Fail Compilation February 2012

Fail Compilation February 2012
Er gaat van alles mis op het internet en zo ook in de maand februari van 2012. In deze 9 minuten durende fail compilatie zie je alle fails nog eens rustig voorbij komen.

Let it Snow

Bij ons is de sneeuw verdwenen en voorspellen ze een erg warme lente. Maar in andere landen is de sneeuw nog steeds baas boven baas, dus let goed op waar je daar je auto parkeert.

BBC News Mashed Up

BBC News Mashed Up
We kennen allemaal onderhand LuckyTV, wat ondertussen een vast onderdeel is geworden van DWDD, en regelmatig met over gedubde en geremixte clips het nieuws haalt. Dit is net zo iets alleen is dit gemaakt door ene Casetteboy die het met beelden deed van de Engelse BBC!

He-Men is sexy

He-Men is een beetje nostalgie. Ik vond het vroeger een geweldige tekenfilm serie, maar dat tie zulke bewegingen en zulk ritme gevoel had is voor mij wel nieuw.

Lekker sleetje rijden

De sneeuw is uit Nederland zo goed als verdwenen, maar dat geld niet voor alle landen. En wat doe je als er sneeuw ligt, juist... lekker sleetje rijden! Maar dan moet je wel even goed uitkijken of er geen obstakels op de route liggen!

Dating Sites

Het is momenteel razend populair, online dating. Maar sommige mensen zijn dan wel weer bij elkaar gebracht door deze sites. De vraag is alleen of dit de manier is, want voor je het weet zit je er je hele leven aan vast!

Opa's en iPad's

Voor veel digibeten en oudere onder ons is een iPad zeer gebruiksvriendelijk. Als ze door hebben hoe makkelijk het is om er mee te werken, willen ze niet anders meer. Alleen dan moet je wel in de gaten hebben waar die iPad voor bedoeld is!

Ski-thru Starbucks

null
Als je aan het skieŽn bent is een bakkie koffie altijd welkom. Maar om nu steeds maar op een terras te gaan zitten of binnen is zonde van je tijd. Daarom is er nu de eerste Ski-Thru koffie.

Sleepy Girl

Wat zou jij doen als er een slaperig meisje tegen je aan kwam leunen als je op een bankje in het park zit? De meeste vrouwen moeten er niks van hebben, maar de man maakt het natuurlijk niks uit!

Top 100 First World Problems

Top 100 First World Problems
Je hoort vaak over de ellende in 3e wereld landen maar in de eerste wereld waar wij als Europa in vallen zijn er ook zo de nodige problemen. Deze gast somt er zonder enige aarzeling zo 100 op!

Concrete Mixer Fun

Concrete Mixer Fun
Mocht je een klusje hebben dan kan je natuurlijk een aannemer bellen. Maar voor een paar knaken minder kan je ook een aantal Oostblokkers aan het werk zetten. Al kan het dan even duren voor de klus af is.

Sneeuw ScootMobiel

De dooi is ingetreden en dan wordt het oppassen geblazen op het ijs. Het is dan geen wijsheid om met je scootmobiel en hoge snelheid een wheelie te maken op het ijs!

The Man Who Lives on His Bike

Veel mensen hebben dromen en maken deze ook waar. De een gaat op wereldreis, de ander zeilt de wereld rond, maar deze man woont zo'n beetje op zijn fiets omdat hij zich dan vrij voelt. Erg grappig in elkaar gezet.

Thijmen doet Britt

Wie kent Britt niet, het blonde ding uit de serie "Echte meisjes in de Jungle". Ze komt wat naÔef over, maar heeft al vele harten gestolen. Als je bij dit filmpje je ogen sluit, dan hoor je exact Britt, maar het is de stem van Thijmen!

Mazzfest 2011

Als je gaat stagedive dan is het misschien slim om eerst even goed te kijken of je nergens achter kan blijven hangen. Anders gebeuren er dingen die je niet verwacht. Tip: Als je niet van heavy metal houd, zet je geluid dan zacht.

Impractical Jokers - White Castle

Je zal bij de McDonalds 2 cheeseburgers bestellen en dan een van deze jongens voor je hebben. Hoe zou jij reageren op de verschillende situaties? Ik denk dat ik mij blauw zou lachen.
volgende
vorige