Best Vine Compilation April 2014 #2

Best Vine Compilation April 2014 #2
Ondertussen zijn Vines niet meer weg te denken online. Want er zijn een aantal mensen die dagelijks hun best doen om je te vermaken. Zie hier een nieuw overzicht.

Extreme Fan Prank

Extreme Fan Prank
Een goede afzuigkap ik lastig te vinden. Maar er zijn versies die echt alles afzuigen. En niet alleen je frituurlucht.

Secret Admirer Prank

Secret Admirer Prank
Een meisje briefjes sturen om te zeggen dat je haar leuk vind en graag nader kennis zou willen maken is sinds de komst van allerlei sociale media natuurlijk al lang passť. Toch zijn er mensen die daar nog gebruik van maken of in ieder geval in deze prank trappen..

Shopping for Easter 2014

Shopping for Easter 2014
We gaan alvast paasinkopen doen maar omdat het crisis is hebben we alleen maar niet bestaande spulletjes op ons boodschappen lijstje gezet... Das handig, toch het gevoel lekker aan het winkelen te zijn maar geen geld uitgeven..

Mini Masters - Crazy Golf

20140413-midgetgolf.jpg
Mannen blijven altijd een beetje kind als het om spelletjes gaat. Neem nu de profs van het golfen. Ook zij blijven midgetgolf geweldig vinden! Daarom ook deze Mini Masters! Erg leuk gemaakt.

Kid Finds Mom's Vibrator

Kid Finds Mom's Vibrator
Pas je even op een vreemd kindje omdat moeders even snel naar het toilet moet, en voor je het weet heb je de elektrische melkboer van mevrouw in je handen. Dat is toch apart.

This Week in Unnecessary Censorship

This Week in Unnecessary Censorship
Ons favoriete deel uit de Jimmy Kimmel show zijn de Unnecessary Censorship clips en dit is de laatste editie van afgelopen nacht...

Superhero Saves Women - Dudesons

Superhero Saves Women - Dudesons
We gaan vandaag op pad met The Dudesons, de Scandinavische tegenhanger van JackAss en zijn op een missie vrouwen te redden, of het nu wel of niet nodig is..

Sail Kampen Reporter Fail

Reporter Fail Sail Kampen
Als nieuwsverslaggever weet je nooit wat je te wachten staat. Vaak kun je na een paar zinnetjes weer op huis aan, maar soms loopt het net even anders.

Monty Python's Silly Walk

Monty Python's Silly Walk
Een zebrapad is een stuk veiliger voor voetgangers om over te steken. Maar dat kan natuurlijk ook met wat humor. Zie dit officiŽle 'Monty Python's Silly Walk' verkeersbord, die personen aanspoort om op een bijzonder manier over te steken. Ik zeg humor!

Farting In Hollywood

Jack Vale - Farting In Hollywood
Het klinkt wellicht raar, maar scheetjes laten is op een bepaalde manier toch grappig. Jack Vale gaat regelmatig de straat op met zijn 'pooter' om wat mensen in de maling te nemen. Al kan niet iedereen een grap waarderen.

#SelfieBot

20140403-seflie.jpg
Tegenwoordig is een Selfie maken zo populair, dat je soms een beetje een lamme arm krijgt van je telefoon vasthouden. Daar is nu de oplossing voor : Selfiebot! Hij gaat mee waar je ook heen gaat en maakt de selfie al voor je het zelf kan doen. Nadeel is wel dat het dan ineens geen selfie meer is.

Guitar Fails Compilation

Guitar Fails Compilation
Een gitaar is een mooi muziekinstrument, maar dan moet je er wel op de juiste manier mee omgaan. En daar hebben heel wat mensen moeite mee.

April Fools Robbery Prank

April Fools Robbery Prank
Stel je komt thuis en heel je huis is overhoop gehaald door een stel vandalen en je halve inboedel is weg. Dan sta je toch even raar te kijken. Dat het 1 april is was deze dame even vergeten.

1 April 2014

20140401-april.jpg
En, ben jij vandaag in ťťn van die flauwe 1 april grappen getrapt? Of ben jij meer de persoon om zo'n grap uit te halen met iemand? Misschien geeft deze compilatie je een ideetje voor volgend jaar.

Emma Watson Surprise

Emma Watson Surprise
Als je al jaren gek bent van Harry Potter's Hermione Jean Granger die bijna onbereikbaar lijkt, dan is het een grote verrassing als je dan ineens oog in oog staat met de mooie Emma Watson voor een interview. En ja, dan is vragen stellen nog best lastig.

Cell Phone Crashing at Disneyland

20140329-cellphone.jpg
Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiele telefoon en is het vrij normaal om te bellen of gebeld te worden waar je dan ook mag zijn. Maar sommige mensen praten zo luid, dat het lastig is om je niet met het gesprek te bemoeien.

Pranking his Dad!

20140326-dad.jpg
Als grappen maken en iemand in de zeik nemen een van jou favoriete bezigheid is, dan moet je je toch eens afvragen van wie je deze eigenschap geŽrfd heb voor je een van je ouders in de zeik neemt!

Embarrassing Fails Compilation 2014

Embarrassing Fails Compilation 2014
Het vervelende aan het huidige digitale tijdperk is dat bijna iedereen ten alle tijden opname apparatuur bij zich draagt, in de vorm van een fototoestel of een mobieltje. Eventjes blunderen en vervolgens hopen dat niemand het gezien heeft zit er dus niet meer bij. Tja, das pech hebben voor deze lieden..

Rappers vs You

Rappers vs You
Rappers zijn een apart slag volk, altijd bezig met hun muziek door rijmpjes te maken en beats te verzinnen. Rappers hebben ook zo hun eigen gewoontes, die er in het echte leven best vreemd uitzien. Kijk maar even mee naar deze Buzzfeed special, Things Rappers Do That'd Be Creepy If You Did Them!


Sherlock Homeboy

Sherlock Homeboy
Ik weet niet welke Sherlock serie jullie volgen want er zijn er nogal wat. Ik vind persoonlijk de serie Elementary een van de betere maar dat is zoals gezegd persoonlijk. Vandaag geen Sherlock die buitengewoon slim is maar een Sherlock die het moet hebben van z'n Swag.. Check!

Jerry Springer

20140314-jerry.jpg
Wie keek er vroeger niet naar, Jerry Springer! Een lekker voor op gezet programma waar een knokpartij eerder normaal is dan uitzondering. Deze aflevering is eigenlijk wel hilarisch. De man in kwestie kan alleen maar lachen.

Bear against car

20140312-beer.jpg
Dit filmpje lijkt wel een persiflage op de Skoda reclame waarin ouders en schoonouders een pluche beer vervoeren voor de geboorte van hun kleinkind. Alleen rijd deze Rus geen Skoda en dus wil de beer niet echt passen.

Los Alamitos High School Teacher Tweets

Los Alamitos High School Teacher Tweets
In de Jimmy Kimmel show zit tegenwoordig een vast onderdeel waarin bekende Hollywood sterren, aan hun gerichte tweets voorlezen die meestal niet erg goed bedoeld zijn. In deze grappige spoof van leraren van de Los Alamitos High School lezen leerkrachten tweets van leerlingen voor...

Pete Is The Worst Lawyer

Pete Is The Worst Lawyer
Mocht je onverhoopt eens in het gevang belanden dan is een goede advocaat vereiste nummer 1 en heb je weinig aan een advocaat die zelf meer in de gevangenis zit dan er buiten. Toch komt ook dat weleens voor..