How Autumn Works

How Autumn Works
We kunnen er lang over discussiŽren hoe de herfst en alle andere jaargetijden nou precies werken, maar als je er goed over nadenkt is het antwoord eigenlijk reuze simpel. Of zal het toch anders gaan?

Dansende MaÔzena

dansendemaizena
Het enige waarvoor ik maÔzena gebruik is om te koken. Maar er zijn altijd van die mensen die er hele andere dingen mee doen. Soms vraag je je wel eens af wat het nut hiervan is. Ikzelf ben blij dat hij er mee is gaan experimenteren, want zo krijg je toch wel weer leuke beelden.

RCCooler

rccooler
Deze commercial is eigenlijk te erg voor woorden, maar dat maakt hem dan juist wel heel erg grappig! En het ergste is dat ik er nog in geloof ook dat er zulke mannen op deze aardbol leven.

Zune

Zune
Toen duidelijk werd dat het succes van de iPod niet zomaar een hype was, kwam Microsoft met concurrentie in de vorm van de Zune. Maar ondanks leuke features is het ding tot op heden nog niet echt een succes. En dat is waarschijnlijk nog zacht uitgedrukt, want zelfs een dief laat 'm links liggen....

Stupid Fucking Box

sony
Hadden ze eerst al de primeur van de MacBookWheel, nu komen ze met de nieuwste gadget van Sony. The Stupid Fucking Box. Speciaal gemaakt voor de mensen die graag hun geld weggooien en gefrustreerd willen worden van een apparaat dat niet werkt!

Just a Commercial

commercial
Voor een commercial word er toch wel behoorlijk wat audities afgenomen en dan zoek je natuurlijk de persoon erbij die het of het beste doet of die er goed bij aansluit. Dat is in deze commercial goed gelukt!

Self Defense

Self Defense
Hoe vervelend het ook is, het wordt met de dag gevaarlijker op straat. Voor vele een reden om een cursus zelfverdediging te volgen. Dan ben je tenminste goed voorbereid als je plotseling oog in oog komt te staan met het kwaad.

GrafiekMuziek

grafiekmuziek
Met de kredietcrisis zie je een hoop grafiekjes dalen, zeker op de beurs. Ook zijn er grafieken die stijgen zoals de cijfers van werkeloosheid. Als je de grafieken volgt met wat muzieknoten dan kan er een leuk deuntje uit ontstaan. En dat is wat Songsmith van Microsoft doet.

US Electric

US Electric
Op Mtv starten ze a.s. zondag 8 februari met een heuse Collegehumor.com televisie programma een spin off dus van de website die al jaren toonaangevend is qua eigen kleine filmproducties. Meestal zijn het humoristische clips of zoals nu een zelf bedachte commercial over een electriciteits bedrijf waarvan het personeel niet echt heel erg bekwaam lijkt.

Inloopkoelkast

Heineken inloopkoelkast
Je kan hem nauwelijks gemist hebben de afgelopen maanden; De Heineken inloopkoelkast commercial. Maar voor de klussende bierliefhebber hoeft dat moois natuurlijk geen droom te blijven...

Moment van de Waarheid

Moment van de waarheid
Wie het programma "Het Moment van de Waarheid" kent, zal dit commentaar van Erik-Jan Rosendahl vast gedacht hebben toen hij deze aflevering op de bank zat te kijken. Maar Erik-Jan Rosendahl zet zijn hersenspinsels hierover gewoon even op band voor u.

Engelse Mama appelsap

touchmybody
Eventjes geleden lieten we 2 compilaties zien van een radioitem, mama appelsap. Daar worden Nederlandse woorden herkent in een Engels liedje. Maar zoals deze zanger 'Touch My Body' zingt, lijkt het liedje ineens een totaal aflevering van een Engelse Mama Appelsap.

Rodel IJsbaan

slee
Vandaag zou het gaan sneeuwen, maar ik heb niks gezien! Beetje jammer, want als er nu voldoende gevallen had, had ik toch ook wel een baan zoals deze in mijn achtertuin gemaakt. Alhoewel, dan moet ik eerst zorgen dat mijn achtertuin groot genoeg is natuurlijk.

Human PacMan

human pacman
Als ik zeg Japanners en spelletjes, dan denk je al snel aan de meest bizare spelletjes die ze in hun tvshows op de buis brengen. Maar ook op het toneel kunnen ze er wat van. Al is deze menselijke pacman niet echt bizar, maar vooral goed bedacht!
volgende
vorige