwd word, moet er worden palen in de grond geheid worden. Daar hebben ze hele grote kranen voor, maar in Thailand is de grond blijkbaar zo zacht dat ze het daar met ritmisch stampen al voor elkaar krijgen.

Baby's Flamingo

Baby's Flamingo
Als een klein ukkie net begint te praten dan kan je soms iets anders horen dan de bedoeling is. Maar zeg nou eerlijk, flamingo is ook best een lastig woord.

2 years olds v.s. sofa

20130503-peuter.jpg
Soms zie je bij peuters al waar hun talenten liggen. Bij de een is dat het ritme bij de ander zit het voetbal er al vroeg in. Maar bij dit peutertje zitten de kicks er al behoorlijk goed in voor een 2 jarige.

Smile!

20130501-smile.jpg
Veel mensen hebben er een hekel aan als iemand ze op de foto zet. Deze jongen denkt er net zo over, maar zodra zijn vrienden hem vragen om even te lachen voor de camera kan hij zich toch niet in houden!

Vending Machine Scare Prank

Vending Machine Scare Prank
Als iemand door zijn rug is gegaan, is het natuurlijk een kleine moeite om hem even te helpen met zijn drankje. Al kun je altijd wat anders verwachten.
volgende
vorige